Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Η Νέα Σελήνη στις 23 Νοεμβρίου στον Τοξότη είναι ένα δώρο χαράς

Απολαύστε αυτή την ευκαιρία για να είστε ο αληθινός εαυτός σας



Στην αστρολογία, τα νέα φεγγάρια προσφέρουν την αρχή ενός νέου κεφαλαίου και είναι ιδανικά για την εισαγωγή φρέσκων ιδεών, την έναρξη σχέσεων και την προβολή των πραγμάτων από διαφορετική οπτική γωνία. Δεδομένου ότι ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που υπερασπίζεται τη γενναιότητα και την ειλικρίνεια, αυτή η περίοδος είναι μια όμορφη στιγμή για να στοχεύσετε για τα πράγματα που θέλετε — φροντίστε απλώς να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις πριν σταθμίσετε τις πιθανές συνέπειες.

Η νέα σελήνη στον Τοξότη θα εισαγάγει φωτεινή, αισιόδοξη και ευχάριστη ενέργεια λίγο πριν από την περίοδο των γιορτών. Είναι η πρώτη από τότε που τελείωσε η σεζόν των εκλείψεων, επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε νέες προθέσεις, να σχεδιάσετε μελλοντικούς στόχους, να αξιολογήσετε τις επιλογές σας και να ξεκινήσετε με μια νέα προοπτική.

Διάβασε πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου.

Κριός

Με τον Άρη, τον πλανητικό κυβερνήτη σου, αυτή τη στιγμή ανάδρομο, μπορεί να αισθάνεσαι υπερβολικά ανήσυχος τον τελευταίο καιρό, Κριέ. Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου σας δίνει λίγη ενέργεια που χρειάζεστε για να εξερευνήσετε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να βρείτε έμπνευση. Να αναμένετε αλλαγές στις σχέσεις σας, όπως τη λήψη αποφάσεων για να κάνετε το επόμενο βήμα προς τη δέσμευση. Θα μπορούσε να είναι μια πιθανή σύνδεση από το παρελθόν σας ή να τερματίσετε μια σχέση και να κλείσετε ένα κεφάλαιο - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τα πράγματα θα αλλάξουν!

Ταύρος

Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να μοιάζει σαν μια ριζική μεταμόρφωση, Ταύροι, γι' αυτό αγκαλιάστε τις αλλαγές. Μπορεί να νιώθατε ιδιαίτερα νωθροί λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη, αλλά η φλογερή ενέργεια αυτού του φεγγαριού σας δίνει την αυτοπεποίθηση να πείτε c'est la vie καθώς ακολουθείτε αυτό που θέλετε. Φρέσκα ξεκινήματα για σας λοιπόν, Ταύροι. Το καλύτερο πράγμα που έχετε να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της νέας Σελήνης είναι να ξαναέρθετε σε επαφή με ανθρώπους, δραστηριότητες και χόμπι που σας βοηθούν να αισθάνεστε ξέγνοιαστοι και ελεύθεροι. Το έχετε κερδίσει.

Δίδυμοι

Τα πράγματα θερμαίνονται στον τομέα της συνεργασίας σας, Δίδυμοι — μια ωραία αλλαγή ρυθμού από τον ανάδρομο Άρη, που σας έχει αναγκάσει σε χειμερία νάρκη. Αφήστε την επιφυλακή σας και χρησιμοποιήστε τη ζωηρή ενέργεια του ζωδίου της φωτιάς για να ανακτήσετε τη δύναμη στις σχέσεις σας. Αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη είναι η τέλεια στιγμή για να νιώσεις τα συναισθήματά σου, να τα βγάλεις όλα έξω και να τα αφήσεις πίσω. Προσπαθήστε να αφήσετε τον θυμό σας με ένα τελετουργικό καθαρισμού ή ακόμα και με κάποιες προτροπές ημερολογίου για τη νέα σελήνη που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το κεφάλι σας.

https://www.instagram.com/p/ClMENAorz-4/

Καρκίνος

Η τολμηρή ενέργεια της νέας σελήνης αποτελεί την ιδανική στιγμή για να αποσυρθείτε πίσω στο καταφύγιό σας, τον Καρκίνο. Είναι μια καλή στιγμή να εισάγετε νέες συνήθειες και πρακτικές στις καθημερινές σας τελετουργίες. Ήρθε η ώρα να βάλεις τα τείχη σου και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, Καρκίνε. Και με τον Δία, τον πλανήτη της εξύψωσής σας, να τελειώνει την ανάδρομή του, νιώθετε όλα τα συναισθήματα.

Λέων

Ο φίλος της φωτιάς, ο Τοξότης, σε πλημμυρίζει με έμπνευση, Λέων. Αυτό έρχεται μετά από μια δύσκολη σεζόν του Σκορπιού, όπου νιώθετε ευάλωτοι και συναισθηματικοί. Η νέα σελήνη στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να σταματήσετε και να αγκαλιάσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Περιφέρετε στον εαυτό σας μια ξεχωριστή βραδιά ραντεβού ή βγείτε έξω με φίλους για να ξεκουραστείτε. Αισθάνεστε πολύ σίγουροι και ξέγνοιαστοι σήμερα – αγκαλιάστε αυτή την αίσθηση.

Παρθένος

Κρατάς τα πράγματα κρυφά τον τελευταίο καιρό, Παρθένε. Η νέα σελήνη σας βοηθά να επιστρέψετε στις ρίζες σας καθώς συνεχίζετε να σχεδιάζετε και να φυτεύετε σπόρους. Θυμηθείτε να βασίζεστε σε οικογενειακές ή στενές φιλίες – δεν χρειάζεται να εργάζεστε μόνοι σας! Ευτυχώς, η νέα σελήνη μαζί με τον Δία πίσω στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας δώσουν μια νέα προοπτική για τα πράγματα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι μπορείτε επιτέλους να πάρετε την ανάσα σας και να αξιολογήσετε τα πράγματα με ένα νέο μάτι. Αγκαλιάστε την αργή στιγμή και δώστε στον εαυτό σας χρόνο να νιώσετε καλά με τα πράγματα.

Ζυγός

Η νέα σελήνη σας εμπνέει να κατεβείτε από τις κρυψώνες σας και να ακονίσετε κάποιες από τις ικανότητές σας, Ζυγοί. Η αμεσότητα και η ειλικρίνειά σας θα σας μεταφέρουν μακριά αυτή τη στιγμή, αλλά να είστε προσεκτικοί, καθώς η ενέργεια του Τοξότη συχνά βαδίζει σε μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να είστε ωμός και αγενής - θυμηθείτε να μιλήσετε από την καρδιά σας. Έχετε φασαρία στην καριέρα σας ειδικά, Ζυγοί, αλλά φαίνεται ότι ο ρομαντισμός έχει μπει κρυφά στην καρδιά σας. Ποιος λέει ότι δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο; Αυτό το φεγγάρι σου υπενθυμίζει ότι είσαι αυτός που ξέρει τι θέλεις και με λίγη σκληρή δουλειά και πολλή ειλικρίνεια για αυτό που θέλεις, μπορείς να το έχεις!

Σκορπιός

Τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής, Σκορπιέ; Ενώ οι τεράστιες αλλαγές μπορεί να σας έχουν βγάλει από την ισορροπία, η ζωντανή ενέργεια της νέας Σελήνης σας δίνει την αυτοπεποίθηση να πείτε όχι όταν θέλετε χωρίς να νιώθετε ενοχές γι' αυτό. Με αυτό το φεγγάρι να είναι το πρώτο εδώ και λίγο καιρό που δεν επηρεάζεται από την ενέργεια της έκλειψης, θα είναι επίσης το πρώτο όπου θα δοκιμάζετε νέα όρια. Μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων για εσάς να επηρεάζουν αυτό που γνωρίζετε ότι είναι η αλήθεια σας.

https://www.instagram.com/p/ClL4AVJM8cw/

Τοξότης

Η τύχη είναι με το μέρος σου, Τοξότη – ως συνήθως. Αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιό σας σας εμπνέει να πάρετε περισσότερα ρίσκα και να εξερευνήσετε συναρπαστικά μέρη (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Ο ήλιος, η σελήνη και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σας και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο τυχερός και αισιόδοξος Δίας, τελειώνει την ανάδρομή του πορεία. Τα πάντα, από τα συναισθήματα φλερτ μέχρι την επικοινωνία και τις ευκαιρίες εργασίας, είναι πιο εύκολα προσβάσιμα σήμερα, οπότε στοχεύστε ό,τι σας τράβηξε την προσοχή πρόσφατα.

Αιγόκερως

Είναι μια υπέροχη στιγμή για παύση και ενδοσκόπηση, Αιγόκερε. Η νέα σελήνη δίνει σημαντικές αποκαλύψεις εκ των υστέρων, επιτρέποντάς σας να διώξετε την ανεπιθύμητη ενέργεια και –εν τέλει– υπενθυμίζοντάς σας να μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Πάντα ψάχνεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου και ως εκ τούτου λαμβάνεις υπόψη σου τις απόψεις των αγαπημένων σου για σένα. Πάρτε αυτό το lunation για να αναθεωρήσετε όλα τα πράγματα που έχετε καταφέρει φέτος και να κοιτάξετε μπροστά στο σημείο που θέλετε να πάτε.

Υδροχόος

Το να στηρίζεσαι στην κοινότητα και τον φιλικό σου κύκλο σε βοήθησε στο ταξίδι σου, Υδροχόε. Αλλά αυτή η νέα σελήνη σας υπενθυμίζει τη σημασία του να κάνετε ένα διάλειμμα και να επιβραδύνετε – ειδικά με τον ανάδρομο Άρη να ρίχνει τα ζάρια στον οίκο της απόλαυσης και του παιχνιδιού. Ανάμεσα στη δουλειά, το σχολείο, τους φίλους, την αγάπη και το να είσαι δημοφιλής (τόσο περίεργο, σωστά;), μπορείς να νιώσεις τις εσωστρεφείς αισθήσεις σου να σε στριμώχνουν. Μην το παλεύεις, και αντ’ αυτού δώσε στον εαυτό σου την άδεια να κάνει διάλειμμα για μια στιγμή.

Ιχθύς

Η νέα σελήνη σε κάνει να νιώθεις λίγο ευάλωτος, Ιχθύ – αλλά μην το αφήσεις αυτό να σε εκφοβίσει. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσετε σε τομείς που σας βοηθούν να λάμψετε, ειδικά με τον τυχερό Δία να περιφέρεται γύρω από το ζώδιό σας. Η νέα σελήνη στον Τοξότη θα ανάψει μια δημιουργική σπίθα στην καρδιά σας για ένα προηγούμενο έργο ή ίσως ακόμη και μια παλιά ρομαντική φλόγα. Μπορεί να μοιάζει λίγο τρελό ή από το πουθενά, αλλά μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Δία που πηγαίνει κατευθείαν στο ζώδιό σας αυτή τη μαγική αίσθηση στον αέρα.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ