Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Slow down…. Μπήκαμε στην Εποχή του Ταύρου

Δες τι φέρνει για το ζώδιό σου η εποχή του Ταύρου, που συμπίπτει και με τον Ανάδρομο Ερμή...



Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά! Όλοι ξεκινήσαμε τη δράση κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού, αλλά τώρα που η εποχή του Ταύρου είναι εδώ, ήρθε η ώρα να επιβραδύνουμε λίγο. Γι' αυτό είναι η εποχή του Ταύρου! Ο Ήλιος μεταβαίνει στον Ταύρο στις 21 Απριλίου, βάζοντάς μας όλους στη νοοτροπία του ζωδίου του ταύρου. Τα ζώδια της Γης Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως ευδοκιμούν περισσότερο, ενώ τα σταθερά ζώδια Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος έχουν έναν πιο πολυάσχολο μήνα.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Ταύρο κατά τη μέση έκταση της άνοιξης, καθιστώντας αυτή τη στιγμή μια από τις πιο «γόνιμες» περιόδους του χρόνου, ανεξάρτητα από το ζώδιό σας. Προφανώς αυτό ισχύει για τα πουλιά και τις μέλισσες και τη φύση, αλλά αυτό το συναίσθημα υπάρχει και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Σκεφτείτε αυτή τη νέα δουλειά, ή έργο ή σχέση που ξεκινήσατε κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού – αυτή είναι η στιγμή να δώσετε προσοχή σε αυτό, να το καλλιεργήσετε και να το βοηθήσετε να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό.

https://www.instagram.com/p/CrSYpoAhGBk/

Ένα άλλο μεγάλο όφελος της εποχής του Ταύρου είναι η αντοχή και η επιμονή του ταύρου. Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, τείνετε σε αυτά τα νέα έργα ή σχέσεις, προχωράτε πολύ αργά, αλλά δεν τα παρατάτε. Δεν βλέπετε πολλά άμεσα αποτελέσματα, αλλά δεν σας πειράζει αυτή τη στιγμή – καταλαβαίνετε ότι η αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα. Παρόλο που δεν κάνετε σημαντικές κινήσεις, εξακολουθείτε να γνωρίζετε ότι χτίζετε κάτι σπουδαίο και η προσμονή που νιώθετε σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε. Μην βιάζεστε τίποτα την εποχή του Ταύρου. Απολαύστε τη διαδικασία!

Υπάρχουν δύο θέματα με την εποχή του Ταύρου, δυστυχώς. Το πρώτο είναι ότι ξεκινώντας από τις 21 Απριλίου, έχετε να κάνετε με τον Ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Το δεύτερο είναι ότι είναι πιο πιθανό να ενσαρκώσετε το περίφημο επίμονο σερί του Ταύρου αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια εύκολη λύση, όμως! Θυμηθείτε: Δεν είναι πάντα ο δρόμος σας ή ο μονόδρομος. Δεν χρειάζεται να έχεις δίκιο. Είναι εντάξει να συμβιβαστείτε.

Αυτό δεν είναι το πιο άγριο μέρος του χρόνου από μια μακρινή βολή, αλλά είναι ένα σημαντικό μέρος του χρόνου! Πάρτε αυτό που μάθατε και ξεκινήσατε κατά τη διάρκεια της σεζόν του Κριού και μετατρέψτε το σε κάτι αληθινό. Ζωντανέψτε τις ιδέες σας. Εργαστείτε σκληρά και επιμελώς, και μπορείτε να έχετε μια τεράστια επιτυχία σεζόν Ταύρου!

 https://www.instagram.com/p/CrRROW_vY2O/

Διαβάστε το ωροσκόπιο σας για την εποχή του Ταύρου:

Κριός

Μείνε συγκεντρωμένος! Τώρα που τελείωσε η σεζόν του Κριού, επέστρεψε στη συνηθισμένη σου καθημερινότητα. Φαίνεται βαρετό, το ξέρω, αλλά πρέπει να ξαναμπείς στην εξέλιξη των πραγμάτων. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε τώρα, τόσο καλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές σας αργότερα.

Ταύρος

Ο κόσμος είναι δικός σου τώρα, Ταύρε. Αυτή είναι η στιγμή να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, να πείτε αυτό που θέλετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να λάμψει! Οι δουλειές, τα έργα και οι σχέσεις που ξεκινάτε κατά τη διάρκεια της εποχής του Ταύρου θα έχουν σχεδόν σίγουρα μακροχρόνια σημασία.

Δίδυμοι

Πάντα ζεις τη στιγμή και κινείσαι ένα εκατομμύριο μίλια το λεπτό, αλλά η εποχή του Ταύρου είναι εδώ για να σε παρασύρει πίσω στη γη, ώστε να μπορείς να σταματήσεις και να κοιτάξεις πίσω. Υπάρχουν πολλά στο πιάτο σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε –παλιές δουλειές, έργα, σχέσεις κ.λπ. – και όλα επιστρέφουν τώρα. Αντιμετωπίστε τα έτσι ώστε όταν ξεκινήσει η σεζόν των Διδύμων, να μπορέσετε πραγματικά να ευδοκιμήσετε.

 https://www.instagram.com/p/CrSYZqItOI9/

Καρκίνος

Η εποχή του Ταύρου βρίσκει την ομάδα φίλων σας σε ένα παιχνίδι με μουσικές καρέκλες. Όχι με άσχημο τρόπο! Ανακατεύετε νέους και παλιούς φίλους μέσα και έξω από το πλήρωμά σας, συναντάτε πολλούς ανθρώπους και γίνεστε μια πραγματική κοινωνική πεταλούδα αυτή τη στιγμή. Με ποιον κάνετε κλικ περισσότερο; Ποιος, ανάμεσα σε όλους τους φίλους σου, έχει πραγματικά την πλάτη σου; Αυτή είναι η στιγμή να επιμεληθείς την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Λέων

Όλη η σκληρή δουλειά σας οδηγεί σε κάτι, και αυτή την εποχή του Ταύρου, αρχίζετε επιτέλους να βλέπετε τις ανταμοιβές που σας αξίζουν. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας αυτή τη στιγμή, ειδικά στη δουλειά, γι' αυτό κάντε το καλύτερο δυνατό και βγάλτε ένα όμορφο πρόσωπο! Συνεχίστε την καλή δουλειά και οι ανταμοιβές θα συνεχίσουν να πέφτουν.

Παρθένος

Αν και ο Ανάδρομος Ερμής είναι κακός για ταξίδια, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το να κάνετε ένα μικρό ταξίδι δεν θα ήταν κακή ιδέα για εσάς –  απλώς δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για καθυστερήσεις. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικά ή μπορεί να σημαίνει ότι θα συναντήσετε κάποιον εντελώς μοναδικό ή θα ανακαλύψετε κάτι για το οποίο είστε αμέσως παθιασμένοι. Διευρύνεις το μυαλό σου!

 https://www.instagram.com/p/CrSWZkfMN-o/

Ζυγός

Η εποχή του Ταύρου είναι εδώ για να σας πει να σοβαρευτείτε και να πληρώσετε τις εισφορές σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κυριολεκτικά να πληρώνετε οφειλές, όπως λογαριασμούς ή φόρους και να εξισορροπείτε το βιβλιάριο επιταγών σας, αλλά σας αναγκάζουν επίσης να ρίξετε μια ματιά στις σχέσεις σας και να δείτε αν είναι επίσης ισορροπημένες. Δίνεις πάρα πολλά και δεν παίρνεις τίποτα από τον σύντροφό σου; Το αντίστροφο; Σκέψου το, σοβαρέψου και διόρθωσέ το.

Σκορπιός

Είναι η εποχή του cuffing! Ο Ήλιος στον Ταύρο φωτίζει τη ζώνη σχέσεων του χάρτη σας, επομένως αυτή είναι η εποχή του χρόνου για να τα λέτε με κάποιον άλλο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ρομαντικό φυσικά, αλλά αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε έναν νέο καλύτερο φίλο ή ακόμα και έναν επιχειρηματικό συνεργάτη. Να το πράγμα, όμως: Ο Ερμής ανάδρομος. Ναι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνετε τα πράγματα πολύ αργά στην αρχή.

Τοξότης

Η δουλειά είναι, με μια λέξη, τρομερή, αυτή την εποχή του χρόνου. Η εποχή του Ταύρου θέλει να οργανωθείς, να ελέγξεις τα πάντα από τη λίστα υποχρεώσεων σου και βασικά να συγκεντρώσεις τα πράγματα. Προσεγγίστε τα πάντα από πρακτική άποψη αυτή τη στιγμή και αν κάτι στη ζωή σας δεν είναι αποτελεσματικό, διορθώστε το ή απορρίψτε το.

 https://www.instagram.com/p/CrSWJOYOnkQ/

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για σένα, Αιγόκερε, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή! Ο ρομαντισμός είναι πιο εύκολος να βρεις, το σεξ είναι καλύτερο και η ζωή γενικά είναι πιο διασκεδαστική—ακόμα και ο Ανάδρομος Ερμής δεν μπορεί να σε απογοητεύσει (ελπίζουμε). Νιώθετε επίσης πολύ πιο δημιουργικοί τώρα. Απολαύστε τη διασκέδαση και μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά!

Υδροχόος

Είσαι εντελώς εσωστρεφής για τον επόμενο μήνα. Ο έξω κόσμος είναι υπερβολικός αυτή τη στιγμή και η εποχή του Ταύρου θέλει να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Τακτοποιήστε ή διακοσμήστε ξανά το σπίτι σας και κάντε το να νιώθει σαν σπίτι. Επιστρέψτε στις ρίζες σας. Συνδεθείτε με την οικογένειά σας. Βρείτε παρηγοριά στην ιδιωτικότητα που παρέχουν αυτά τα μέρη.

Ιχθύς

Έχετε μια καταπληκτική ποσότητα δημιουργικότητας, ενσυναίσθησης και μοναδικότητας, Ιχθύς, αλλά επειδή πάντα υπάρχεις στον «δικό σου μικρό κόσμο», οι άλλοι σπάνια το βλέπουν. Η εποχή του Ταύρου είναι εδώ για να σας βοηθήσει να φέρετε φωνή στις σκέψεις σας, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να δείξετε στον κόσμο πόσο ξεχωριστοί είστε μέσω της σύνδεσης με τους άλλους.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.