Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Έκλειψη Πανσελήνου στις 19 Νοεμβρίου

Το ‘χεις νιώσει στο πετσί σου, η εξέλιξη κι η αλλαγή δεν είναι πάντα εύκολη



Ελπίζω να είστε έτοιμοι για μια κοσμική αναταραχή, γιατί η σεζόν των εκλείψεων ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου με την πανσέληνο Νοεμβρίου 2021 στον Ταύρο. Αυτό το πανίσχυρο φεγγάρι, γνωστό και ως Φεγγάρι του Κάστορα (Beaver Moon), είναι επίσης μια σεληνιακή έκλειψη, επομένως προαναγγέλλει κάθε είδους σημαντικές αποκαλύψεις, τελειώματα και ανατροπές της μοίρας. Αυτό καθιστά μια καλή στιγμή να αφήσετε το σύμπαν να πάρει το τιμόνι και να παραμείνετε ανοιχτοί στις αλλαγές, ακόμα κι αν είναι άβολο. Όλοι θα νιώσουν την έκλειψη με μοναδικό τρόπο, οπότε σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2021 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Επειδή ο Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο της γης, αυτό το σεληνιακό στοιχείο μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας και να αναζητήσουμε ασφάλεια όταν πρόκειται για θέματα αγάπης, οικονομικών και αυτοεκτίμησης. Ωστόσο, καθώς αυτή η πανσέληνος είναι επίσης μια σεληνιακή έκλειψη, θα πρέπει ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε για απροσδόκητα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές - που μπορεί να μας βγάλουν από τις ζώνες άνεσής μας. Είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να παραμείνετε προσγειωμένοι μέσα από την αναταραχή.

Οι εκλείψεις είναι ήδη γνωστές ότι επιφέρουν τεράστιες και γρήγορες αλλαγές, αλλά αυτό το σεληνιακό σκηνικό μας κάνει να αντιμετωπίσουμε και κάποιο πρόσθετη αστρολογική αναστάτωση. Ο ήλιος και η σελήνη είναι κλειδωμένα σε μια τεταμένη όψη Τ-τετράγωνου με τον Δία, που θα μπορούσε να ενισχύσει τη συναισθηματική ένταση των επιπτώσεων της έκλειψης. Ο Δίας φέρνει ανάπτυξη, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπερβολή. Εν τω μεταξύ, ένα δεύτερο τετράγωνο Τ μεταξύ του θερμοκέφαλου Άρη, του χαοτικού Ουρανού και του περιοριστικού Κρόνου θα προσθέσει ακόμη περισσότερη θερμότητα σε αυτήν την πλανητική χύτρα ταχύτητας.

https://www.instagram.com/p/CWTzJF7NlmX/

Διάβασε λοιπόν πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο:

Κριός

Το μυαλό σου είναι τώρα στα χρήματα, Κριέ, αλλά δεν θα θέλεις να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή κινήσεις της στιγμής κάτω από αυτή την ταραχώδη έκλειψη. Προσέξτε για απροσδόκητες αλλαγές στο εισόδημά σας, αλλά επίσης προσβλέπετε σε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν όταν πρόκειται να εξασφαλίσετε έναν πιο αξιόπιστο μισθό στο μέλλον.

Ταύρος

Καλή πανσέληνο στο ζώδιό σου, Ταύρε! Αυτή η γεμάτη αλλαγές σελήνη χτυπά κοντά στην καρδιά σας, οπότε μπορεί να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στη μέση μιας μεταμόρφωσης. Μαθαίνεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου και σκέφτεσαι πώς να εμφανίζεσαι πιο αυθεντικά στις σχέσεις και στη ζωή γενικότερα. Αγκαλιάστε τη μεταμόρφωση.

Δίδυμοι

Η αλλαγή είναι δύσκολη μερικές φορές, Δίδυμοι — ακόμα και για ένα ευπροσάρμοστο και γρήγορα μεταβλητό ζώδιο όπως εσύ! Σε μετάφραση, αυτό το σεληνιακό φαινόμενο σηματοδοτεί μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ευθύνες της ζωής. Αφήστε την εργασία και τις κοινωνικές υποχρεώσεις στην άκρη και προσπαθήστε να αγκαλιάσετε το πνευματικό νόημα αυτής της έκλειψης κάνοντας διαλογισμό ή ξεκινώντας ένα ημερολόγιο.

Καρκίνος

Αυτή η έκλειψη στον 11ο οίκο της κοινότητάς σας εστιάζει στις φιλίες τώρα, Καρκίνε. Περπατήστε ελαφρά όταν πρόκειται για συνεργασίες και ομαδικά στέκια, καθώς μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις και να εκτονωθούν οι ιδιοσυγκρασίες. Ωστόσο, το φροντισμένο και γεμάτο ενσυναίσθηση πνεύμα σας μπορεί να σας βοηθήσει να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ των διαφωνιών και να επαναφέρετε την αρμονία στο πλήρωμά σας.

Λέων

Η επαγγελματική σου ζωή είναι κάτω από τα φώτα της έκλειψης τώρα, Λέων, οπότε ετοιμάσου για κάποιες σημαντικές προσαρμογές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεσαι επαγγελματικά. Οι τρέχουσες συναυλίες ή τα έργα μπορεί να καταλήξουν σε ένα γρήγορο (ή ακόμα και απροσδόκητο) συμπέρασμα και θα μπορούσατε εύκολα να βρεθείτε σε μια ολοκαίνουργια τροχιά. Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν δημιουργεί χώρο για κάποια σοβαρά επίπεδα καριέρας.

Παρθένος

Ποιο είναι ένα πράγμα που ήθελες πραγματικά να επιδιώξεις αλλά συνεχίζεις να το αναβάλλεις, Παρθένε; Ίσως σας ενδιέφερε να επιστρέψετε στο σχολείο, να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα ή τελικά να εγγραφείτε σε μια εικονική συνεδρία με τον αγαπημένο σας διαδικτυακό γκουρού. Ό,τι κι αν είναι, αυτή η έκλειψη σας ζητά να ακολουθήσετε αυτές τις φιλοδοξίες και να πείτε ναι στην περιπέτεια. Η ανάγκη σας για πνευματική επέκταση δεν μπορεί να περιμένει άλλο.

Ζυγός

Οι εκλείψεις μπορεί να είναι πολύ αποκαλυπτικές στιγμές, και αυτό σίγουρα ισχύει για εσάς τώρα, Ζυγοί. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να έχετε αναπτύξει όραση με ακτίνες Χ που σας επιτρέπει να κοιτάζετε κάτω από την επιφάνεια των στενών σχέσεων, των επενδύσεων και των επαγγελματικών σας συμφωνιών. Είτε σας αρέσει είτε όχι αυτό που βλέπετε, να ξέρετε ότι δεν μπορείτε πλέον να ξεφύγετε από την αλήθεια. Η άγνοια δεν φέρνει ποτέ ευδαιμονία.

Σκορπιός

Αυτή η έκλειψη κλονίζει τις σχέσεις σου με σοβαρό τρόπο, Σκορπιέ, οπότε ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την αναστάτωση και να κάνεις λίγο αυτο-στοχασμό όσον αφορά το στιλ της συνεργασίας σου. Οι ξαφνικές αλλαγές στην καρδιά είναι πιθανές τώρα, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να αφήσετε επιτέλους τα μακροχρόνια συναισθήματα ή ακόμα και να αναπτύξετε νέα με ταχύτερο ρυθμό από το συνηθισμένο.

Τοξότης

Αν πρόσφατα νιώθατε λίγο αποφυγή των καθημερινών σας ευθυνών, Τοξότη, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε καλό δρόμο — ακόμα κι αν ανατρέπετε εντελώς τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Αναπτύσσετε πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και να διαχειριστείτε το καθημερινό σας άγχος. Όταν μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα τα βασικά, θα έχετε περισσότερο χώρο για περιπέτεια.

Αιγόκερως

Οι εκλείψεις σίγουρα μπορεί να είναι αγχωτικές, Αιγόκερε. Αλλά επειδή αυτό λαμβάνει χώρα στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να δημιουργήσετε λίγο χώρο για να ανθίσουν νέες σχέσεις και έργα πάθους. Εμπιστευτείτε ότι οι αλλαγές και οι δυσκολίες που συμβαίνουν τώρα γονιμοποιούν τον προσωπικό σας κήπο, ώστε η έμπνευση και ο ρομαντισμός να αρχίσουν να μεγαλώνουν.

Υδροχόος

Αυτή η έκλειψη θα είναι μια συναισθηματική βόλτα για εσάς, Υδροχόε, καθώς ενεργοποιεί ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία στον χάρτη σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας κυριεύει το οικογενειακό δράμα, οι δύσκολες αναμνήσεις ή οι προσωπικοί αγώνες – αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να απελευθερωθείτε από την επιρροή που έχουν αυτά τα συναισθήματα πάνω σας. Αντιμετωπίζοντας τον πόνο σας αντί να τρέχετε μακριά από αυτόν, μπορείτε να αρχίσετε να προχωράτε.

Ιχθύς

Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να είναι η πηγή όλων των ειδών συναρπαστικών αποκαλύψεων και ευκαιριών τώρα, Ιχθύς — γι' αυτό έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και τις κεραίες σας ορθάνοιχτες. Είναι πιθανό να διασταυρωθείτε με κάποιον ειδικό απροσδόκητα ή να μάθετε κάποιες πληροφορίες που αλλάζουν το παιχνίδι που θα σας βοηθήσουν να οπτικοποιήσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.