Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Με μια απελευθερωτική ενέργεια, η Πανσέληνος στις 18/3 έρχεται να προσφέρει «κάθαρση»

Δες πώς επηρεάζει το ζώδιό σου η Πανσέληνος του Μαρτίου ή αλλιώς Φεγγάρι του Σκουληκιού



Καλώς ήρθατε στην τελευταία πανσέληνο της χειμερινής περιόδου, λίγο πριν μπει επισήμως η άνοιξη. Η πανσέληνος αυτή ανατέλλει στις 18 Μαρτίου στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, η πανσέληνος του Μαρτίου 2022 θα αναδείξει όλα όσα πρέπει να καθαρίσουμε από τις καρδιές μας. Αυτό το σεληνιακό φεγγάρι είναι επίσης γνωστό παραδοσιακά ως Φεγγάρι του Σκουληκιού, και το να είσαι υπεύθυνος θα σε βοηθήσει να πιάσεις όλες τις ευλογίες που έχει να προσφέρει αυτή η πανσέληνος. Υπάρχει κάποια σοβαρή μαγική επίδραση, οπότε σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς η πανσέληνος του Μαρτίου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Η πανσέληνος του Μαρτίου λαμβάνει χώρα στο βασίλειο του μεταβλητού γήινου ζωδίου της Παρθένου, το οποίο εξυπηρετεί σοβαρές δονήσεις καθαρισμού. Η ζωδιακή ενέργεια της Παρθένου είναι αναλυτική, οργανωμένη και επικεντρωμένη στην ευεξία — έτσι αυτή η σεληνιακή ημέρα σηματοδοτεί την ιδανική στιγμή για να καθαρίσουμε τις ληγμένες συναισθηματικές αποσκευές μας και να καθαρίσουμε τους εαυτούς μας από τοξικές σκέψεις ή σχέσεις. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην ευαίσθητη εποχή των Ιχθύων, αλλά η ενέργεια αυτής της πανσελήνου αναδεικνύει τις υπεύθυνες πλευρές μας και μας βοηθά να δούμε ακριβώς τι πρέπει να απελευθερωθεί.

Ενώ η ατμόσφαιρα της Παρθένου έχει να κάνει με το να είσαι επιμελής και πρακτικός, αυτό το φεγγάρι εξακολουθεί να φέρνει έντονο συναίσθημα με οποιοδήποτε άλλο. Το φεγγάρι θα κάθεται απέναντι από μια θολή ευθυγράμμιση του ήλιου και του ονειρεμένου Ποσειδώνα, και αυτός ο κοσμικός συνδυασμός θα μπορούσε να είναι λίγο αποπροσανατολιστικός, καθώς αυξάνει τις ευαισθησίες μας και δυσκολεύει να δούμε τα πράγματα καθαρά. Από τη θετική πλευρά, αυτή η πτυχή μπορεί να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τη δημιουργικότητα και τη συμπόνια μας, επομένως θα πρέπει να αγκαλιάσουμε πλήρως αυτές τις ιδιότητες των Ιχθύων. Επιπλέον, μια ενδυναμωτική σύνδεση με τον πλανήτη Πλούτωνα δίνει σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο ένα μεταμορφωτικό πλεονέκτημα. Έχουμε πρόσβαση σε βαθιά δύναμη τώρα, και μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να ενισχύσουμε τις προθέσεις μας για την πανσέληνο.

https://www.instagram.com/p/CbG9adRLJcz/

Να λοιπόν πώς η πανσέληνος του Μαρτίου 2022 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Κριός

Φροντίζετε τον εαυτό σας, Κριοί; Αυτή η πανσέληνος θέλει να βεβαιωθεί ότι το πρόγραμμά σας είναι σε τάξη και οι προτεραιότητές σας είναι υπό έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε ενέργεια στην καθημερινότητά σας για την ευεξία σας, αφήνοντας στον εαυτό σας επαρκή χρόνο για ύπνο, ξεκούραση και αυτοφροντίδα. Η δουλειά είναι σημαντική, αλλά όχι τόσο πολύ που θα πρέπει να θυσιάσετε την ευημερία σας. Χαρίστε στον εαυτό σας κάποιο χρόνο ανάπαυλας.

Ταύρος

Αφήστε τους περιορισμούς σας τώρα, Ταύροι. Αυτό το φεγγάρι φωτίζει την επιθυμία σας να διασκεδάσετε. Τα χόμπι και οι δραστηριότητες αναψυχής σας αξίζουν λίγο χρόνο στο προσκήνιο, γι' αυτό βάλτε την καρδιά σας στα πάθη σας τώρα και απλώς ακολουθήστε τον ενθουσιασμό σας. Η απόλαυση της ευχαρίστησης στη ζωή είναι πάντα μια αποτελεσματική χρήση του χρόνου.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα για έναν πρώιμο ανοιξιάτικο καθαρισμό, Δίδυμοι. Σκάψτε τα συρτάρια σας, καθαρίστε τις ντουλάπες σας και συναρμολογήστε μερικά κουτιά γεμάτα παλιά σκουπίδια που μπορείτε να δωρίσετε ή να πουλήσετε σε μπαζάρ. Απελευθερώνοντας το φυσικό σας περιβάλλον από την ακαταστασία που αποσπά την προσοχή, θα είστε σε θέση να λάμψετε πιο έντονα το φως σας και να εστιάσετε την ενέργειά σας στους στόχους σας.

https://www.instagram.com/p/CbINJg_NUJM/

Καρκίνος

Η κοινωνική σας ζωή σφύζει κάτω από αυτή την πανσέληνο, Καρκίνοι, γι' αυτό χρησιμοποιήστε την πραγματιστική ενέργεια αυτού του σεληνιακού φαινομένου για να οργανώσετε το ημερολόγιο και τις επικοινωνίες σας. Απαντήστε σε τυχόν ξεχασμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με τους φίλους με τους οποίους ήσασταν εννοώντας να έρθετε σε επαφή και καθαρίστε το πρόγραμμά σας από οτιδήποτε δεν είναι καλή χρήση του χρόνου. Θα αισθάνεστε πιο ήρεμοι μόλις τακτοποιήσετε τις κοινωνικές σας υποθέσεις.

Λέων

Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό των οικονομικών σας, Λέοντες. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει τα τρέχοντα περιουσιακά σας στοιχεία και τις συνήθειες δαπανών σας, επομένως είναι μια καλή στιγμή να αναθεωρήσετε τα τραπεζικά σας αντίγραφα και να ελέγξετε τις αποταμιεύσεις σας για να δείτε πού βρίσκεστε. Συγκεντρώνοντας μερικούς αριθμούς και φτιάχνοντας έναν ανοιξιάτικο προϋπολογισμό, θα είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε για το καλοκαίρι — γιατί το καλοκαίρι είναι τελικά η εποχή σας!

Παρθένος

Είναι η ετήσια πανσέληνος σας, Παρθένοι, οπότε ενώ τείνετε να είστε σεμνοί, αυτή είναι η ώρα σας να κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας. Αγκαλιάστε την αυτοπεποίθησή σας τώρα και μη φοβάστε να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν την αυθεντικότητα και τη διαφάνειά σας, έτσι θα ξεχωρίζετε εύκολα από το πλήθος και θα αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο. Κάνετε αυτό που ξέρετε!

https://www.instagram.com/p/CbF0pePL2Ue/

Ζυγός

Μάλλον ήταν ένας πολυάσχολος μήνας με δουλειά και άλλες ευθύνες, Ζυγοί, οπότε αυτή η πανσέληνος θέλει να επιβραδύνετε και να συνδεθείτε με την πνευματική σας πλευρά. Αντί να βγαίνετε έξω ή να αφιερώνετε επιπλέον ώρες στη δουλειά σας, περάστε το Σαββατοκύριακο κάνοντας ενδοσκόπηση. Κάποιος διαλογισμός, ένα μπάνιο με κεριά ή ένα τελετουργικό που αφορά την πανσέληνο είναι ακριβώς αυτό που συνιστάται για αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Η ομάδα σου υποστηρίζει πλήρως τους στόχους και τα πάθη σου, Σκορπιοί; Αυτή η πανσέληνος φωτίζει ανεξάρτητα από το αν το πλήρωμά σας είναι πραγματικά συνδεδεμένο με τα οράματά σας — ή εάν οι άνθρωποι με τους οποίους περιτριγυρίζετε σας εμποδίζουν πραγματικά. Στηριχτείτε στις συνδέσεις που αισθάνονται ευθυγραμμισμένες με την αυθεντικότητά σας και βάλτε σε απόσταση τον εαυτό σας από οποιουσδήποτε κοινωνικούς κύκλους που δημιουργούν εμπόδια στη δημιουργικότητά σας.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί ένα αστραφτερό υψηλό σημείο όσον αφορά την επαγγελματική σας ζωή, Τοξότες, οπότε κάντε μερικά σχολαστικά σχέδια όσον αφορά τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Ενώ συνήθως προτιμάτε να κάνετε μια πιο αυθόρμητη προσέγγιση, η θολή επιρροή του Ποσειδώνα στην ενέργεια αυτής της πανσελήνου είναι πιο κατάλληλη για να κάνετε πιο καλά μελετημένα σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CbG-QIILHGO/

Αιγόκερως

Πραγματικά σας έχουν πιάσει οι μικρές λεπτομέρειες τελευταία, Αιγόκεροι, αλλά αυτή η πανσέληνος σας φέρνει μια πολυπόθητη αλλαγή προοπτικής. Απομακρυνθείτε από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα και κοιτάξτε τη ζωή από ψηλά. Οι καθημερινές σας αλληλεπιδράσεις και περιστάσεις υποστηρίζουν τους μακροπρόθεσμους στόχους σας; Τώρα είναι καιρός να κάνετε κάποιες προσαρμογές, ώστε να κατακτήσετε τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας.

Υδροχόος

Υπάρχει ένα σύμπλεγμα σημαντικών πλανητών στο ζώδιό σας αυτή τη στιγμή, οπότε ήταν ένας μεγάλος μήνας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να συνδεθείτε με τις επιθυμίες σας. Αλλά αυτή η πανσέληνος θέλει να γίνετε λίγο πιο εσωστρεφείς. Τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, Υδροχόοι; Υπάρχει κάτι που σας βαραίνει ή σας εμποδίζει να νιώσετε ελεύθεροι; Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσετε τον εαυτό σας από μυστικά, ενοχές ή συναισθηματικές αποσκευές.

Ιχθύς

Είναι η εποχή σας, αγαπητοί Ιχθύς, οπότε το ηλιακό φως είναι στραμμένο πάνω σας όλο τον μήνα — αλλά αυτή η πανσέληνος δίνει έμφαση στις σχέσεις σας τώρα. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε και τι περιμένετε από τις συνεργασίες σας. Η δέσμευση σε κάτι ή κάποιον είναι υπέροχο, αλλά μόνο αν ευθυγραμμίζεται με αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Μην παίρνετε τέτοιου είδους αποφάσεις χωρίς να τις σκεφτείτε καλά.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!

Με μια υπέροχη εικονική και λουλουδάτη βόλτα... Enjoy!

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!