Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Λήξη συναγερμού: ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Πώς θα σε επηρεάσει η ορθή πορεία του Ερμή από 18 Ιανουαρίου



Η αστρολογία μπορεί να βοηθήσει να δεις τα πράγματα σε προοπτική. Ο ανάδρομος Ερμής είναι διαβόητος ως ο ένοχος κακών επικοινωνιών και απροσδόκητων δυσλειτουργιών, ειδικά όσον αφορά τη μεταφορά, τις παραδόσεις, καθώς και τη δυναμική του κοντινού μας περιβάλλοντος. Πίσω στις 29 Δεκεμβρίου 2022, ο αγγελιοφόρος πλανήτης πήγε ανάδρομος μέσω 24 μοιρών Αιγόκερου, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη που αναζητά σταθερότητα. Κατά ειρωνικό τρόπο, και οι δύο αυτοί πλανήτες απείχαν μόλις τρεις μοίρες από τον αποκαλυπτικό Πλούτωνα, κάνοντας αυτό το ανάδρομο ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μεταξύ 29 Δεκεμβρίου και 18 Ιανουαρίου 2023 θα έχουν υπάρξει σημαντικοί τομείς της ζωής που έπρεπε να επανεξεταστούν, είτε πρόκειται για την εξουσία είτε για τη βάση της προσωπικής σας σταθερότητας. Ο Αιγόκερως είναι σε τελική ανάλυση, μια αναπαράσταση της δομής (ή της έλλειψής της) στη ζωή μας, άρα δεν επιτρέπεται η ευχάριστη ενέργεια.

Ο Ερμής είναι συνήθως ένας περίεργος απατεώνας, αλλά όχι τόσο όταν βρίσκεται στο ρεαλιστικό ζώδιο του Αιγόκερω. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης είναι βάναυσα ειλικρινής και απίστευτα άμεσος με την προσέγγισή του, καθώς προτιμά να περιορίζεται στο κυνήγι. Υπάρχει, ωστόσο, μια θετική πλευρά σε αυτό, καθώς σε όλους μας δόθηκε η ευκαιρία να επανεξετάσουμε ό,τι πρέπει να επανεξεταστεί ή να επανασχεδιαστεί.

https://www.instagram.com/p/Cnf-j5VSdWJ/

Αλλά με αυτό το ανάδρομο τέλος στις 18 Ιανουαρίου 2023, τα πράγματα θα αλλάξουν. Αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει αυτή η αλλαγή; Διαβάστε παρακάτω:

Κριός

Ολοκληρώνετε σημαντικά έγγραφα ή ίσως επανεξετάζετε τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας. Δίνεται έμφαση στις επαγγελματικές συνεργασίες, ειδικά εκείνες που δεν χτίστηκαν σε γερά θεμέλια. Από τη σκοτεινή πλευρά, αυτό θα μπορούσε να φέρει φως σε όσους έχουν καταχραστεί τη δύναμή τους με κάποιο τρόπο.

Ταύρος

Τα συστήματα πεποιθήσεών σας γύρω από τα οικονομικά, τις σχέσεις και την ασφάλεια έρχονται στην προσοχή σας. Ελεύθεροι ή ανεξάρτητοι, θα μπορούσατε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε μια σημαντική σχέση, ενώ άλλοι από εσάς προχωρούν σε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Τα διαβατήρια, οι βίζες ή τα έξοδα ταξιδιού θα μπορούσαν να είναι επίσης στο θέματα ενδιαφέροντός σας.

Δίδυμοι

Μια επαγγελματική ή/και ρομαντική συνεργασία μεταμορφώνεται και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Η απόφασή σας να συγχωνεύσετε κόσμους με έναν σημαντικό άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει έναν κυματισμό αλλαγών, αλλά όλα είναι για το ύψιστο καλό σας. Τούτου λεχθέντος, οι συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, τα κοινά περιουσιακά στοιχεία και τις αμοιβαίες πηγές εισοδήματος έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Καρκίνος

Εάν προηγουμένως συμφωνήσατε σε κάτι γραπτώς, ή ίσως παραδοθήκατε στο πάθος μιας μαγνητικής σύνδεσης, θα μπορούσατε να αρχίσετε να βλέπετε αυτή τη σύνδεση από μια ολοκαίνουργια οπτική γωνία. Διαφορετικά, εάν δεν ανανεώνετε τους όρκους σας, τότε μπορεί να αποφασίσετε να αναζωπυρώσετε μια επαγγελματική συνεργασία.

Λέων

Δεν υπάρχει τέλειο πράγμα, και παρόλο που συχνά σας θαυμάζουν για την υπερβολική φύση σας, η ορθή πορεία του Ερμή θα φέρει φως σε όλα, από τη δυναμική στον χώρο εργασίας σας μέχρι την τοξικότητα των καθημερινών σας υποθέσεων. Αυτό θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από μια συνήθεια υγείας με την οποία παλεύετε. Το να αναγνωρίσετε ποιο μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας χρειάζεται περισσότερη πειθαρχία είναι το παν.

Παρθένος

Η γλώσσα της αγάπης σας βιώνει τη δική της αναμόρφωση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν εξετάζουμε την ουσία της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, καθώς βρίσκονταν σε άμεση γειτνίαση με τον Ερμή όταν στάθμευε ανάδρομα μέσω του πέμπτου οίκου της αυθεντικότητας και της αυτοέκφρασης. Εάν είστε υπερβολικά άκαμπτοι με τη ρομαντική σας προσέγγιση, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι κάτι που είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε.

https://www.instagram.com/p/Cnf5w_lOm1G/

Ζυγός

Κάνετε μια μεγάλη κίνηση; Τα θέματα των σχέσεων και τα σχετικά θέματα του νοικοκυριού –όπως η κληρονομιά, οι προκαταβολές ή η ανανέωση μιας μίσθωσης– θα μπορούσαν να είναι στο επίκεντρο. Πολλοί από εσάς δεν είχατε άλλη επιλογή από το να σκεφτείτε αν είστε αφοσιωμένοι σε μια προσωπική ενέργεια μακροπρόθεσμα και η αλλαγή είναι εδώ.

Σκορπιός

Εάν διασκεδάζατε με την ιδέα να επενδύσετε σε ένα αυτοκίνητο (ή σκέφτεστε οποιονδήποτε νέο τρόπο για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β), η ορθή πορεία του Ερμή θα μπορούσε να φέρει αλλαγή, σαφήνεια και ορμή σε όλα, από την κινητικότητά σας έως τη σχέση που μοιράζεστε με τους συνομηλίκους σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Είναι πιθανές κάποιες σημαντικές συνομιλίες και συμβατικές συμφωνίες.

Τοξότης

Υπολογίζετε τα πάντα; Είτε πρόκειται για θέματα που αφορούν την αυτοπεποίθησή σας είτε ίσως τις ικανότητές σας να βγάζετε χρήματα, ο Ερμής που επιστρέφει στην ορθή του πορεία όσον αφορά τις δουλειές θα σας εμπνεύσει και θα σας προκαλέσει να ανεβείτε επίπεδο και να αφοσιωθείτε σε μια πορεία αυτοκυριαρχίας σε αυτόν τον τομέα της ζωής.

Αιγόκερως

Η ανανέωση της εικόνας σας είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά όταν είστε το αφεντικό του ζωδιακού κύκλου. Ανανεώστε τον εαυτό σας και βάλτε την αυτοεκτίμησή σας στη διαδικασία. Η αντίληψή σας για τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις αξίες γίνεται κρυστάλλινη και δεν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να αρπάξετε μια ευκαιρία.

Υδροχόος

Οι προηγούμενες δυσαρέσκειες, τα βάρη και οι δομές σχέσεων μπορεί να είχαν μεγαλύτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, καθώς έκανε σύνοδο με την Αφροδίτη ενώ βρισκόταν μόλις μερικές μοίρες μακριά από τον Πλούτωνα. Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομη πορεία του και θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία, θα έχετε τη σοφία και την επιμονή να προχωρήσετε πέρα από τις αναστολές και τους υποσυνείδητους περιορισμούς που έχετε θέσει στον εαυτό σας.

Ιχθύς

Ο Ερμής στάθηκε ανάδρομος μέσω του 11ου οίκου των ενώσεων, των φιλοδοξιών και των υποθέσεων της κοινότητας, φέρνοντας πίσω τα πάντα, από προηγούμενες σχέσεις έως επαγγελματικές ευκαιρίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον σας. Αυτό, ωστόσο, έριξε ένα φως στην υποσυνείδητη δυναμική και τις διαδικασίες σκέψης που θα μπορούσαν να καταπνίξουν την ατομική σας έκφραση στον κόσμο. Η ορθή πορεία του Ερμή θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε ορισμένους από αυτούς τους στόχους.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.