Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ποιες θα είναι οι επιθυμίες και ποιες οι ανάγκες σου για τη νέα χρονιά

Τι θέλετε και τι χρειάζεστε το 2022, με βάση το ζώδιό σας



Το 2021 μπαίνει στην τελική του ευθεία, κάτι λιγότερο από δύο μήνες έμειναν για να αλλάξει η χρονιά και να μπει το 2022. Εκεί που θα αρχίζεις λοιπόν να μπαίνεις σε κλίμα εορταστικό και να στολίζεις το σπίτι με τα χριστουγεννιάτικα, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας για να την συμβουλευτούμε ως προς τι θέλεις και τι χρειάζεσαι τη νέα αυτή χρονιά, ώστε να το λάβεις υπόψη σου για τους νέους στόχους σου αλλά και για να αρχίζεις να σου προσφέρεις αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη. Να λοιπόν τι λένε τα άστρα για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου για το 2022, ανάλογα με το ζώδιό σου…

Κριός

Τι θέλεις

Θέλετε να μετράτε κάθε στιγμή. Δεν θέλετε να χάσετε καμία ευκαιρία που μπορεί να εμφανιστούν στην αγκαλιά σας. Όσον αφορά την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή σας, έχετε πολλά.

Τι χρειάζεσαι

Η ζωή σας είναι παντού. Πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να κάνεις ένα βήμα πίσω. Οι επιθυμίες σας είναι ένα πράγμα, αλλά οι ανάγκες σας είναι εντελώς άλλο. Μην το πάρετε με λάθος τρόπο. Υποτίθεται ότι πρέπει να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες που ανοίγονται φέτος, αλλά όχι με κάθε κόστος. 

Ταύρος

Τι θέλεις

Θέλετε επιτέλους να ηρεμήσετε και να βρείτε κάποιον με τον οποίο πιθανώς θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Όχι πια να τρέχετε από τη μια σχέση στην άλλη. Όχι πια να κρύβεστε πίσω από τα ριμπάουντ. Είστε επιτέλους έτοιμοι για την πραγματική συμφωνία.

Τι χρειάζεσαι

Αυτή η χρονιά θα είναι ήρεμη και σταθερή για εσάς. Από τη μια πλευρά, θέλετε δέσμευση και σταθερότητα, αλλά πρέπει να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε. Δεν υπάρχει πλέον η επιλογή να κάθεστε σε δύο καρέκλες ταυτόχρονα. Πρέπει να είστε ακριβείς και συνεπείς με τις επιθυμίες σας.

Δίδυμοι

Τι θέλεις

Θέλετε να ζήσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει η ζωή. Φέτος, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και αναμονή για την κατάλληλη στιγμή. Φέτος, κάθε στιγμή είναι σωστή και θέλετε να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Τι χρειάζεσαι

Το 2022 θα είναι η τυχερή σας χρονιά. Θα πάρετε όλα όσα χρειάζεστε. Δεν θα υπάρξει καμία ευκαιρία που δεν θα σας δοθεί. Όμως, πρέπει να είστε έξυπνοι για αυτό. Πρέπει να σταματήσετε να κυνηγάτε κάθε στιγμή. Επιλέξτε τις στιγμές που θέλετε να κυνηγήσετε και θα τις απολαύσετε λίγο περισσότερο. Το να επιδιώκετε την ευτυχία είναι όμορφο, αλλά το να ξέρετε τι ακριβώς να κυνηγήσετε είναι ακόμα καλύτερο. 

Καρκίνος

Τι θέλεις

Η αλλαγή είναι κάτι που φοβάσαι περισσότερο. Η αλλαγή δεν είναι ευπρόσδεκτη στη ζωή σας. Φέτος θέλεις όλα να παραμείνουν ίδια. Θέλετε η ζωή σας να είναι όπως ήταν μέχρι τώρα. Είναι κάτι με το οποίο είστε εξοικειωμένοι. Είναι κάτι που γνωρίζετε, που σημαίνει ότι είναι καλό - είναι ασφαλές.

Τι χρειάζεσαι

Λοιπόν, το 2022 δεν πρόκειται να ακούσει τις επιθυμίες σας. Αυτή είναι η χρονιά της αλλαγής, αλλά της θετικής αλλαγής. Για να επιβιώσετε και στο τέλος να το απολαύσετε, πρέπει να αποδεχτείτε ότι η ζωή σας δεν μπορεί να μείνει ίδια για πάντα. Η αλλαγή δεν είναι πάντα τόσο κακή και δεν είναι καθόλου τρομακτική. Όλα εξαρτώνται από το πώς θα το υποδεχτείτε. 

Λέων

Τι θέλεις

Ένα επιτυχημένο άτομο όπως εσείς αναμένεται να παραμείνει επιτυχημένο. Δεν είναι περίεργο που θέλετε τα πάντα και τα θέλετε αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω σας. Έχετε δουλέψει σκληρά και διακινδυνεύσατε τόσα πολλά πράγματα και τώρα θέλετε να μαζέψετε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας. Θέλετε να γίνουν όλα τώρα.

Τι χρειάζεσαι

Το 2022, θα αποκτήσετε όλα όσα θέλετε. Θα γίνετε πραγματικά ισχυροί στην πορεία σας, αλλά πρέπει να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας να παραμείνετε υπεύθυνοι και να μην χάνετε το κεφάλι σας για τα μικρά πράγματα. Κρατήστε τον εαυτό σας υπό έλεγχο και μείνετε στον σωστό δρόμο. Μην αφήνετε τη δύναμη που παίρνετε να σας μεθύσει. 

Παρθένος

Τι θέλεις

Θέλετε απεγνωσμένα τα πράγματα να πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Όταν πρόκειται για κάθε κατάσταση στη ζωή, έχετε ένα σχέδιο για αυτήν. Οι φετινοί στόχοι είναι πολύ ξεκάθαροι για εσάς, αλλά θέλετε να πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Πιστεύετε ότι έχετε αποκωδικοποιήσει τη φόρμουλα για την τέλεια ζωή και δεν θέλετε να τα ανακατέψετε όλα.

Τι χρειάζεσαι

Το 2022 θα σας δοκιμάσει. Θα σας φέρει αντιμέτωπους με αδύνατες επιλογές και θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας. Αυτό δεν θα σας ταιριάζει, αλλά θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε για να ωριμάσετε. Είναι ζωτικής σημασίας να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας και να αποφασίσετε ποιες επιλογές είναι καλές για εσάς και ποιες όχι.

Ζυγός

Τι θέλεις

Θέλετε να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες για μια αλλαγή. Πάει πολύς καιρός που δεν έχετε κάνει κάτι που θέλετε. Φέτος θέλετε να πετάξετε και όχι να σέρνεστε. Θέλετε φέτος η χρονιά να είναι η πιο επιτυχημένη μέχρι τώρα, αλλά η διαφορά τώρα είναι ότι αυτή τη φορά θα τα δώσετε όλα για να πραγματοποιήσετε αυτή την επιθυμία.

Τι χρειάζεσαι

Πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε τις επιθυμίες σας, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε ενώ βάζετε τον εαυτό σας πρώτο είναι να κρατάτε την οικογένειά σας και τους φίλους σας κοντά. Μην ξεχνάτε τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Δεν πρέπει να τους θεωρείτε δεδομένους ούτε να τους αγνοείτε. Ό,τι κι αν γίνει, αυτοί οι άνθρωποι είναι γύρω σας δίνοντάς σας την πλήρη υποστήριξή τους.

Σκορπιός

Τι θέλεις

Νιώθετε ότι έχετε χάσει κάθε έλεγχο στη ζωή σας. Φυσικά, θέλετε πίσω αυτόν τον έλεγχο. Θέλετε να είστε ο δημιουργός της δικής σας ευτυχίας, αυτός που καλεί όλα τα πλάνα. Δεδομένου ότι η ζωή σας έχει ξεφύγει από τα χέρια σας τον τελευταίο καιρό, ήρθε η ώρα να πάρετε αυτή την απόφαση.

Τι χρειάζεσαι

Αρχίστε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας λίγο περισσότερο. Ο λόγος που η ζωή σας βγήκε εκτός ελέγχου είναι επειδή έχετε τη συνήθεια να παίρνετε τα πράγματα πολύ μακριά και μετά να αποκτάτε ξανά τον έλεγχο. Αυτό το κάνεις συνέχεια. Πρέπει να βρείτε μια σταθερά. Μάθετε τι θέλετε, έχετε τον έλεγχο, αλλά απολαύστε την ελευθερία που σας δίνετε την ίδια ώρα.

Τοξότης

Τι θέλεις

Θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας όπως μέχρι τώρα. Σύμφωνα με εσάς, δεν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι θέλετε να συνεχίσετε να κυνηγάτε μετά από κάθε πρόκληση που συναντάτε χωρίς να το σκέφτεστε δύο φορές.

Τι χρειάζεσαι

Σε αντίθεση με αυτό που θέλετε, το 2022 χρειάζεται να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε. Δεν είναι σοφό να κυνηγάτε κάθε πρόκληση και να είστε παντού. Με αυτόν τον τρόπο, δεν πρόκειται να καταφέρετε τίποτα. Πρέπει να προσέχετε τα πράγματα ένα-ένα. Το 2022 χρειάζεται να το συνειδητοποιήσετε. Μόνο τότε θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. 

Αιγόκερως

Τι θέλεις

Θέλετε το ίδιο όπως πάντα. Θέλετε να είστε επιτυχημένοι – ακόμα πιο επιτυχημένοι από ό,τι πέρυσι. Για εσάς, ποτέ δεν είναι αρκετό, θέλετε πάντα περισσότερα. Το θέμα είναι ότι το αξίζετε γιατί εργάζεστε σκληρά. Κάθε φορά που νομίζετε ότι έχετε ξεπεράσει τον εαυτό σας, εκπλήσσεστε πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα.

Τι χρειάζεσαι

Η εργασία δεν είναι η μόνη επιλογή που σας απομένει. Το 2022 θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα μερικές φορές. Ο κόσμος δεν πρόκειται να καταρρεύσει επειδή αποφασίσατε να σταματήσετε για λίγο. Η ζωή θα προχωρήσει ακόμα κι αν ξεκουραστείτε. Μπορείτε πάντα να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. 

Υδροχόος

Τι θέλεις

Φέτος θέλετε να αντισταθείτε σε κάθε προσδοκία από εσάς. Τελειώσατε με το να πραγματοποιείτε τις επιθυμίες των άλλων. Δεν θέλετε να πάτε εκεί που σας θέλουν οι άλλοι, ούτε θέλετε να κάνετε αυτό που σας λένε οι άλλοι. Θέλετε να σέβεστε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Φέτος η επιθυμία σας είναι αρκετά ξεκάθαρη. Φέτος, θέλετε πρώτα να σεβαστείτε τον εαυτό σας.

Τι χρειάζεσαι

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε στη ζωή σας και στην τεράστια έκρηξη δημιουργικότητας που ανθίζει μέσα σας. Αδράξτε τη χρονιά και γίνετε όσο δημιουργικοί το επιτρέπει η ζωή. Θα βγουν σπουδαία πράγματα από αυτό. Απλώς κάντε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό.

Ιχθύς

Τι θέλεις

Θέλετε να αφήσετε αντίκτυπο στον κόσμο και θέλετε να το κάνετε με αγνή αγάπη. Γι' αυτό φέτος θέλετε οπωσδήποτε να κυνηγήσετε κάθε ευκαιρία για να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζήσετε. Το μόνο πρόβλημα μπορεί να είναι ότι ζείτε στο μυαλό σας περισσότερο από ό,τι στην πραγματικότητα - εκτός από αυτό, είναι ένα ωραίο σχέδιο.

Τι χρειάζεσαι

Πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Αυτή η χρονιά θέλει να κάνετε κάποιες αλλαγές, αλλά όχι αυτές για τις οποίες δεν είστε έτοιμοι. Ο λόγος για τον οποίο μπορεί να μην είστε ακόμα έτοιμοι είναι ο παρορμητισμός σας και το γεγονός ότι σας οδηγεί η καρδιά σας αντί από το μυαλό σας τις περισσότερες φορές.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη