Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Τον νου σας για 16 Μαΐου: Ματωμένο φεγγάρι, ολική έκλειψη και πανσέληνος

Πώς να προστατέψεις τον εαυτό σου και τι φέρνει αυτή η έκλειψη για κάθε ζώδιο



Στο ξημέρωμα γύρω στις 5.30 στις 16 Μαΐου, θα παρακολουθήσετε την Πλήρη Έκλειψη Σελήνης του Σκορπιού, η οποία θα πραγματοποιήσει τη δική της παράσταση στον ουρανό.

Τα περισσότερα χρόνια μας φέρνουν δύο σεληνιακές εκλείψεις (και δύο εκλείψεις ηλίου), αλλά δεν έχουμε φτάσει στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 25 Απριλίου 2013. Τα θέματα θα μπορούσαν να επαναληφθούν, φέρνοντας στο πέρασμά τους τη χαρακτηριστική σεξουαλικότητα, την ένταση και την αλχημεία του Σκορπιού. Ο Ερμής θα είναι επίσης ανάδρομος κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης (από τις 10 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου, για την ακρίβεια), γεγονός που παρέχει έναν άλλο λόγο για να προετοιμαστείτε για το μέλλον βασιζόμενοι σε μαθήματα από το παρελθόν.

Επικεντρωθείτε! Οι εκλείψεις είναι διαβόητες για την αποκάλυψη όσων κρύβονται στις σκιές, και διπλά όταν εμπλέκεται ο ντετέκτιβ Σκορπιός. Άσχημες λεπτομέρειες μπορεί να έρθουν στο φως, όπως κρυφές ατζέντες και ακόμη και σκανδαλώδεις δραστηριότητες. Η παραλαβή των κομματιών μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό, αλλά με τις δονήσεις του «Φοίνικα που αναδύεται από τις στάχτες» του Σκορπιού, η καλύτερη πορεία δράσης είναι να αντιμετωπίσετε κάθε καταστροφή κατά μέτωπο και να ξαναχτίσετε τα πάντα στη συνέχεια καλύτερα από πριν.

https://www.instagram.com/p/CdeTQwth3rO/

Κάθε ζώδιο θα πάρει το δικό του σύνολο ειδικών κατευθύνσεων από αυτή την έκλειψη. Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

Κριός

Είστε έτοιμοι να διανύσετε την απόσταση σε μια συνεργασία; Αυτή η έκλειψη αφορά τη συγχώνευση σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για γάμο, διαζύγιο, εγκυμοσύνη ή κοινοπραξίες. Μπορεί να οδηγηθείτε σε πιο μόνιμο έδαφος σε κάποια δίδυμα, ενώ οι ασταθείς σχέσεις θα παρασυρθούν. Τα καλά νέα; Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να ανοίξει ένα μονοπάτι (αν και απότομα) για να μετακινηθούν σοβαροί σύμμαχοι.

Ταύρος

Οι σχέσεις αποκτούν ακραία αλλαγή όταν η έκλειψη σαρώνει τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Μερικοί Ταύροι μπορεί να αποχωρήσουν δραματικά από ένα Δίδυμο ή -αντίστροφα- να πηδήξουν σε μια σοβαρή σχέση. Μπορεί να χωρίσετε τους δρόμους σας με έναν μακροχρόνιο συνεργάτη ή να υπογράψετε μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Δίνετε πάρα πολλά και καταλήγετε σε συνεξαρτώμενη ή τοξική δυναμική; Επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους σας και προχωρήστε σε μεγαλύτερα επίπεδα αμοιβαιότητας.

Δίδυμοι

Έχετε αγνοήσει τις κόκκινες σημαίες που σας λένε να μειώσετε το άγχος και να δώσετε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα; Θα μπορούσατε να κάνετε μια αλλαγή τρόπου ζωής ή να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε έναν ενοχλητικό πόνο ή μια χρόνια πάθηση. Σκεφτείτε το ως μια κλήση αφύπνισης, υπενθυμίζοντάς σας ότι το σώμα είναι η επίγεια διεύθυνση της ψυχής και πρέπει να διατηρήσετε την «ιδιοκτησία» σας. Η καλή βοήθεια μπορεί να είναι συγκλονιστικά εύκολο να βρεθεί!

 https://www.instagram.com/p/CddiPHTtMHq/

Καρκίνος

Όχι για να δώσουμε άγχος στους ντροπαλούς Καρκίνους, αλλά η σειρά του αστεριού σας θα μπορούσε να έρθει καθώς αυτή η έκλειψη πυροδοτεί τον πέμπτο οίκο του πάθους και της αυτοέκφρασης. Αποκλείστε κάθε σκηνικό τρόμου και κερδίστε τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτές οι εκλείψεις μπορεί να φέρουν μια έκπληξη έναρξη (ή τέλος) μιας ερωτικής σχέσης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη. Φορτισμένες με αποπλάνηση σε επίπεδο Σκορπιού—οι ρομαντικές εξελίξεις θα είναι έντονες, παθιασμένες και αξέχαστες. Ζήστε τες έτσι!

Λέων

Δώστε προσοχή στη ζωή σας για μια φορά, καθώς αυτή η έκλειψη μεταμορφώνει τον τομέα του σπιτιού σας. Αυτό θα μπορούσε να δώσει λύση σε ένα τρέχον εγχώριο ζήτημα. Ο τόπος που ζείτε ή με ποιον ζείτε μπορεί να αλλάξει ξαφνικά ή μπορεί να ξεκαθαρίσετε σχέδια σχετικά με την έναρξη ή την επέκταση της οικογένειάς σας. Διατροφικές αλλαγές μπορεί να είναι απαραίτητες για την υποστήριξη της υγείας, της γονιμότητας ή για την ανακούφιση των συμπτωμάτων κατά την περίοδο ή την προεμμηνόπαυση.

Παρθένος

Αυτή η έκλειψη αγγίζει τη ζώνη τοπικής δραστηριότητας, επικοινωνίας και συγγενικών πνευμάτων, φέρνοντας δυνατές συνομιλίες που θα μπορούσαν να ανατρέψουν την παλίρροια. Γράψιμο, διδασκαλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ—οι εκλείψεις ενεργοποιούν όλες τις διεξόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαδώσετε ένα μήνυμα. Απλώς προειδοποιήστε: μπορεί να χρειαστούν σκληρές συζητήσεις, ειδικά εάν νιώθετε ανισορροπίες δύναμης ή ζήλια με έναν συνομήλικο, όπως έναν αδερφό, έναν συνάδελφο ή έναν φίλο.

 https://www.instagram.com/p/CdXtcO4sN_7/

Ζυγός

Αν τα χρήματα μιλάνε, αυτή η έκλειψη βάζει την αλήθεια στο τραπέζι. Επαγγελματικά είναι δυνατή μια αλλαγή εργασίας. Ή θα μπορούσατε να έχετε μια εντυπωσιακή συνειδητοποίηση ότι πρέπει να κάνετε προϋπολογισμό, να ξοδεύετε και να εξοικονομείτε πολύ διαφορετικά. Ίσως σας έχουν φυλακίσει όλα σας τα «πράγματα» και θέλετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Ίσως η εταιρεία σας να κάνει αναδιαρθρώσεις και να καταργήσει το τμήμα σας ή να μεταφέρει τους πάντες σε νέους ρόλους. Παραμείνετε ευέλικτοι - και έχετε πίστη. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μια πολύ καλύτερη εφαρμογή θα είναι σύντομα στο δρόμο της.

Σκορπιός

Τα φώτα της δημοσιότητας είναι άμεσα στις ατομικές σας ανάγκες και προσπάθειές σας. Τον μήνα που ακολουθεί, θα μπορούσατε να εκπλήξετε τον κόσμο με οτιδήποτε, από ένα ανανεωμένο προσωπικό στιλ έως μια δυναμική νέα στάση. (Αν και ίσως θέλετε να περιμένετε να πατήσετε τη σκανδάλη σε τυχόν ακραίες αλλαγές μέχρι ο Ερμής να γίνει απευθείας στις 3 Ιουνίου.) Είτε το σκοπεύετε είτε όχι, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να μετατραπεί σε κοπή κορδέλας για ένα μακροχρόνιο όνειρο. Έχετε δουλέψει σκληρά για αυτόν τον στόχο, οπότε τι στο καλό. Μπορεί επίσης να αφήσετε αυτό το ουράνιο φανόμενο να οργανώσει μια δραματική «τελετή αποκάλυψης» για λογαριασμό σας!

Τοξότης

Τα μαθήματα παράδοσης φτάνουν καθώς η έκλειψη ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο ανάπαυσης, συγχώρεσης και απελευθέρωσης. Αυτή είναι μια γόνιμη περίοδος για βαθιά θεραπεία και εσωτερική εργασία που εισχωρεί στο υποσυνείδητό σας για να σας βοηθήσει να σπάσετε χρόνια πρότυπα που βασίζονται στον φόβο. Για τους καλλιτέχνες και τους θεραπευτές, αυτές οι εκλείψεις του Σκορπιού μπορεί να εμπνεύσουν μια δημιουργική αναγέννηση. Μπορεί να αναγκαστείτε να κυματίσετε τη λευκή σημαία για ένα πρόβλημα με το οποίο έχετε παλέψει. Το συναίσθημα είναι το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση, Τοξότες, και δεν κρύβεται πίσω από το χιούμορ. Ευτυχώς, αυτή η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φωτίσει απίστευτους θεραπευτές που προσαρμόζουν τα πάντα, από τα νευρικά μονοπάτια σας μέχρι τη στάση σας.

 https://www.instagram.com/p/CdelcUhOWba/

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για μια κριτική του πληρώματος! Οι φιλίες σας θα μπορούσαν να περάσουν από έναν κύκλο αλλαγών, ειδικά αν δεν έχετε έμπνευση. Μπορεί να συμμετάσχετε σε μια συνεργασία αιχμής ή να προσκληθείτε να γίνετε μέλος ενός αναγνωρισμένου κύρους οργανισμού που συμμερίζεται τις αξίες σας. Με τον τεχνολογικό σας τομέα να αξιοποιείται από αυτές τις ακτίνες του φεγγαριού, θα μπορούσατε να γίνετε πολύ δημοφιλείς. Εξερευνήστε την τεχνολογία που σας βοηθά να μοιραστείτε το εγκάρδιο μήνυμά σας με ένα παγκόσμιο κοινό: βίντεο, podcast, ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια κ.λπ. Το ψηφιακό ραντεβού φέρνει ενδιαφέρουσες προοπτικές για τους single Αιγόκερους!

Υδροχόος

Προετοιμάστε τις επαγγελματικές σας σελίδες και αναδείξτε τα καλύτερα ατού σας. Θα μπορούσατε να εκτοξευθείτε σε έναν εξέχοντα ρόλο που περιλαμβάνει ηγεσία ή δημόσια αναγνώριση. Ωστόσο, μπορεί να κάνετε μια δραματική αλλαγή καριέρας. Μια μετατόπιση εργασίας μπορεί να προκύψει από αλλαγές εκτός του ελέγχου σας, όπως μια εταιρική αναδιάρθρωση ή εξαγορά. Εάν λαχταράτε περισσότερη δημιουργικότητα από την καριέρα σας, αυτή η έκλειψη σας βοηθά να σχεδιάσετε έναν ικανοποιητικό νέο ρόλο, πιθανώς στην υπάρχουσα εταιρεία σας. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης άνδρες και πατέρες, και αυτές οι εκλείψεις αναδεικνύουν τη σχέση σας με έναν σημαντικό άντρα στη ζωή σας.

Ιχθύς

Ταξιδιωτικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε αυτή τη συγκυρία. Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία αν εμφανιστεί. Ίσως αυτό συνδέεται με μια επιχειρηματική ευκαιρία ή ένα πνευματικό προσκύνημα. Οι επιχειρηματίες Ιχθύς μπορεί να λάβουν μια έκπληξη χρηματοδότησης ή την προσοχή του Τύπου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είστε έτοιμοι να επεκταθείτε. Προετοιμαστείτε για μια στιγμή αλήθειας που θα σας ανοίξει τα μάτια, Ιχθύς, ειδικά αν κρατάτε τον εαυτό σας πίσω για να ευχαριστήσετε άλλους ανθρώπους. ΟΧΙ πια! Αυτά τα απελευθερωτικά φεγγάρια απαιτούν ανεξαρτησία. Πάρτε θέση για τα όνειρά σας και αφήστε τους άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας αν δεν θέλουν να σας χάσουν. Αξίζετε κι ήρθε η ώρα να σας το αποδείξουν!

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department