Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Βρες την αλήθεια σου, η Ηλιακή Έκλειψη και η Νέα Σελήνη στις 4 Δεκεμβρίου θα σε βοηθήσει

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου και τι νέες ευκαιρίες θα δημιουργήσει



Η χρονιά μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της, αλλά η εποχή των εκλείψεων εξακολουθεί να μαίνεται - και έχουμε μια επερχόμενη νέα σελήνη που είναι εδώ για να το αποδείξει. Η νέα σελήνη του Δεκεμβρίου 2021 θα κορυφωθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα στις 3 Δεκεμβρίου ή νωρίς το πρωί στις 4 Δεκεμβρίου (05:29:16), και είναι επίσης μια έκλειψη Ηλίου. Αυτή η σεληνιακή στιγμή μας φέρνει σε επαφή με την αλήθεια μας και μας βοηθά να αγκαλιάσουμε την περιπέτεια, επομένως είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς η έκλειψη νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Η ολική έκλειψη ηλίου του Δεκεμβρίου λαμβάνει χώρα στο φλογερό και αισιόδοξο έδαφος του Τοξότη. Ο ήλιος και η σελήνη θα συνοδεύονται από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή, ο οποίος θα αναδείξει τη νοητική ενέργεια αυτού του σεληνιακού φαινομένου και θα μας εμπνεύσει να σκεφτούμε λογικά μέσα από τα συναισθήματά μας. Ο Τοξότης είναι ένα ευμετάβλητο ζώδιο της φωτιάς, επομένως έχει ένα ελεύθερο πνεύμα και αυθορμητισμό που μπορεί να βοηθήσει να αναδείξουμε τις πιο περιπετειώδεις πλευρές μας. Επειδή αυτό το ζώδιο σχετίζεται με θέματα όπως τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση και η πνευματική επέκταση, αυτή η νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε προσοχή σε οποιαδήποτε ανάπτυξη, συνειδητοποίηση ή ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε αυτούς τους τομείς.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς κλείνει ένα κεφάλαιο που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020 — δηλαδή όταν μπήκαμε στον κύκλο έκλειψης στον άξονα Διδύμων/Τοξότη του ζωδιακού κύκλου. Αυτή θα είναι η τελευταία έκλειψη που θα λάβει χώρα σε αυτόν τον άξονα μέχρι το 2029, οπότε αυτή η νέα σελήνη ολοκληρώνει έναν ισχυρό κύκλο που ταρακουνούσε τις ζωές μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείτε πώς έχουν αλλάξει οι προσωπικές σας φιλοσοφίες, πεποιθήσεις και παραδείγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να ξεκαθαρίσετε τι σημαίνει η αλήθεια για εσάς.

 https://www.instagram.com/p/CW5L0geLg_z/

Κριός

Είναι ώρα περιπέτειας, Κριέ! Οι εκλείψεις μπορεί να μοιάζουν χαοτικές, αλλά δεν πειράζει, γιατί αυτή αναδεικνύει την άγρια ​​πλευρά σας και σας εμπνέει να ρισκάρετε για χάρη της ανάπτυξης. Εάν προκύψει μια μοιραία ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε κάποιες νέες εμπειρίες ή να μάθετε κάτι νέο, είναι καλή στιγμή να πείτε ναι.

 

Ταύρος

Ένα απροσδόκητο κέρδος ή μια ξαφνική ευκαιρία για μια κοινή συνεργασία μπορεί να εμφανιστεί τώρα, αλλά είναι όλα όπως φαίνονται; Θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου σε αυτό, Ταύρε. Σκεφτείτε τι υπάρχει κάτω από την επιφάνεια των τρεχουσών προσφορών σας (είτε σχετίζονται με οικονομικά είτε με σχέσεις) και χρησιμοποιήστε τις ευαισθησίες του Ταύρου για να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβλέπετε τα ψιλά γράμματα.

 

Δίδυμοι

Αυτός ο κύκλος έκλειψης έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που εμφανίζεστε στον κόσμο και στις σχέσεις σας, Δίδυμε. Και τώρα, αυτή η νέα έκλειψη Σελήνης στον οίκο των συνεργασιών σας θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε μάθει στην αγάπη. Χρησιμοποιήστε τους δεσμούς σας ένας προς έναν ως καθρέφτη για να δείτε την ανάπτυξή σας και να αγκαλιάσετε τη νέα δυναμική.

 https://www.instagram.com/p/CW5w5hft6EH/

Καρκίνος

Πώς μπορείς να προετοιμάσεις καλύτερα τον εαυτό σου για επιτυχία, Καρκίνε; Είναι τα μικρά πράγματα που αθροίζονται πραγματικά στη ζωή - και επειδή αυτή η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον τομέα της ρουτίνας του χάρτη σας, μπορείτε να της επιτρέψετε να σας εμπνεύσει να μεταμορφώσετε την καθημερινότητά σας. Αυτές οι ευκαιρίες για τη νέα σελήνη μπορεί να φαίνονται κοσμικές, αλλά θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο που ζείτε.

 

Λέων

Αναζωογονηθείτε για ρομαντισμό, Λέοντες, γιατί αυτή η έκλειψη Ηλίου φέρνει μια συναρπαστική ευκαιρία να αποδεχτείτε μια ερωτική διασκέδαση και να δημιουργήσετε νέες παθιασμένες συνδέσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να ανοίξετε συνειδητά την καρδιά σας στην ευτυχία και να προσκαλέσετε περισσότερη έμπνευση, αγάπη και παιχνίδι στον κόσμο σας. Πιστέψτε ότι η ζωή θα σας κεράσει κάτι γλυκό αν το αφήσετε.

 

Παρθένος

Αυτός ο κύκλος έκλειψης ανέτρεψε τον κόσμο σας όταν πρόκειται να εξισορροπήσετε την ιδιωτική σας ζωή με την ηβική σας προσωπικότητα, την Παρθένο. Και με αυτήν την ισχυρή έκλειψη να χτυπά τον πιο οικιακό τομέα του χάρτη σας, θα μπορείτε τώρα να αρχίσετε να χτίζετε τα θεμέλια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τον εαυτό σας σε ένα νέο κεφάλαιο. Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα θα σας επιτρέψουν τελικά να εγκατασταθείτε σε ένα μέρος που αισθάνεστε σαν το σπίτι σας - ένα σπίτι όπου μπορείτε να διαχειριστείτε πιο εύκολα τις ευθύνες σας.

 https://www.instagram.com/p/CW5ldHIr6nX/

Ζυγός

Αυτή η φλογερή και ελεύθερου πνεύματος έκλειψη φέρνει νέες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με την τοπική σας σκηνή και να αναδείξετε τις ικανότητές σας ως κοινωνική πεταλούδα, Ζυγοί. Ενώ τα νέα φεγγάρια τείνουν να είναι πιο εσωστρεφείς περίοδοι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι συνομιλίες από καρδιάς με άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να σας βοηθήσουν να επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας και να αποκτήσετε κάποια απαραίτητη προοπτική.

 

Σκορπιός

Έχετε χρήματα και ευχαρίστηση στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, Σκορπιέ - και ευτυχώς, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερη πρόσβαση στους πόρους και τη δύναμη που λαχταράτε από ό,τι πιστεύατε προηγουμένως. Αναζητήστε ξαφνικές ευκαιρίες ή ιδέες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το εισόδημά σας, να βελτιώσουν τις σχέσεις σας και συνολικά να προσθέσουν λίγη επιπλέον πολυτέλεια στη ζωή σας.

 

Τοξότης

Ο κύκλος της έκλειψης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επηρέασε τεράστιες αλλαγές που σχετίζονται με την ταυτότητά σας και τον ρόλο σας στις σχέσεις, Τοξότη. Και αυτή η ολική έκλειψη Ηλίου είναι η μεγάλη σας ευκαιρία να αναδυθείτε πλήρως. Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον εαυτό σας, η ενέργεια αυτού του γεμίσματος μπορεί να σας εκπλήξει και να σας δείξει πού έχετε μεγαλώσει. Αγκαλιάστε ό,τι βγαίνει στην επιφάνεια, καθώς όλα είναι ένα κομμάτι αυτού που είστε.

 https://www.instagram.com/p/CW9zXx0prIj/

Αιγόκερως

Αυτή η έκλειψη θα πυροδοτήσει πυροτεχνήματα για κάποιους - αλλά για εσάς, Αιγόκερε, οι σπίθες της νέας Σελήνης δίνουν μια πολύ πιο εσωστρεφή παράσταση. Έρχεστε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά τώρα, μαθαίνοντας να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας και να επικοινωνείτε με το υποσυνείδητό σας. Ο πραγματισμός σας είναι ένα δώρο, αλλά η σύνδεσή σας με τον ανώτερο εαυτό σας είναι η πραγματική πηγή δύναμής σας.

 

Υδροχόος

Η έκλειψη της νέας Σελήνης σας προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να κάνετε αυτό που κάνετε καλύτερα, Υδροχόε - να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να ρίξετε το ασυνήθιστο φως σας στον κόσμο. Ήρθε η ώρα να αναδειχθείτε και να είστε ηγέτης στην κοινότητά σας ή στην ομάδα φίλων σας, οπότε αν εμφανιστεί μια ευκαιρία που σας ζητά να συγκεντρώσετε τους ανθρώπους για έναν σκοπό, προχωρήστε.

 

Ιχθύς

Αυτός ο κύκλος έκλειψης έφερε τεράστιες αλλαγές και συνειδητοποιήσεις όσον αφορά την εξισορρόπηση των προσωπικών σας ευθυνών με τις πιέσεις στην καριέρα σας, Ιχθύς. Αλλά αυτή η νέα σελήνη είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει και να βρείτε το επαγγελματικό σας αυλάκι. Μερικές συναρπαστικές ευκαιρίες στη δουλειά θα μπορούσαν να σας προσφέρουν την ευκαιρία να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο – κάτι που θα επιτρέψει στα δημιουργικά σας δώρα να λάμψουν.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.