Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Έτοιμοι για μια νέα αρχή; Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 30 Μαΐου ευνοεί τις επανεκκινήσεις

Και ναι, να θυμάσαι ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος



Έτοιμοι για μια νέα αρχή; Η νέα σελήνη στους Διδύμους συμβαίνει στις 30 Μαΐου και μας παρέχει μια λευκή σελίδα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσουμε το καλοκαίρι. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα πιο ευδιάθετα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, επομένως αυτή την ενέργεια θα την αισθάνεστε χαλαρή, θετική και ελπιδοφόρα - τρία πράγματα που όλοι χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή.

Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή για αναζωογόνηση και εκδήλωση. Εάν έχετε μια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή που θα καλυφθεί. Είτε πρόκειται για μια νέα εμπειρία, άτομο ή αντικείμενο, η Νέα Σελήνη μάς ζητάει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και χαλαρή συμπεριφορά - προσέξτε, είμαστε όλοι χαλαροί όταν ξεκινάμε κάτι νέο.

Ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη που σχετίζεται με την επικοινωνία, τα ταξίδια σε κοντινές αποστάσεις και τη σκέψη. Ο Ερμής είναι προς το παρόν ανάδρομος και θα παραμείνει έτσι μέχρι τις 3 Ιουνίου 2022. Όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος, καλούμαστε να αφιερώσουμε χρόνο στον προβληματισμό, την επανεκτίμηση και την αναθεώρηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, επειδή οι Δίδυμοι είναι αξιοσημείωτοι για το ότι είναι λίγο απατεώνες - μερικοί λένε ακόμη και «διπρόσωποι» ή «ψεύτες». Χωρίς προσβολή, πραγματικά! Η ενέργεια των Διδύμων δεν είναι εγγενώς κακή, απλώς αυτό το ζώδιο έχει μια σκληρή φήμη επειδή ο υπόλοιπος κόσμος δεν είναι τόσο καλός στην επικοινωνία - ή δεν μπορεί να υποδείξει.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε ένα τελετουργικό manifestation της Νέας Σελήνης, η πρότασή μου είναι να «εκδηλώσετε» διαύγεια. Εξασκηθείτε να κάνετε περισσότερες ερωτήσεις και να ελέγχετε εάν τα άτομα με τα οποία επικοινωνείτε κατανοούν τις προθέσεις σας. Κάτω από τη λάμψη αυτής της Νέας Σελήνης, να περιμένετε προσπάθειες επικοινωνίας και ευκαιρίες για να βελτιώσετε τον τρόπο που μοιράζεστε τον εαυτό σας με τους άλλους.

 https://www.instagram.com/p/CeKY9dfrlCH/

ΚΡΙΟΣ

Μια κρατημένη γλώσσα μπορεί να επηρεαστεί από ένα ασφαλές πορτοφόλι. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο σας δίνει πολλά να σκεφτείτε για τα οικονομικά σας, δηλαδή τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια έμπνευση για να βελτιώσετε τον τρόπο που εκφράζεστε και να διασφαλίσετε ότι η αυτοπαρουσίασή σας είναι σε ευθυγράμμιση με τις αξίες και τις προτιμήσεις σας. Προσπαθήστε να μη σπάσετε την τράπεζα στη διαδικασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι χειρότερο να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε την ελάχιστη έως καθόλου προσωπική ανάπτυξη, παρά να αναγνωρίσετε ότι εξακολουθείτε να εργάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Η ανάπτυξη απαιτεί χρόνο. Μερικές φορές συμβαίνει με εκτοξεύσεις και άλλες φορές απαιτεί κλάδεμα για να ανθίσει. Δείξτε εκτίμηση στον εαυτό σας και επενδύστε σε κάποιο «λίπασμα» κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Πώς μπορείτε να θρέψετε τον εαυτό σας;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει ένας βάσιμος λόγος για να αφιερώσετε λίγο χρόνο για διαλογισμό και ανασυγκρότηση. Όταν αφιερώσετε χρόνο για να σταματήσετε και να συνδεθείτε με την πνευματική σας σοφία, θα ρέει από το μυαλό σας πιο ελεύθερη, μέσα από τα χέρια σας και στις λέξεις που γράφετε. Εάν έχετε αισθανθεί ιδιαίτερα χαμένοι και έχετε ανάγκη από καθοδήγηση, η λήψη κάποιου προσωπικού χώρου μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική για εσάς.

 https://www.instagram.com/p/CeHH0_UOz6h/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς εμποδίζετε τον εαυτό σας από την προσωπική ανάπτυξη; Ο Ανάδρομος Ερμής σας βοήθησε να αναγνωρίσετε πού πρέπει να αφιερώσετε την ενέργειά σας. Είστε μόνο ένα άτομο και δεν είναι ακριβώς δυνατό να χωρίσετε την ψυχή σας για όποιον χρειάζεται ένα μέρος της – όσο κι αν νιώθετε την επιθυμία να μοιραστείτε τη φροντίδα σας. Θα διαπιστώσετε ότι όταν απελευθερώνετε την υπερβολική σκέψη και εμπιστεύεστε το μυαλό σας, είναι πιο εύκολο να είστε καλά.

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε έναν νέο λόγο για να ονειρεύεστε και να φιλοδοξείτε για κάτι. Ο Ανάδρομος Ερμής σας κάνει να σκεφτείτε το στίγμα σας. Πώς θέλετε να επηρεάσετε τον κόσμο; Ποια κληρονομιά θέλετε να αφήσετε; Μέσω της αλληλεπίδρασης με την κοινότητά σας κάτω από αυτήν τη Νέα Σελήνη, θα βρείτε τρόπους να αφήσετε το αποτύπωμά σας. Τι νόημα έχει για σένα, Λέων;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου παρουσιάζεται μια νέα ευκαιρία - ένας λόγος για να ανανεώσεις τις γνώσεις σου. Η πλανητική ευθυγράμμιση φαίνεται αισιόδοξη για εσάς, ειδικά επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται τώρα στον Ταύρο. Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο όταν δεσμεύεστε για νέες υποχρεώσεις. Ακόμη και οι δραστηριότητες που βρίσκετε διασκεδαστικές μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά.

 https://www.instagram.com/p/CeGhRS_hXN5/

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε ένα νέο βιβλίο, Ζυγοί! Εάν αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε μια νέα ιδέα ή ιδέα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχει τη δύναμη να σας βοηθήσει να αφήσετε την αγάπη να μπει μέσα. Επί του παρόντος, βρίσκεστε σε έναν κύκλο που σας προκαλεί να γίνετε πιο ευάλωτοι στις σχέσεις σας. Ακόμα κι αν φαίνεται αποκομμένο, ένα καλό βιβλίο έχει τη δυνατότητα να σας δείξει ότι δεν είστε μόνοι στις εμπειρίες σας. Ξεκινήστε το διάβασμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο καλός είσαι στο να παραδέχεσαι όταν κάνεις λάθος; Εάν είστε ειδικός, τότε υπέροχο, αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι εύκολη για εσάς. Το σύμπαν σας παρουσιάζει το δώρο του προβληματισμού, ζητώντας σας να τυλίξετε την ταινία στις σχέσεις σας. Σκεφτείτε πώς εκφράσατε τον εαυτό σας στο παρελθόν, ειδικά σε περιπτώσεις που ήσασταν πιο πεισματάρηδες από όσο έπρεπε. Το να μάθετε να είστε ανοιχτοί και να προχωράατε με μια λογική προσέγγιση μπορεί να σας μεταμορφώσει προς το καλύτερο 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φωτιστές (γνωστοί και ως Ήλιος και Σελήνη) είναι υπέρ σας, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Εάν έχετε νιώσει ιδιαίτερα απασχολημένοι τον τελευταίο καιρό, είναι εύκολο να χάσατε τις ουσιαστικές συνδέσεις. Φανταστείτε ότι συναντήσατε μια μοιραία σχέση στο τοπικό σας καφέ και το μόνο που τους είπατε ήταν «με συγχωρείτε» επειδή θέλατε να πάρετε μερικές χαρτοπετσέτες. Η ευλογημένη υπόσχεση που προσφέρει το σύμπαν είναι ότι αυτό που είναι να γίνει, θα είναι. Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, παραμείνετε ανοιχτοί και ο κόσμος θα συνεχίσει να σας εκπλήσσει.

 https://www.instagram.com/p/CeKFC6_BvCL/

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να μπορέσεις να ονειρευτείς, πρέπει να δημιουργήσεις. Μπορεί να ακούγεται αντιφατητικό, αλλά μέσα από ατυχήματα και αποτυχημένες προσπάθειες βρίσκουμε νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξανασκεφτείτε τη ζωή και να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο εκτελείτε τα δημιουργικά σας έργα. Αυτή η Νέα Σελήνη σας παρέχει χρόνο για να γίνετε δημιουργικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να περάσετε χρόνο με την οικογένεια μπορεί να σας βοηθήσει να ξαναδείτε πώς καταλάβατε αρχικά μια ιδέα ή σχέδιο. Αφιερώστε χρόνο για να παρατηρήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας και πώς λειτουργούν μέσα στο σπίτι. Με αρκετό χρόνο, θα είναι εύκολο να εκτιμήσετε αυτό που έχετε και μετά να κάνετε τέχνη με αυτό. Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, κρατήστε ανοιχτό μυαλό και προσπαθήστε να μην σκέφτεστε υπερβολικά τη δημιουργικότητα. Είναι πιθανό να παραβλέπετε την τέχνη επειδή νιώθετε υπερβολικά άνετοι—προσπαθήστε να σκεφτείτε με έναν νέο τρόπο!

ΙΧΘΥΣ

Έχετε μια καρδιά γεμάτη συναισθήματα αλλά φαίνεται να διστάζετε να τα εκφράσετε, σαν να μην ξέρετε πώς. Ιχθύς, αυτή η Νέα Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να είναι δύσκολο να διατυπώσετε τον εαυτό σας, αλλά προσπαθήστε να μην αφήσετε να σταματήσει τη ροή σας. Από τις 3 Ιουνίου, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα και οι σκέψεις σας θα κυλούν με μεγαλύτερη ευκολία.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Πιστεύω ότι το αύριο είναι άλλη μια μέρα και πιστεύω στα θαύματα». Όντρεϊ Χέμπορν

Το απόλυτο icon κομψότητας και σοφίας γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929 κ αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γίνε το κορίτσι του Μάη... στους πιο διάσημους βοτανικούς κήπους του κόσμου!

Με μια υπέροχη εικονική και λουλουδάτη βόλτα... Enjoy!

Προτεινόμενα

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του