Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς η Νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σου

Ήρθε η στιγμή να αφήσεις το φως της καρδιάς σου να σε οδηγήσει σε ό,τι ονειρεύεσαι



Η νέα σελήνη του Ιουλίου 2022 ανατέλλει στις 28 του μήνα και θα μας εμπνεύσει να κυνηγήσουμε κάθε ένα από τα πάθη μας. Οι βασιλικές δονήσεις του Λέοντα έχουν να κάνουν με το να θέλουμε να μπούμε στο προσκήνιο και να συγκεντρώνουμε εσωτερική δύναμη, και αυτή η τυχερή σεληνιακή στιγμή θα μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε τις μεγαλύτερες δυνατότητές μας. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς η νέα σελήνη του Ιουλίου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον ίδιο τον ήλιο, η ζωδιακή ενέργεια του Λέοντα έχει να κάνει με το να τοποθετούμε τον εαυτό μας στο κέντρο του σύμπαντός μας και να ιεραρχούμε τις ανάγκες ανάλογα τις επιθυμίες μας. Με τον ήλιο και τη σελήνη να ευθυγραμμίζονται στον Λέοντα - και με τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή στον Λέοντα επίσης - αυτή η σεληνιακή ημέρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τις παθιασμένες πλευρές μας και να συνδεθούμε με πράγματα που πυροδοτούν την καρδιά μας. Οι προθέσεις που σχετίζονται με την αγάπη, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αυτοέκφραση είναι ιδιαίτερα ισχυρές τώρα.

Τα νέα φεγγάρια γενικά είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε νέες προθέσεις και να ξεκινήσετε νέα έργα. Αλλά αυτή η νέα σελήνη που κυβερνά ο Λέων μας φέρνει μια ακόμη πιο τυχερή ευκαιρία να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας, χάρη στη μυστικιστική σύνδεση με τον ευοίωνο πλανήτη Δία. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας, γι' αυτό φέρνει μια ενέργεια σε αυτή τη νέα σελήνη και ενθαρρύνει όλα τα ζώδια να αναζητήσουν αυτό που ποθούν. Ο τυχερός Δίας ξεκινά επίσης την ετήσια ανάδρομη περίοδο του την ίδια ημερομηνία με τη νέα σελήνη του Ιουλίου, επομένως είναι ακόμη πιο πιθανό να αισθανθούμε την αισιόδοξη επιρροή του στη ζωή μας.

https://www.instagram.com/p/CgcovGFu7et/

Διάβασε λοιπόν πώς θα επηρεάσει αυτή η Νέα Σελήνη το ζώδιό σου.

Κριός

Ας γίνετε δημιουργικοί, Κριοί! Αυτή η νέα σελήνη σε ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς πυροδοτεί τα πάθη σας, γεμίζοντας σας με έμπνευση και επιθυμία να διασκεδάσετε με μια αυτοεκφραστική ψυχαγωγία. Καθώς το φεγγάρι συνδέεται με τον Δία - ο οποίος ευλογεί αυτήν τη στιγμή το ζώδιό σας - θα νιώσετε ότι σας καλούν να εκφραστείτε με μεγάλο και όμορφο τρόπο. Είτε αυτό σημαίνει να ρίξετε την καρδιά σας σε μια ερωτική σχέση είτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο έργο τέχνης, τώρα είναι η ώρα να τα βάλετε όλα στο τραπέζι.

Ταύρος

Το σπίτι σας θα πρέπει να μοιάζει σαν ένα καταφύγιο κατάλληλο για βασιλιά ή βασίλισσα — ειδικά για ένα ζώδιο που αγαπά την πολυτέλεια όπως εσείς, Ταύροι! Αυτή η νέα σελήνη στον οικιακό τέταρτο οίκο σας θα σας εμπνεύσει να ανανεώσετε τον χώρο διαβίωσής σας με τρόπο που να εκφράζει αυτό που είστε. Γίνετε δημιουργικοί με τη διακόσμησή σας αναδιατάσσοντας τα έπιπλα, ανανεώνοντας την τέχνη στους τοίχους σας ή προσθέτοντας μερικά διασκεδαστικά νέα μπιχλιμπίδια στα ράφια σας.

Δίδυμοι

Η εσωτερική σας κοινωνική πεταλούδα είναι έτοιμη να φτερουγίσει ελεύθερα, Δίδυμοι! Η νέα σελήνη στον κοινωνικό σας τομέα εμπνέει φρέσκες και εγκάρδιες συνδέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, γι' αυτό ξεκινήστε μια συζήτηση με έναν συνάδελφο ή επικοινωνήστε με έναν φίλο για ποτάκι στο happy hour. Η εξωστρεφής πλευρά σας θα νιώσει επαναφορτισμένη και έτοιμη να κυλήσει μετά από μερικές διασκεδαστικές συζητήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cgb65hEB6Sl/

Καρκίνος

Με τον πολυτελή πλανήτη Αφροδίτη να κοσμεί επί του παρόντος το ζώδιό σας και αυτή τη φανταχτερή νέα σελήνη σας ζητά να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας, αυτό το σεληνιακό φαινόμενο είναι η απόλυτη στιγμή για αυτοφροντίδα. Αξίζετε το καλύτερο από τα καλύτερα, Καρκίνοι, γι' αυτό χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό που σας θυμίζει την αξία σας. Αλλά αν καταλήξετε να έχετε μια διασκεδαστική βραδιά, μην ξεσπάτε πολύ – καθώς μπορεί να νιώθετε ότι τα χρήματα που ξοδεύετε ανοίγουν τρύπα στην τσέπη σας!

Λέων

Ο σεληνιακός προβολέας αυτού του νέου φεγγαριού είναι πάνω σου, Λέοντες, οπότε πάρτε τη θέση που σας αξίζει στο επίκεντρο! Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να εστιάσετε στην εικόνα σας και να μάθετε πώς να ενσωματώσετε τη δύναμή σας με πιο απτό τρόπο. Πειραματιστείτε με μερικές τολμηρές νέες εμφανίσεις και στηριχτείτε στη μαγεία μιας μικρής λάμψης. Ο τρόπος που παρουσιάζετε τον εαυτό σας μπορεί να είναι προέκταση της μοναδικότητάς σας και άλλο ένα δοχείο για την απεριόριστη δημιουργικότητά σας, οπότε αφήστε τον εαυτό σας να σας προβληθεί.

Παρθένος

Καθαρίστε το πρόγραμμά σας και κάντε ένα χαλαρό διάλειμμα, Παρθένοι. Αλλά μην ενδώσετε στην επιθυμία να γεμίσετε αυτόν τον χρόνο με δουλειές ή άλλες ευθύνες στο σπίτι! Αντί να απαντάτε τα email, απολαύστε ξεκούραση και ύπνο. Αντί να γράψετε μια νέα λίστα υποχρεώσεων, σημειώστε τα όνειρά σας ή γράψτε μια λίστα με τις μεγαλύτερες προθέσεις της καρδιάς σας για τη νέα σελήνη. Με τη σύνδεση με τον πνευματικό σας εαυτό, θα νιώσετε πολύ περισσότερο συντονισμένοι με την καθημερινότητά σας.

https://www.instagram.com/p/CgZmAY_MZ_d/

Ζυγός

Αυτή η νέα σελήνη υπογραμμίζει τη σημασία του ρόλου σας στις κοινότητές σας, Ζυγοί. Ευτυχώς, κανείς δεν ξέρει πώς να φέρει αρμονία και ισορροπία σε ένα ομαδικό περιβάλλον όπως εσείς! Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποκτήσει τη δύναμή σας ως ηγέτης εντός της κοινωνικής ομάδας σας ή μεταξύ των συναδέλφων σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να φέρετε τους ανθρώπους κοντά. Είστε ενωτική δύναμη για τους ανθρώπους γύρω σας, οπότε ανεβείτε στο κέντρο και να είστε σίγουροι για τις ιδέες και τις δεξιότητες που φέρνετε στο τραπέζι.

Σκορπιός

Τώρα είναι η στιγμή που θα λάμψετε πραγματικά στον εργασιακό σας χώρο, Σκορπιοί — οπότε φέρτε όλα τα πιο εντυπωσιακά ταλέντα σας στο προσκήνιο και μη φοβάστε να τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητας. Αν ψάχνετε να γυρίσετε ένα νέο φύλλο στην καριέρα σας ή να ξεκινήσετε μια νέα συζήτηση με το αφεντικό σας σχετικά με τον ρόλο σας, τώρα είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες και να ακολουθήσετε τα πάθη σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οπότε αφήστε τους ενδοιασμούς κατά μέρους και διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει.

Τοξότης

Νιώθετε ακόμα πιο περιπετειώδεις και ελεύθεροι από ποτέ, Τοξότες. Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σας Δίας συνδέεται με αυτό το νέο φεγγάρι προσθέτει μόνο στη δημοσιότητα! Συναρπαστικά νέα ταξίδια υλοποιούνται τώρα, επομένως είναι σημαντικό να ακολουθείτε την καρδιά σας και να πείτε ναι στις ευκαιρίες που φωτίζουν την ψυχή σας. Το να ξεκινήσετε κάτι άγνωστο δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι η ώρα να επεκταθείτε και να ρισκάρετε.

https://www.instagram.com/p/CgdbVnlsCZY/

Αιγόκερως

Μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την ανάπτυξή σας τώρα, Αιγόκεροι. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να μοιάζει επιπλέον προσωπική, καθώς χτυπά ένα ευαίσθητο μέρος του χάρτη σας, αλλά σας ωθεί επίσης να θέσετε τα απαραίτητα όρια στις σχέσεις σας και να ζητήσετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε. Αξίζετε να νιώθετε ασφάλεια, υποστήριξη και αυτοπεποίθηση καθώς ξεκινάτε νέες προσπάθειες. Χρησιμοποιήστε αυτή την ώθηση ενέργειας για να ρυθμίσετε τους ενεργειακούς σας δεσμούς καθώς αγκαλιάζετε τη μεταμόρφωσή σας.

Υδροχόος

Τι συμβαίνει στις πιο στενές σας σχέσεις αυτή τη στιγμή, Υδροχόοι; Ελέγξτε τη δυναμική και βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέρη έχουν φροντιστεί σωστά — συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας! Τώρα είναι η στιγμή να βάλετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας και να ζητήσετε ό,τι χρειάζεστε από τους συνεργάτες σας. Είναι επίσης μια στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας να αισθάνονται ξεχωριστοί. Αναγνωρίστε την αξία σας και μετά μοιραστείτε το φως σας γενναιόδωρα.

Ιχθύς

Νιώθετε πολύ κολλημένοι με τις επαγγελματικές σας ευθύνες για να είστε ο δημιουργικός και πνευματικός σας εαυτός; Αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει, αγαπητοί Ιχθύς! Ανανεώστε το ημερολόγιό σας και αλλάξτε το πρόγραμμά σας για να αφήσετε περισσότερο χώρο στο ελεύθερο πνεύμα σας να λάμψει πραγματικά. Αξίζει να έχετε χρόνο για να κυνηγήσετε τα πάθη σου, να εξερευνήσετε τα όνειρά σας και να συνδεθείτε με την έμπνευσή σας — γι' αυτό βάλτε το σε προτεραιότητα και τιμήστε το όπως θα κάνατε με κάθε άλλη ευθύνη.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε τι θα κάνει»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νέα για την υγεία του - Τι έδειξε το εγκεφαλογράφημα

Οι γιατροί θα προσπαθήσουν για τρίτη φορά να τον αποσωληνώσουν