Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Νέα Σελήνη κι Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25/10

Ετοιμάσου για αναταράξεις, διάβασε τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιό σου



Αρχίζει η εποχή των εκλείψεων και η πρώτη έκλειψη του φθινοπώρου του 2022 είναι η ηλιακή έκλειψη Νέας Σελήνης στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου. Όλες οι ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης μοιάζουν σαν υπερφορτισμένες με ενέργεια.

Η Νέα Σελήνη είναι μια περίοδος αναζωογόνησης και πραγματοποίησης, και αν έχετε κάποια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η ώρα να την καλύψετε. Πώς; Είτε μέσω μιας νέας εμπειρίας, ενός ατόμου ή ενός αντικειμένου, πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και αλλαγή συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Λάβετε υπόψη σας, είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε κάποιον πειραματισμό τώρα.

Η Νέα Σελήνη και η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό συμβαίνουν στις 25 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, διαλογιστείτε για δικαιοσύνη, ισότητα και σεβασμό. Ο σεβασμός είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους όρους που δηλώνουν αξία και, φυσικά, η αξία είναι ένας φορτωμένος όρος. Οι φανταχτερές και αντιπαθητικές επιδείξεις υλικού πλούτου είναι επιτηδευμένες και ανασφαλείς. Θυμηθείτε, η ποιότητα είναι πάνω από την ποσότητα.

 https://www.instagram.com/p/Cj-bNGaPrho/

ΚΡΙΟΣ

Απελευθερώστε την ευθύνη να κατευνάζετε τους άλλους και να αντισταθμίσετε αυτό που τους λείπει και μπορείτε να φτάσετε στην ειρήνη σε αυτόν τον κύκλο της Σελήνης. Κριέ, είναι ευγενικό να βρίσκεις λύσεις για αυτούς που σε ενδιαφέρουν, αλλά έχεις σκεφτεί ότι δεν είναι αυτό που αναζητούν; Η προθυμία σας να βοηθήσετε μπορεί να είναι μια απάντηση στο άγχος που σας οδηγεί να διατηρήσετε την ειρήνη. Η καταγραφή του τρόπου με τον οποίο αντιδράτε στο άγχος θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αυτές τις περιττές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως αυτή τη στιγμή, η αλλαγή που πρέπει να συμβεί σχετίζεται με το πώς βλέπετε την κατάσταση της σχέσης σας. Προσπαθήστε να γράψετε ημερολόγιο σχετικά με τα σημερινά σας συναισθήματα και αναγνωρίστε τι χρειάζεστε από τις σχέσεις. Εάν βρίσκεστε σε μια συνεργασία που εμποδίζει την πρόοδό σας, είναι στο χέρι σας να στραφείτε στον εαυτό σας και να προσδιορίσετε τι χρειάζεστε. Οι άσκοπες σχέσεις μόνο θα σας στραγγίσουν. Είναι στιγμή να κοιτάξετε μέσα σας και να σας φροντίσετε όπως σας αξίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το ζωδιακό φαινόμενο σας ωθεί να κάνετε λιγότερα Δίδυμοι. Η υδραργυρική σας ενέργεια σας κάνει να κινείστε παντού και ενδεχομένως να υπερβάλλετε τον εαυτό σας. Το να μάθετε να κάνετε λιγότερα είναι το κλειδί σας για να πετύχετε περισσότερα. Η υπέρβαση της κορυφής με μεγάλες προθέσεις μπορεί να εκληφθεί ως επιτελεστική και ψεύτικη. Αυτή η Νέα Σελήνη σας υπενθυμίζει να κάνετε check in με τον εαυτό σας και να αφιερώνετε χρόνο στη μοναξιά. Πηγαίνετε μια βόλτα, γράψτε στο ημερολόγιό σας και αφήστε το τηλέφωνό σας κάτω!

 https://www.instagram.com/p/Cj-gaY1OEB-/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ώρα του παιχνιδιού αρχίζει να τελειώνει. Ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι η διασκέδαση σας τελειώνει. Αυτή η έκλειψη εστιάζει την προσοχή στην ανάγκη σας για στόχους και δίκτυα. Πιθανότατα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πολλές διασκεδαστικές εκδηλώσεις που έρχονται, όπως συγκεντρώσεις, πάρτι και γεύματα που μπορεί να μην έχετε την ευκαιρία αυτή δεύτερη φορά. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν βασικοί άνθρωποι στον χώρο σας, και εσείς είστε ένας από αυτούς.

ΛΕΩΝ

Λέων, αυτή είναι η ώρα να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις για το επόμενο βήμα σου. Η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό σας καλούν να γίνετε λίγο πιο ξεκάθαροι στις κρυφές σας επιθυμίες – το να κρατάτε μυστικά από τον εαυτό σας δεν προσφέρει τίποτα για την προσωπική σας ανάπτυξη. Η ζωή στο σπίτι σας έχει συγκεντρώσει αρκετή προσοχή και τώρα ήρθε η ώρα να βγείτε έξω στον κόσμο. Τι έχει να σας διδάξει η κοινωνία που δεν το έκαναν οι γονείς σας;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ζωή είναι μια συνεχής εμπειρία μάθησης και οι πιο έξυπνοι γύρω μας γνωρίζουν ότι οι παραδόσεις φτιάχτηκαν για να αλλάξουν. Όντας ένα μεταβλητό ζώδιο της γης, μπορεί να παλέψεις με το άγνωστο. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε να εργάζεστε, μερικές φορές απελπισμένα, για να κρατήσετε ό,τι είναι οικείο, ακόμα κι αν δεν προχωράει. Το να αφιερώνετε χρόνο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αυτοεκτίμησή σας. Πώς μπορείτε να πείτε όχι στη μάθηση;

 https://www.instagram.com/p/Cj-YeA7PpJ0/

ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο φόρεμα μάλλον δεν είναι αυτό στο οποίο πρέπει να επενδύσεις, Ζυγέ. Αυτή η Νέα Σελήνη και η ηλιακή έκλειψη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ελέγξετε τις δαπάνες και τις οικονομικές σας συνήθειες. Οι δονήσεις του αέριου ζωδίου σας μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να παρακάμψετε τα συναισθήματά σας και υπάρχει πιθανότητα να μεταβείτε κατευθείαν στη θεραπεία κατανάλωσης (όχι άλλα γλυκά). Αυτή είναι η καθολική σας υπενθύμιση για να βάλετε σε τάξη τις προτεραιότητές σας, και το λέμε με αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική ανάπτυξη έχει την ευκαιρία να ανθίσει όταν σταματήσετε να μαζεύετε τις ρίζες που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να αφήσεις χώρο στον εαυτό σου να αποτύχει. Το αυτο-σαμποτάζ και οι προσπάθειες ελέγχου του μέλλοντος εκφράζουν μόνο την αναποφασιστικότητα σας στο σύμπαν. Πάρτε μια απόφαση και δείτε την να πραγματοποιείται για χάρη σας – αυτό είναι το ευγενικό σας σημάδι για να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Το να δείχνετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα. Αφήστε τον κόσμο να πιστέψει και να επενδύσει σε εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να βρίσκεσαι πολύ μέσα στο μυαλό σου αλλά μακριά από τις ευθύνες σου. Τοξότη, είναι αξιοσέβαστο που είσαι ως τύπος πολύ μορφωμένος και βαθύς στοχαστής. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χρόνος μέσα στην ημέρα για να το αξιοποιήσετε - χωρίς προσβολή. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την καθημερινότητά σας. Αξιολογήστε το πρόγραμμά σας, ελέγξτε τα έξοδά σας και βάλτε τάξη σε εκκρεμότητες!

 https://www.instagram.com/p/CkGij8isHEk/

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιος που δείχνει ενδιαφέρον και έλξη για εσάς δεν σημαίνει ότι πρέπει να του αφιερώσετε τον χρόνο σας. Ούτε σημαίνει ότι πρέπει να αποκλείεστε από νέες συνδέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για φλερτ και διασκέδαση. Η Νέα Σελήνη σας προειδοποιεί να είστε προσεκτικοί με ποιους θα εμπλακείτε. Μείνετε μακριά από μυστικές υποθέσεις και παντρεμένους συντρόφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Νέα Σελήνη και η έκλειψη Ηλίου ζητούν χρόνο για την οικογένεια και τη διευθέτηση των θεμάτων σας στο σπίτι. Πιθανότατα να κάνετε πολλή δράση στην καριέρα σας, κάτι που είναι υπέροχο – ποιος δεν αισθάνεται καλά μετά τη λήψη μιας επιταγής; Το πρόβλημα είναι ότι όταν περνάς πολύ χρόνο στη δουλειά, παραμελείς άλλους τομείς της ζωής σου. Η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής είναι πιθανώς ένας μύθος (είναι περισσότερο σαν δουλειά, ζωή, ισορροπία). Φρόντισε όμως να χρησιμοποιείς τον ελεύθερο χρόνο σου για να ασχοληθείς με αυτό που έχει σημασία!

ΙΧΘΥΣ

Στηριχτείτε λίγο λιγότερο σε αυτά που νομίζετε ότι γνωρίζετε και επικεντρωθείτε στο πώς εκφράζεστε. Υπάρχουν περισσότερα στον κόσμο από τη φούσκα ασφαλείας σας, και στο μεγάλο σχέδιο της ζωής, το πώς επικοινωνείτε με τον εαυτό σας έχει μεγαλύτερη σημασία. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να είναι πολύ ευγενικοί, επομένως δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε το χειρότερο. Η σκέψη σας μπορεί να είναι το εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την προσωπική σας ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός