Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς ο νέος ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τις φιλίες σου ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι εμπόδια και δυσκολίες αναμένεται να φέρει ο ανάδρομος Ερμής – ετοιμάσου!



Καθώς οι πιο κρύοι μήνες του χρόνου πλησιάζουν γρήγορα, είναι φυσικό να θέλετε να επωφεληθείτε από τη ζέστη που επιμένει ακόμα και να περάσετε χρόνο διασκεδάζοντας με φίλους καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο. Δυστυχώς, πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη το χάος του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και συμβαίνει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Οι ανάδρομες περίοδοι του Ερμή είναι διαβόητες για την πρόκληση ομίχλης στον εγκέφαλο, τη ρίψη εμποδίων στα σχέδιά μας και ακόμη και τη δημιουργία εκρήξεων από παρελθόν πίσω στη ζωή μας. Η γνώση του τρόπου με τον οποίο ο ανάδρομος Ερμής τον Σεπτέμβριο του 2022 θα επηρεάσει τις φιλίες σας, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το πλησιέστερο πλήρωμά σας ανέπαφο μέσα στο κοσμικό δράμα.

Ο Ερμής είναι γνωστός ως ένας εξαιρετικά κοινωνικός πλανήτης, καθώς κυβερνά πράγματα όπως η επικοινωνία, η σκέψη και ο συγχρονισμός - όλα αυτά είναι σημαντικοί παράγοντες όταν πρόκειται για τη διατήρηση των φιλιών. Αυτό σημαίνει ότι όταν ο Ερμής ξεκινά ανάδρομη πορεία κάθε λίγους μήνες, η ανάποδη κίνησή του μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους απογοητευτικές συγκρούσεις στο πρόγραμμα, παρεξηγήσεις και άλλα κοινωνικά εμπόδια. Αυτό μπορεί να κάνει τη διατήρηση της ειρήνης στις σχέσεις λίγο δύσκολη υπόθεση.

Ευτυχώς, η λήψη ορισμένων τυπικών προφυλάξεων για την ανάδρομη πορεία μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν ατυχίες. Για τις τρεισήμισι εβδομάδες αυτής της αναδρομής, αφιερώστε χρόνο για να ξαναδιαβάσετε τα μηνύματά σας προτού τα στείλετε σε φίλους, ελέγξτε ξανά τις λεπτομέρειες των ραντεβού σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμφανιστείτε κάπου τη λάθος ώρα ή μέρος και να είστε ευσυνείδητοι για τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους ανθρώπους σας. Επιπλέον, από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί επίσης να φέρει παλιούς φίλους στη ζωή μας με έναν νέο τρόπο ή να μας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε επιτέλους κάποιο δράμα φιλίας που είχε μείνει άλυτο στο παρελθόν.

Με λίγη επιπλέον προσοχή, οι δεσμοί με τους αγαπημένους σας δεν χρειάζεται να υποστούν φθορές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

https://www.instagram.com/p/CdYim9Zo9-y/

Κριός

Οι κολλητοί σας ένας προς έναν δέχονται σκληρό πλήγμα από αυτόν τον ανάδρομο, αλλά αυτό σας δίνει στην πραγματικότητα την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τυχόν διαφωνίες που έχουν θαφτεί στην άμμο - καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα με τις πιο στενές σας συνδέσεις μια για πάντα. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο να κάνετε σχέδια κατά το δεύτερο μισό της ανάδρομης περιόδου, καθώς ο προγραμματισμός εμπλοκών ή παρερμηνευμένων λεπτομερειών θα μπορούσε εύκολα να μπερδέψει τα πράγματα όταν πρόκειται να ορίσετε μια σταθερή ώρα για συνάντηση με φίλους.

Ταύρος

Προσπάθησε να πάρεις ένα χάπι για χαλάρωση, Ταύρε, γιατί τα σχέδια με τους ανθρώπους σου μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήλπιζες τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό η ανάδρομη πορεία του Ερμή γυρίζει το ημερολόγιό σας ανάποδα, γι' αυτό μην εκπλαγείτε αν καθυστερήσετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή μπερδέψετε την ημερομηνία μιας συνάντησης με έναν φίλο. Να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και με τους άλλους και προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για τη συνήθη κοινωνική σας ρουτίνα.

Δίδυμοι

Αυτή η ανάδρομη κίνηση μπορεί να θέσει τα έργα του πάθους σας σε αναμονή ή να σταματήσει τη ροή της έμπνευσής σας — αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ξερό ξόρκι ως δικαιολογία για να συνδεθείτε με φίλους και συγγενείς που μπορούν να κάνουν τους δεσμούς σας να αναθερμανθούν ξανά. Συναντηθείτε με έναν φίλο που μοιράζεται ένα παρόμοιο χόμπι με εσάς ή περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι με ένα μέλος της οικογένειας που δεν έχετε δει εδώ και καιρό για να θρέψει την ψυχή σας. Θα νιώσετε ξανά σαν τον παλιό καλό κοινωνικό σας εαυτό.

Καρκίνος

Ο συγκάτοικος ή το οικογενειακό δράμα θα μπορούσε να μειώσει τον κοινωνικό σας χρόνο κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο εβδομάδων αυτού του ανάδρομου, Καρκίνοι, γι' αυτό κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε την παθητική-επιθετική επικοινωνία και να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τα πολλά συναισθήματά σας. Επιπλέον, μπορεί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας να επανασυνδέεται με άτομα από το παρελθόν σας ή να επισκέπτεστε ξανά παλιές συζητήσεις. Απλώς προσπαθήστε να μην παίρνετε τα λόγια των άλλων πολύ προσωπικά ή να μη διαβάζετε πάρα πολλά σε ένα παροδικό σχόλιο, διαφορετικά μπορεί να βρείτε τα συναισθήματά σας πληγωμένα για το τίποτα.

Λέων

Τα εισερχόμενά σας είναι πιθανότατα γεμάτα με διασκεδαστικές προσκλήσεις από νέους και παλιούς φίλους, Λέοντες. Ωστόσο, το να προσπαθείτε να παρακολουθείτε τη μια συνομιλία μετά την άλλη χωρίς χρόνο να αναλογιστείτε τις πράξεις και τις συνδέσεις σας είναι κάτι που θέλει προσοχή και είναι προτιμότερο να αποφύγετε. Το να συνδυάσετε πάρα πολλά σχέδια ταυτόχρονα θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να ανακατεύετε ημερομηνίες, να χάσετε ένα σημαντικό γεγονός ή να πείτε κάτι που δεν εννοείτε. Αποφύγετε αυτές τις κοινωνικές εμπλοκές επιβραδύνοντας και μείνετε περισσότερο παρόντες με τους φίλους σας.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις ποιοι φίλοι αξίζουν πραγματικά τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σου, Παρθένε. Διαχωρίζετε το σιτάρι από το άχυρο και μπορεί να αναρωτιέστε εάν οι άνθρωποι με τους οποίους περιβάλλεστε έχουν πραγματικά καλυμμένη την πλάτη σας. Μόλις το ανάδρομο χτυπήσει το ζώδιό σας στις 23 Σεπτεμβρίου, θα μπορείτε να αναθεωρήσετε σε βάθος τους προσωπικούς σας στόχους – κάτι που θα διευκολύνει την ευθυγράμμιση με σχέσεις που υποστηρίζουν το όραμά σας και σας δίνουν χώρο για να είστε αυτό που είστε.

https://www.instagram.com/p/ChlWMIwDmwj/

Ζυγός

Με τις διπλωματικές σας δεξιότητες και την ισορροπημένη προοπτική της ζωής, κάνετε έναν εξαιρετικό μεσολαβητή μεταξύ των φίλων σας, Ζυγοί. Αλλά διατηρώντας συνεχώς την ειρήνη μέσα n η ομάδα σας μπορεί μερικές φορές να έρθει με δικά σας έξοδα. Μη φοβάστε να πείτε όχι σε σχέδια με φίλους ή να θέσετε όρια στους ανθρώπους σας. Οι αληθινοί θα μείνουν μαζί σας, ακόμα κι όταν χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή δεν συμφωνείτε με τη στάση τους σε κάτι.

Σκορπιός

Οι πρώτες δύο εβδομάδες αυτής της ανάδρομης πορείας μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε εξουθενωμένοι, Σκορπιοί - οπότε είναι καλή στιγμή να βάλετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις σε παύση και να αφήσετε λίγο χώρο όπου τον χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ωστόσο, κατά το δεύτερο μισό αυτής της αναδρομής, οι φιλίες σας θα επανέλθουν στο μπροστινό μέρος. Ενώ η δυναμική της ομάδας μπορεί να μοιάζει λίγο ανήσυχη, μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ένας ομοϊδεάτης συνομήλικος από το παρελθόν σας που επανέρχεται στην εικόνα, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική επιστροφή.

Τοξότης

Το εργασιακό άγχος και οι δραματικές δυναμικές φιλίες θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την κοινωνική σας ζωή τώρα. Αλλά αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να βρει τις ασημένιες επενδύσεις και να δημιουργήσει συνδέσεις ούτως ή άλλως, τότε είσαι εσύ, Τοξότης. Αυτή τη στιγμή είναι μια ευκαιρία να βρείτε τη θέση σας στην ομάδα φίλων σας και να ξαναδείτε τρόπους για να γίνετε πιο ενεργό μέρος της κοινότητάς σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να καλέσετε παλιές επαφές δικτύωσης που μπορούν να σας βοηθήσουν στο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Αιγόκερως

Τώρα είναι η ώρα να επιστρέψετε στις επαφές δικτύωσης που δεν είχατε ποτέ παρακολουθήσει ή να απευθυνθείτε σε συναδέλφους από προηγούμενες δουλειές που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μεγάλο μέρος αυτής της ανάδρομης πορείας συμβαίνει στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, επομένως η ανοικοδόμηση φιλικών σχέσεων με άτομα στον τομέα σας —ή στον τομέα στον οποίο θα θέλατε να καταλήξετε ιδανικά— μπορεί να προσφέρει αναζωογονητικές αλλαγές προοπτικής ή να ανοίξει πόρτες ευκαιριών στο μέλλον.

Υδροχόος

Ο σχεδιασμός μιας απόδρασης με τους ανθρώπους σας μπορεί να είναι διασκεδαστικός, Υδροχόοι, αλλά ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει τα ταξίδια πραγματικά ακατάστατα. Αντί για διακοπές με φίλους, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του ανάδρομου Ερμή για να συνδεθείτε με παλιούς φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να αμφισβητήσετε τις πεποιθήσεις σας ή να διευρύνετε τις προοπτικές σας με κάποιο τρόπο. Το να είσαι περιπετειώδης με ανοιχτό μυαλό μπορεί να είναι εξίσου ικανοποιητικό με το να βλέπεις μερικά αξιοθέατα εκτός πόλης.

Ιχθύς

Λένε ότι τα μυστικά δεν κάνουν φίλους, Ιχθύς — και αυτή η ανάδρομη κίνηση θα τραβήξει τους σκελετούς από το ντουλάπι της κοινωνικής σας ζωής. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κατανοήσετε τα όριά σας με τους φίλους σας και να ξεκαθαρίσετε κάθε επιφανειακό δράμα που κατατρώει τις σχέσεις σας. Είτε ήταν ένα φιλικό δάνειο που ποτέ δεν επιστράφηκε είτε μια υπόσχεση που αθετήθηκε, μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια για τα συναισθήματά σας και των άλλων. Οι φιλίες σας θα είναι πιο επιτυχημένες όταν καταφέρετε να είστε αληθινοί.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department