Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ετοιμάσου να ξεκουραστείς με τη Μαύρη Σελήνη στις 19/5

Μια λέξη να θυμάσαι για το επόμενο διάστημα: χαλάρωση



Ελπίζω να είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε στο μέγιστο, γιατί το επερχόμενο μαύρο φεγγάρι του Μαΐου δεν φέρνει τίποτα άλλο εκτός από τις πιο ψυχρές δονήσεις. Και για να είμαι ειλικρινής, ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος, ειδικά μετά από μια πολύ ταραχώδη εποχή ανάδρομου Ερμή και έκλειψης. Η εποχή του Ταύρου είναι συνήθως μια περίοδος όπου η κλίση προς την άνεση και τη χαλάρωση είναι αβίαστη, αλλά φέτος, αυτό που κάποτε ήταν αξιόπιστο και συνεπές έχει βγει στον αέρα. Ωστόσο, τώρα που ο Ερμής προχωρά ξανά μπροστά και η εποχή των εκλείψεων έχει τελειώσει (προς το παρόν), το επερχόμενο μαύρο φεγγάρι του Μαΐου αποκαθιστά την επιθυμία κάθε ζωδίου για ευχαρίστηση και ικανοποίηση.

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου αυτόν τον μήνα, κάθε ζώδιο θα ενθαρρυνθεί να μετατοπίσει την εστίασή του στην ενσωμάτωση του αισθησιασμού, της ικανοποίησης και των τέρψεων στον κόσμο τους. Κυβερνούμενο από την Αφροδίτη, το μαύρο φεγγάρι του Μαΐου είναι να πεις ναι στις επιθυμίες σου χωρίς να νιώθεις την ανάγκη να συγκρατηθείς. Αξίζετε να απολαύσετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και μετά από μια έντονη έκλειψη Σκορπιού, είναι επίσημα η ώρα να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αφού παραιτηθείτε από τον φόβο, την έλλειψη και τη σπανιότητα. Δεδομένου ότι η επερχόμενη νέα σελήνη κυβερνάται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο, κάθε ζώδιο καλείται να αξιοποιήσει τις διαισθητικές τους επιθυμίες. Τι σου λέει το ένστικτό σου ότι έχεις ανάγκη; Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο ένα σπιτικό γεύμα, η ανάγνωση του αγαπημένου σας βιβλίου ή η παρακολούθηση ενός comfort show. Όσο κι αν επιλέξετε να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας, θα σας ενθαρρύνουμε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν.

 https://www.instagram.com/p/CsOQd6lP4bm/

Τι είναι ένα μαύρο φεγγάρι;

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στις 28 μοίρες του Ταύρου, δημιουργώντας αυτό που αναφέρεται ως μαύρο φεγγάρι. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να εμφανιστεί ένα μαύρο φεγγάρι, και συγκεκριμένα το μαύρο φεγγάρι αυτού του μήνα αναφέρεται ως εποχιακό μαύρο φεγγάρι. Αυτό λαμβάνει χώρα μόνο όταν υπάρχει μια επιπλέον πανσέληνος σε μια εποχή – κάτι που συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 33 μήνες. Ενώ αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα είναι αόρατο, είναι η ιδανική στιγμή για να θέσετε προθέσεις και να κάνετε εκδηλώσεις - ειδικά επειδή το φεγγάρι είναι υψωμένο (ΑΚΑ, πολύ χαρούμενο) στον Ταύρο.

 https://www.instagram.com/p/CsLyXoxB1aT/

Δείτε τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο κατά τη διάρκεια της μαύρης σελήνης Μαΐου 2023:

Κριός

Νέα ξεκινήματα ξεδιπλώνονται στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των πόρων σας, τον Κριό, και με τους καλύτερους τρόπους. Όσον αφορά τα υπάρχοντά σας, αναζητάτε αρκετή συνέπεια και άνεση – και καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον Ταύρο αυτόν τον μήνα, θα ξεκινήσετε μια νέα αρχή σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να βρεθείτε να κάνετε μια πολυτελή αγορά ή να εξασφαλίσετε πρόσθετους, μακροπρόθεσμους πόρους που θα σας συντηρήσουν. Φρόντισε να κλίνεις τώρα στην απτή πλευρά της ζωής, Κριέ, γιατί είναι βέβαιο ότι θα σου φέρει αρκετή ικανοποίηση.

Ταύρος

Στις 19 Μαΐου, θα βιώσετε μια ανανέωση γύρω από την ταυτότητα και την αυτοέκφρασή σας καθώς ξεδιπλώνεται η νέα σελήνη. Αυτός το φεγγάρι επικεντρώνει στις ανάγκες σας με έναν ευχάριστο και απολαυστικό τρόπο, Ταύρε, οπότε φροντίστε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Ως κάποιος που δίνει προτεραιότητα στην απόλαυση σε τακτική βάση, αυτή η νέα σελήνη θα ενισχύσει μόνο την επιθυμία σας να απολαύσετε τις απτές πλευρές της ζωής. Πηγαίνετε να φτιάξετε τα νύχια σας ή πάρτε τον εαυτό σας για ένα ωραίο δείπνο - οτιδήποτε σας επιτρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη δική σας ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Αυτόν τον μήνα, ο τρόπος με τον οποίο απομονώνεστε και επαναφορτίζεστε βιώνει μια στιγμή ανανέωσης καθώς λαμβάνει χώρα η νέα σελήνη. Ενώ αυτή η ενέργεια είναι πολύ πιο αργή και χαλαρή από ό,τι συνήθως νιώθεις άνετα, σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να γείρεις στην ξεκούραση. Αυτή είναι μια μέρα για να είστε λίγο αντικοινωνικοί, Δίδυμοι -- η τέλεια στιγμή για να ξεκουραστείτε πριν ξεκινήσει η δική σας σεζόν.

 https://www.instagram.com/p/CsBbqipJg4S/

Καρκίνος

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον Ταύρο, ξεκινώντας νέα ξεκινήματα στις φιλίες και τις κοινωνικές σας ομάδες. Αναζητάτε αρκετή ασφάλεια και ικανοποίηση μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους και αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία να κλίνετε στις σχέσεις που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο άνετα. Η μέρα θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας εκκολαπτόμενης νέας σύνδεσης ή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή να συναναστραφείτε με έναν μακροχρόνιο φίλο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ενθαρρυνθείτε να συναναστραφείτε με άλλους σήμερα.

Λέων

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον Ταύρο στις 19 Μαΐου, νέα ξεκινήματα θα αρχίσουν να ξετυλίγονται στην καριέρα και τον επαγγελματικό σας κόσμο που επικεντρώνουν την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή σας. Είναι σημαντικό για τη δουλειά σου να νιώθεις ευχαρίστηση και ικανοποίηση, Λέων, και αυτή η νέα σελήνη είναι η τέλεια στιγμή για να σκεφτείς πώς μπορείς να συνδυάσεις την ικανοποίηση που έρχεται με τη δημόσια προσωπικότητα σου. Τώρα είναι η στιγμή να βάλετε το βλέμμα σας σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή μια δημιουργική ενασχόληση στη δουλειά – οτιδήποτε σας επιτρέπει να απολαύσετε ικανοποίηση από την καριέρα σας.

Παρθένος

Στις 19 Μαΐου, η νέα σελήνη στον Ταύρο θα πυροδοτήσει ειρηνικά νέα ξεκινήματα γύρω από τα τρέχοντα συστήματα πεποιθήσεων και τις κοσμοθεωρίες σας. Αυτή είναι η στιγμή να ανατρέψετε ένα νέο φύλλο, Παρθένε, ειδικά όταν πρόκειται για τις προοπτικές σας. Αν ήθελες να πάρεις στα σοβαρά μια νέα μελέτη ή να κλείσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τώρα είναι μια ευκαιρία να το κάνεις . Πάντα αναζητάτε νέους τρόπους για να διαφωτιστείτε και αυτή η νέα σελήνη είναι η στιγμή σας για να αφοσιωθείτε σε έναν ικανοποιητικό νέο τρόπο ζωής.

 https://www.instagram.com/p/CrQzOsas2QJ/

Ζυγός   

Αυτόν τον μήνα, καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στο ζώδιο του Ταύρου που εστιάζει στην ευχαρίστηση, νέα ξεκινήματα θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται στους κοινόχρηστους πόρους και τα προτερήματά σας. Μπορεί να βρεθείτε να επενδύετε σε μια μεγάλη αγορά ή να ρυθμίζετε τον εαυτό σας για μακροπρόθεσμη ασφάλεια στο μέλλον ανοίγοντας έναν νέο τραπεζικό λογαριασμό ή ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να μοιράσετε τις ευθύνες σας με έναν σημαντικό άλλο που ενδιαφέρεται να χτίσει μαζί σας ένα θεμέλιο που αντέχει στο χρόνο – ο σχεδιασμός για το μέλλον έγινε πολύ πιο ευχάριστος.

Σκορπιός

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη ενώνονται στον Ταύρο, οι ρομαντικές σας σχέσεις θα βιώσουν μια νέα αρχή με επίκεντρο τη διαρκή ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Μετά από έναν ταραχώδη Απρίλιο, αυτή η νέα σελήνη σας επιτρέπει να ανατρέψετε ένα νέο φύλλο στις συνεργασίες σας που αναδεικνύει σταθερές, στενές σχέσεις. Τώρα είναι η ώρα να κλίνετε στις σχέσεις σας με τους άλλους, Σκορπιέ – πιστέψτε με, είναι περισσότερο από ικανοί να χειριστούν το βάρος.

Τοξότης

Οι συνήθειες και οι ρουτίνες σας αναπληρώνονται στις 19 Μαΐου, καθώς πραγματοποιείται η νέα σελήνη του Ταύρου. Σκεφτείτε πώς σας στηρίζουν οι πρακτικές στις οποίες επιδίδεστε καθημερινά, Τοξότες, και αν χρειάζονται κάποιες προσαρμογές, μη διστάσετε να το κάνετε τώρα. Τα σχήματα προορίζονται να είναι ευχάριστα, οπότε φροντίστε να εμποτίζετε την καθημερινότητά σας με στιγμές απόλαυσης, όσο μικρές κι αν είναι αυτές οι στιγμές. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει το αγαπημένο σας φαγητό ή βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο μετά από μια κουραστική μέρα - οτιδήποτε κάνει τη ζωή λίγο πιο γλυκιά.

 https://www.instagram.com/p/CsPNxoAAq3v/

Αιγόκερως

Στις 19 Μαΐου, ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν στον Ταύρο, φέρνοντας νέα ξεκινήματα γύρω από το πώς βιώνεις τη χαρά και την ευχαρίστηση στο προσκήνιο. Αυτή η νέα σελήνη είναι μια ευκαιρία να δώσετε προτεραιότητα στην ικανοποίησή σας χωρίς να χρειάζεται να δουλέψετε γι' αυτήν, Αιγόκεροι – γι' αυτό μη διστάσετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με όποιον τρόπο θέλετε. Πηγαίνετε σε ένα ραντεβού, εγγραφείτε για ένα μάθημα μαγειρικής ή πηγαίνετε σε μια οινογευσία. Οτιδήποτε δίνει προτεραιότητα στην ικανοποίηση και μειώνει το άγχος σας.

Υδροχόος

Καθώς ο ήλιος και η σελήνη συναντιούνται στο ζώδιο του Ταύρου που εστιάζεται στην άνεση αυτόν τον μήνα, θα πυροδοτήσει νέα ξεκινήματα στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή που θα επικεντρώνουν την ευχαρίστηση και την ικανοποίησή σας. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο ικανοποίησης που νιώθετε πίσω από κλειστές πόρτες, προκαλώντας μια πιθανή αλλαγή στην κατοικία ή μια αλλαγή δυναμικής με έναν συγγενή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε χρόνο χαλαρώνοντας στο φυσικό σας περιβάλλον που περιβάλλεται από άτομα με τα οποία νιώθετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας.

Ιχθύς

Αυτό το μήνα, η νέα σελήνη του Ταύρου εισάγει νέες ιδέες, απόψεις και προοπτικές στον κόσμο σας που δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική σας ευχαρίστηση. Είστε κάποιος που απολαμβάνει βαθιά να μοιράζεται γνώσεις με τους γύρω σας και αυτή την ημέρα, θα σας ζητηθεί να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που είναι απλές, εύκολες και ευχάριστες. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε διατεθειμένοι να ξεκινήσετε μια νέα μελέτη ή πρακτική σήμερα, Ιχθύς ,οτιδήποτε όχι μόνο κεντρίζει το ενδιαφέρον σας, αλλά σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να αποκεντρώσετε το άγχος.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν σκέφτομαι πια τον θάνατο με ρομαντικό τρόπο» Robert Smith

Χρόνια πολλά στον The Cure της καρδιάς μας

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ