Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Κοσμική λάμψη: τι φέρνει η πανσέληνος στις 16/2

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η πανσέληνος του Φεβρουαρίου



Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τελειώνει τη στιγμή που το φεγγάρι του μήνα εμφανίζεται στο προσκήνιο, στόχος τα κοσμικά vibes να εξακολουθούν να είναι κόκκινα-ζεστά. Αυτό το παθιασμένα φορτισμένο γεμάτο φεγγάρι - επίσης γνωστό ως το Snow Moon - συμβαίνει στις 16 Φεβρουαρίου και φέρνει όλα τα ζώδια σημάδια μια λαμπερή ευκαιρία να αναβαθμίσει την αυτοπεποίθησή τους και να αγκαλιάσει την ανανεωμένη αίσθηση εμπιστοσύνης. Γνωρίζοντας πώς θα επηρεάσει το φεγγάρι του Φεβρουαρίου Το ζώδιο σας μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε αυτή τη δύναμη της τυχερής πανσελήνου.

Λαμβάνει χώρα στο Λέοντα, και φέρνει τα θέματα της αγάπης, του πάθους και της δημιουργικότητας της καρδιάς στο φως. Είναι ένας πολύ καλός χρόνος να αφήσετε την αρνητική αυτο-ομιλία, τη χαμηλή αυτοπεποίθηση και την ανασφάλεια που σας κρατά από το να είστε ο καλύτερος και λαμπρός εαυτός σας. Αυτό το φεγγάρι μας ζητά να είμαστε δυνατοί και περήφανοι για τις επιθυμίες μας και να αγκαλιάσουμε κάποια σοβαρή ενέργεια κύριου χαρακτήρα στη ζωή μας.

Οι ρομαντικές αποχρώσεις αυτής της ημέρας μετά το Valentine's Full Moon ενισχύονται από μια αισθησιακή ευθυγράμμιση μεταξύ του Love Planet Αφροδίτη και του παθιασμένου πλανήτη Άρη, που ξεκινάει από το Hycle που θέτει την ασφάλεια, τις επενδύσεις και τη μακροζωία στην κορυφή των λιστών προτεραιότητας σχέσης μας. Επιπλέον, ένα γλυκό Sextile μεταξύ του Lucky Planet Δία και του Wild Cill Planet Ουρανού φέρνει όλα τα ξόρκια ευνοϊκών εκπλήξεων του πλήρους φεγγαριού μας. Οι μαγικές εκρήξεις της έμπνευσης θα μπορούσαν να ανάψουν τη ζωή σας όπου το περιμένετε λιγότερο.

Συνολικά, η κοσμική πρόγνωση για αυτή την πανσέληνο μοιάζει εξίσου ηλιόλουστη και σέξι αρκεί να λάβετε υπόψη ότι θα είναι επίσης ενεργοί οι κόμβοι της μοίρας, οι οποίοι θα μπορούσαν να επιφέρουν κάποιες προκλήσεις σε επίπεδο ψυχής. Θα χρειαστεί να είμαστε γενναίοι και σίγουροι όταν πρόκειται να αποδεχθούμε την αλήθεια και την ευθυγράμμιση με τα κέρδη μας.

https://www.instagram.com/p/CZ688TGO2aP/

Εδώ είναι πώς η πανσέληνος που θα επηρεάσει κάθε ζωδιακό σημάδι.

Κριός

Ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε το φλογερό πνεύμα σας στο κάθισμα του οδηγού και να πατήσετε το γκάζι, Κριοί. Αυτή η πανσέληνος θα «ανατινάξει» το μυαλό σας με έμπνευση που θα φέρει νέα ενέργεια στην αγάπη σας, τα έργα πάθους και τις δημιουργικές προσπάθειες. Να είστε σίγουροι και τολμηροί για να ζητήσετε τι θέλετε, και μη φοβάστε να φορέσετε την καρδιά σας στο μανίκι σας.

Ταύρος

Αυτό το φεγγάρι θα σας δώσει ώθηση που θα σας εμπνεύσει να συνδεθείτε με τους που σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο σαν στο σπίτι. Φτάνοντας στους αγαπημένους σας και τους γύρω από τον εαυτό σας ανθρώπους με αγάπη, οι ζεστές και φιλικές δονήσεις της οικογένειας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σταθερότητα μέσα σε οποιεσδήποτε απρόβλεπτες περιστροφές.

Δίδυμοι

Δεν παίρνει πολλά για να φέρετε τον εαυτό σας στο επίκεντρο, Δίδυμοι - έτσι αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα το πετύχει. Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε πιο ανοιχτά τις δημιουργικές σας ιδέες και να είστε σίγουροι σε αυτό που έχετε να πείτε. Κάτι που σημαίνει ότι έχετε περισσότερη προσοχή σε εσάς απ’ ό,τι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, οπότε να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των χρημάτων και των οικονομικών, Καρκίνοι, και σας ζητά να επενδύσετε στον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι ένα μικρό κομμάτι της «διασκέδασης» αποτελεί μέρος του οικονομικού σας σχεδίου ξεκινώντας ένα λογαριασμό αποταμίευσης για μελλοντικές διακοπές, ο προϋπολογισμός μιας μηνιαίας επιχορήγησης που μπορείτε να βάλετε στην άκρη, ή να πάρετε την απόφαση να ρωτήσετε το αφεντικό σας για την αύξηση που ήδη γνωρίζετε.

https://www.instagram.com/p/CZ96Q6lFV_1/

Λέων

Αυτό το γεμάτο φεγγάρι λάμπει στο ζωδιακό σας σημάδι τώρα, Λέοντες, οπότε συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και βρείτε το φως σας. Όταν αγκαλιάσατε πλήρως την εμπιστοσύνη και την αυθεντικότητά σας, είστε βασικά ασταμάτητοι - και ο κόσμος σας περιμένει να γίνει γνωστή η παρουσία σας. Αφήστε το εσωτερικό σας λιοντάρι να βγει από το κλουβί του και ελευθερωθεί

Παρθένος

Αυτή η πλήρης Σελήνη εκρήγνυται με αισιοδοξία και εκπλήξεις, Παρθένοι - αφήστε έτσι όλη την αυτοσυγκράτησή σας για ένα λεπτό και επιτρέψτε στο μυαλό σας να περιπλανηθεί σε έδαφος ονειροπόλησης. Το να φανταστείτε τη ζωή που θέλετε είναι το πρώτο βήμα στην έκφραση στην πραγματικότητα, ώστε να απολαύσετε τις ονειροπόλες σας σκέψεις και να χαθείτε στη μαγεία του εσωτερικού σας κόσμου.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης πλανήτη σας η Αφροδίτη συνδέεται αυτή τη στιγμή με το Άρη, Ζυγοί - έτσι είναι ένας όμορφος χρόνος για να επανενεργοποιήσετε τους στόχους σας. Προκειμένου να έρθουν πραγματικά στη ζωή στα έργα του πάθους σας, είναι χρήσιμο να έχετε μια ομοειδή ομάδα που να σας ενθαρρύνει. Μείνετε ανοιχτοί σε συνεργασίες και αγκαλιάστε τη δημιουργική σας κοινότητα.

Σκορπιός

Το φως αυτής της πανσελήνου λάμπει τώρα στην επαγγελματική σας ζωή, Σκορπιοί, οπότε είναι μια καλή στιγμή να αρπάξετε την προσοχή των σωστών ανθρώπων. Βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με τους ανωτέρους σας, να αναδείξετε τα αποτελέσματα ενός επιτυχημένου πρόσφατου έργου ή να προβάλετε με άλλο τρόπο τα μεγαλύτερα επαγγελματικά σας ταλέντα στην οθόνη.

https://www.instagram.com/p/CZ9j8r7r3YF/

Τοξότης

Αυτή η πικάντικη πανσέληνος φωτίζει το πνεύμα της εκρηκτικότητάς σας, Τοξότες, και σας εμπνέει να εξερευνήσετε νέα συναρπαστικά μονοπάτια. Ακολουθήστε την καρδιά σας σε νέους προορισμούς - είτε αυτό σημαίνει κράτηση στο τελευταίας στιγμής ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή να δώσετε μια ευκαιρία σε έναν σέξι άγνωστο. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος είναι εξαιρετική για να σας βοηθήσει να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν, Αιγόκεροι — και για εσάς, η απελευθέρωση θα ευθυγραμμιστεί επίσης με το αίσθημα της αναγέννησης. Με την Αφροδίτη προσανατολισμένη στον έρωτα και τον Άρη προσανατολισμένο στους στόχους να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σας, το συναισθηματικό βάθος της πανσελήνου θα είναι ακόμα πιο έντονο. Απομακρύνετε οτιδήποτε σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση στη βαθύτερη αλήθεια και επιθυμία σας στις σχέσεις.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αυξήσετε το πάθος στις συνεργασίες σας, Υδροχόοι. Εάν δεσμεύεστε με κάποιον - είτε πρόκειται για ρομαντικό δεσμό είτε για επαγγελματικό δεσμό - κάντε το με ενθουσιασμό, ζήλο και αυθεντικότητα. Το να είστε στοργικά ειλικρινείς σχετικά με τους αληθινούς όρους των σχέσεών σας θα αφήσει πολλά περιθώρια για ενθουσιασμό και ανάπτυξη.

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος φτιάχνει το σκηνικό για κάθε είδους διασκεδαστικές εκπλήξεις, Ιχθύ – γι' αυτό μην σοκαριστείτε εάν τα σχέδιά σας πέφτουν εκτός προγράμματος και πρέπει να κάνετε ένα δρομολόγιο καθώς προχωράτε! Να είστε ανοιχτοί στην αλλαγή καθώς προχωράτε στη συνήθη ρουτίνα σας και να θυμάστε ότι όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να λειτουργεί σε συγχρονισμό με το σύμπαν, όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα