Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Έτοιμη για νέους στόχους; Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς σε ενθαρρύνει

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσεις νέα πράγματα



Η Νέα Σελήνη είναι μια περίοδος αναζωογόνησης και στοχοπροσήλωσης, και αν έχετε έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή για να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τι έχετε ανάγκη, είτε πρόκειται για μια νέα εμπειρία, άτομο ή αντικείμενο. Πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και ανάλαφρη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Λάβετε υπόψη σας, είμαστε όλοι ανάλαφροι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μην φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς εμφανίζεται τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Για τους αρχάριους, Νέα Σελήνη είναι όταν η Σελήνη και ο Ήλιος συναντώνται στον ουρανό, κάτι που οι αστρολόγοι ονομάζουν σύνδεσμο. Η Νέα Σελήνη είναι για τον καθορισμό προθέσεων και στόχων που πρέπει να εκδηλωθούν. Πάρτε την εμφάνιση κάθε Νέας Σελήνης ως έμπνευση για να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

https://www.instagram.com/p/Co0Vqv2OvTd/

Δείτε τι φέρνει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς:

Κριός

Γνωρίζετε ότι ό,τι χρειάζεται η καρδιά σας το έχετε ήδη μέσα σας, Κριοί; Η δύναμη της θέλησης έχει έναν όμορφο τρόπο να σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε. Εμπιστευτείτε ότι με την απελευθέρωση του αποτελέσματος και τη διαχείριση των συναισθημάτων σας, σας περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις. Οποιοδήποτε εμπόδιο στον δρόμο σας είναι μια πρόκληση που θα σας βγει μακροπρόθεσμα. Συνέχισε να σπρώχνεις!

Ταύρος

Η ικανότητά σας να ξεχωρίζετε και να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους γίνεται η υπερδύναμή σας την άνοιξη, Ταύροι. Μερικές φορές το να σου λένε «απλά να είσαι ο εαυτός σου» ακούγεται σαν τρομερή συμβουλή, ειδικά αν αυτό που είσαι δεν έχει καλή υποδοχή από τους άλλους. Αυτό που μπορεί να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη είναι ότι η κατάλληλη κοινότητα θα εκτιμήσει ειλικρινά τις μοναδικές σας ιδιότητες. Απολαύστε την αυθεντικότητά σας.

Δίδυμοι

Το να εγκαταλείψετε αυτό που περιμένατε ότι θα έμοιαζε η καριέρα σας σας προσφέρει περισσότερο χρόνο για να παρατηρήσετε πώς σας αποδέχονται στο επάγγελμά σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναγνωρίσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει, Δίδυμοι. Αν νιώθετε ότι δεν βρίσκεστε εκεί που υποτίθεται ότι θέλατε να είστε, ίσως υποτιμάτε όλα αυτά για τα οποία έχετε εργαστεί!

https://www.instagram.com/p/Coz-0OFJBdM/

Καρκίνος

Μερικές φορές, νέα ξεκινήματα και δύσκολα τελειώματα πάνε χέρι χέρι. Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, Καρκίνοι. Μπορεί να φέρνουν σύγχυση, εξάντληση και απογοήτευση – ακόμα κι αν είστε αυτός που επιθυμεί να φύγει. Η Νέα Σελήνη ανοίγει το μυαλό σας και σας επιτρέπει να πάρετε ανεκτίμητα μαθήματα. Να είστε ανοιχτοί ακόμα και σε ό,τι μπορεί να μην συμφωνείτε απόλυτα.

Λέων

Είσαι ανοιχτός σε φλερτ, Λέων; Μερικοί άνθρωποι απομυζούν τη διασκέδαση από το φλερτ κάνοντάς το πιο έντονο από όσο πρέπει. Για κάποιον λόγο, κάνουν το λάθος να φλερτάρουν με την ερωτοτροπία, κάτι που είναι φαύλος κύκλος! Το φλερτ προσφέρει αδέσμευτη διασκέδαση, η οποία μπορεί ωστόσο να οδηγήσει και σε κάτι περισσότερο. Σκέψου περισσότερο την απόλαυση και λιγότερο τις υποχρεώσεις.

Παρθένος

Η αγάπη ρίχνει ένα απαλό φως στη ζωή σου, Παρθένε. Με όλα όσα μπορεί να πάνε στραβά, κάντε έναν απολογισμό του τι πήγε σωστά και ποιος είναι ένα απαλό φως στη ζωή σας. Ποιοι φίλοι και αγαπημένοι σας προσφέρουν ασφάλεια, συμπόνια και μια ζώνη χωρίς κρίση; Όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, να ξέρετε ότι περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που σας βοηθούν να δώσετε ζωή μέσα σας.

https://www.instagram.com/p/CozQyxzq6In/

Ζυγός

Τα εγκόσμια μέρη της ζωής είναι αναμφισβήτητα οι στιγμές που έχουν σημασία. Πολύ λίγοι από εμάς ζούμε ζωές που είναι απρόβλεπτες και μπορούν να οδηγήσουν σε τυχαίες αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Πολλές ζωντανές ζωές που προσφέρουν προβλεψιμότητα, ασφάλεια και σιγουριά. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια προτροπή που μπορεί να σας εμπνεύσει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Σκεφτείτε να ακολουθήσετε τη γραφική και πιο αργή διαδρομή για το σπίτι αντί για το γρήγορο μονοπάτι.

Σκορπιός

Μαθαίνεις πώς να αφήνεις χώρο για περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σου. Το να περνάς τη ζωή πιστεύοντας ότι αυτό που θα μπορούσε να πάει σωστά θα πάει σωστά και να πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά μακροπρόθεσμα, είναι καθαρή θετικότητα. Μπορείτε ωστόσο να θυμάστε επίσης ότι η ζωή συνοδεύεται από δυσκολίες και εμπόδια, ενώ αναγνωρίζετε ότι εσείς και οι γύρω σας έχετε τη δυνατότητα να είστε καλά. Το γέλιο, η παιχνιδιάρικη διάθεση και το χιούμορ με σεβασμό θα ωφελήσουν την υγεία και την ερωτική σας ζωή!

Τοξότης

Τα λόγια σου είναι δυνατά, Τοξότη. Ξέρεις ότι ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου είναι μέσα στα μέτρα σου. Σύμφωνοι, ίσως χρειαστεί ωστόσο να αναζητήσετε μια περίοδο αναθέωρησης. Αφιερώστε χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης για να καθορίσετε τι θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Θα θέλατε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση; Χρειάζεστε μια νέα δουλειά; Μόλις παραδεχτείτε αυτό που θέλετε, φανταστείτε εν συντομία πώς θα ήταν οι επιθυμίες σας αν είχαν ήδη πραγματοποιηθεί.

https://www.instagram.com/p/Co1tpeOp-2P/

Αιγόκερως

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τη φωνή σου, Αιγόκερε. Οι προκλήσεις για την αίσθηση του σεβασμού δεν είναι ποτέ διασκεδαστικές. Αρκετά χτυπήματα στην αυτοεκτίμησή σας, και είναι απολύτως κατανοητό αν αισθάνεστε πεσμένοι στα πατώματα. Ευτυχώς, αυτή η Νέα Σελήνη σας υπενθυμίζει ότι έχετε όλα τα λόγια για να μιλήσετε για τον εαυτό σας με θάρρος και όπως σας αξίζει.

Υδροχόος

Ακόμα κι αν δεν πάρετε τίποτα άλλο από αυτή τη Νέα Σελήνη εκτός από μια υπενθύμιση ότι οι απόψεις σας έχουν σημασία, αυτό από μόνο του είναι αρκετά καλό! Αυτή η στιγμή είναι μια κοσμική υπενθύμιση ότι έχετε μια μοναδική προοπτική και ό,τι μοιράζεστε με τους γύρω σας μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που εξακολουθούν να καταλαβαίνουν πώς να κλείσουν κεφάλαια της ζωής τους. Άσκηση για το σπίτι: πώς να εξισορροπήσετε το να είστε μια γενναιόδωρη βασίλισσα χωρίς να γίνετε το δέντρο που δίνει;

Ιχθύς

Καλή ηλιακή επιστροφή, Ιχθύς! Αυτός ο μήνας σηματοδοτεί το τέλος ενός συναισθηματικού κύκλου και την αρχή μιας νέας αναζήτησης. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναθεωρήσετε τα πάθη, τα κίνητρά σας και τα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Μόλις αποκτήσετε μια αίσθηση σαφήνειας σχετικά με το τι ενεργοποιεί τα συναισθήματά σας, σχεδιάστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ζωή είναι σαν να κάνεις ποδήλατο. Για να διατηρήσεις την ισορροπία, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι» Άλμπερτ Άινσταϊν

Μαθήματα σοφίας και ζωής από τον Άλμπερτ Άινσταϊν που πέθανε στις 18 Απριλίου του 1955

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός