Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο (έως Ιούνιο)

Ετοιμάσου για γλυκό ρομάντζο και σχέσεις παλαιάς κοπής



Η αστρολογία μπορεί να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αλλά είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή στη σημασία και τις αρχετυπικές ενέργειες που περιβάλλουν κάθε ουράνια διέλευση. Για παράδειγμα, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, καθώς δεν είναι μόνο ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, αλλά και η αγαπημένη μούσα του σύμπαντος. Η θεά της αφθονίας και της γοητείας, το ταξίδι της Αφροδίτης μέσω του ζωδιακού κύκλου μας βοηθά να επανασυνδεθούμε με την αίσθηση της αυτοεκτίμησής μας και τις θεϊκές θηλυκές ενέργειες. Το «θηλυκό» στοιχείο δεν έχει καμία σχέση με το φύλο – χρησιμεύει απλώς ως αναπαράσταση της δημιουργικότητας, της γονιμότητας και της διαίσθησης.

Στις 7 Μαΐου, το ταξίδι του πλανήτη της αγάπης στους Διδύμους έκλεισε, καθώς μπήκε επίσημα στο θρεπτικό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου. Κυριευμένη από τη Σελήνη και ψηλά στη νοσταλγία, η Αφροδίτη φοράει την καρδιά της στο μανίκι της όταν κολυμπάει μέσα σε αυτά τα βασικά νερά και τα θέματα των σχέσεων, επίσης, ρομαντικοποιούνται. Στην αστρολογία, η Αφροδίτη διέπει τα πάντα, από τη γλώσσα της αγάπης μας μέχρι το στυλ αποπλάνησης μας. Αυτό περιλαμβάνει τη γυναικεία αισθητική, τα πρότυπα σχέσεων και τα συστήματα αξιών μας. Θυμηθείτε, ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στον ζωδιακό κύκλο, που σημαίνει ότι εκτός από συναισθηματική ώθηση, είναι επίσης απίστευτα συντονισμένος με τα υπόγεια ρεύματα του περιβάλλοντός του.

https://www.instagram.com/p/CsFuWGAyyuP/

Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει όταν συγχωνεύουμε την ουσία της αισθησιακά οδηγούμενης Αφροδίτης με το ψυχικό ραντάρ του διαισθητικού Καρκίνου; Μυστικά, ονειροπολήσεις και γλυκιά αποπλάνηση; Συναισθηματική επικύρωση; Ναι παρακαλώ! Σε αυτό το σημείο, είναι σημαντικό να είμαστε διακριτικοί με τις επιθυμίες αυτή τη στιγμή, καθώς είμαστε πιο επιρρεπείς στο να αφεθούμε στα συναισθήματά μας, είτε ρομαντικά είτε όσον αφορά τις δαπάνες.

Το θετικό είναι ότι αυτή η διέλευση της Αφροδίτης μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε τις φιλίες, τις σχέσεις και τους συναισθηματικούς μας δεσμούς. Και με τη βοήθεια της ενσυναίσθησης και της διαισθητικής σοφίας του Καρκίνου, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε. Το να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με αγαπημένα πρόσωπα και εκείνους που έχουν πραγματικά το συμφέρον σας στην καρδιά μπορεί να κάνει αυτή τη διέλευση ακόμη πιο ικανοποιητική, επομένως μην υπονομεύετε τη δεκτικότητα. Τα τελετουργικά αυτοεξυπηρέτησης είναι επίσης απαραίτητα για την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οπότε μη διστάσετε να δείξετε στον εαυτό σας περισσότερη αγάπη και συμπόνια. Απομακρυνθείτε από προσκολλήσεις που εξαντλούν την ενέργειά σας και φροντίστε το σπίτι μέσα σας.

https://www.instagram.com/p/CsFua-vS7ew/

Πώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Απολαύστε τον χρόνο που περνάτε στο γλυκό σας σπίτι. Αγοράστε ένα φρέσκο μπουκέτο με ανοιξιάτικα άνθη και βάλτε τα στο νερό. Η θεά της αγάπης κοσμεί τον χώρο σας με το παραδεισένιο άρωμα και την αρμονική της ουσία. Αυτό ενισχύει τη σχέση σας με τις θηλυκές ενέργειες στην οικογένειά σας, ενώ παράλληλα φέρνει επίγνωση στις ανέσεις του πλάσματος σας. Τυλίξτε τον εαυτό σας με την πιο άνετη κουβέρτα σας και απολαύστε την αγαπημένη σας κωμική σειρά. Πιείτε ένα ποτήρι κρασί και ξεφορτωθείτε καινούργια κλινοσκεπάσματα. Γίνετε ο οικοδεσπότης για το δείπνο της Κυριακής; Σπίτι είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σου.

Ταύρος

Πότε ήταν η τελευταία φορά που γράψατε στο ημερολόγιό σας; Πιάσε το ροζ στυλό σου Clueless και γράψε τις προθέσεις για την επερχόμενη νέα σελήνη στο ζώδιό σου. Σκέφτεστε αν θα ξεκινήσετε επίσημα το lifestyle blog σας; Unboxing εύρεσης Amazon και DIY οικιακών έργων για τη δόξα! Η τεκμηρίωση συνταγών από το οικογενειακό σας βιβλίο μαγειρικής λειτουργεί επίσης. Ο κυβερνήτης της θεάς σας φέρνει αγάπη, αφθονία και αρμονία στο άμεσο περιβάλλον σας, επομένως η ατμόσφαιρα είναι επίσης στο ίδιο επίπεδο. Αν δεν σας αρέσει να στέλνετε γλυκά μηνύματα, αφήστε τη βελούδινη φωνή σας να μιλήσει.

Δίδυμοι

Δημιουργήστε έναν νέο πίνακα Pinterest για την πολυτελή ταπεινή σας κατοικία ή αυτήν που εκδηλώνετε αυτήν τη στιγμή! Αφεθείτε σε μια σπιτική συνταγή, αν όχι ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Η ζωηρή Αφροδίτη εκθαμβώνει τον δεύτερο οίκο σας με αισθησιακές απολαύσεις και ικανότητες να βγάζετε χρήματα. Η Αφροδίτη αισθάνεται σαν στο σπίτι της σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σας, όπως και εσείς στην ενέργεια της θεάς σας. (Κοιτάξτε καλά στον καθρέφτη, γιατί είστε ολόκληρο το πακέτο.) Οι διαισθητικές επενδύσεις λειτουργούν υπέρ σας και μπορεί ενδεχομένως να σας οδηγήσουν στο να κερδίσετε χρήματα ενώ κοιμάστε.

Καρκίνος

Δεν έχετε καθημερινά τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς να κοσμεί το ζώδιό σας, ξέρετε. Λοιπόν, μην ντρέπεστε! Νιώθεις τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι τη ζωή σου ξανά. Το αυρικό σας πεδίο είναι μαγνητισμένο και αστράφτει από τη μαγεία της Αφροδίτης… οπότε αν εκδηλώνετε αγάπη, μπορεί να είστε τυχεροί. Η αντιπαράθεση είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας, καθώς θα πάτε πάνω και πέρα για να διατηρήσετε τα καλά vibes. Όσο για την αισθητική σας, είναι ένα γλυκό υβρίδιο μεταξύ μποέμ γοργόνας και πριγκίπισσας σικ. Στείλτε στον αγαπημένο σας μια selfie.

Λέων

Όνειρα γλυκά. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια μαγική βόλτα με ουράνιο χαλί, διασχίζοντας τον μυστικιστικό 12ο οίκο σας με τα μυστικά, την ιδιωτικότητα και τα ασυνείδητα μοτίβα, κάνοντας σας όλο και πιο διαισθητικό και δεκτικό στα θέματα της αγάπης, της θεραπείας και του κλεισίματος. Αν δεν έχετε διάθεση για κολύμπι στο φεγγαρόφωτο, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να επιδοθείτε σε πνευματικές αναζητήσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζετε έναν βωμό για την ίδια τη θεά Αφροδίτη! Μυστικές φαντασιώσεις και όνειρα για αισθησιακό έρωτα είναι επίσης πιθανές κάτω από αυτή τη διέλευση, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε. Να είστε διακριτικοί με τις θυσίες σας, καθώς η συμπόνια σας μπορεί να οδηγήσει στο να αφιερώσετε πάρα πολύ από την ενέργειά σας.

Παρθένος

Το μόνο πράγμα που αγαπάς περισσότερο από το να είσαι παραγωγικός είναι να το πληρώνεις μπροστά, και αυτό ακριβώς φιλοδοξείς σε αυτή τη διέλευση της Αφροδίτης. Συγκεντρωθείτε με τους καλύτερους φίλους σας και αφεθείτε σε μερικές περιποιήσεις από καρδιάς. Ρομαντικά, η διάκριση μεταξύ ενός φίλου και ενός εραστή είναι πιο δύσκολη από ό,τι συνήθως, αλλά μόνο επειδή η χημεία είναι αναμφισβήτητη. Οι φίλοι γίνονται οικογένεια και κάποιοι φίλοι γίνονται εραστές, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε. Νιώθεις δημιουργικός; Συγκεντρώστε μερικά #TBT στο Instagram, ώστε εσείς και οι φίλοι σας να απολαύσετε τη νοσταλγία.

https://www.instagram.com/p/CsFpO8ELiY6/

Ζυγός

Οδηγήστε με αγάπη και κάντε περήφανους τους προγόνους σας. Με τον συναισθηματικό Καρκίνο να καταλαμβάνει τον Μεσόδειο… είναι ασφαλές να πούμε ότι είστε ευρέως γνωστός για τη φιλοξενία σας. Ωστόσο, βελτιώνεται μόνο με την είσοδο του ουράνιου κυβερνήτη σας σε αυτό το βασικό ζώδιο του νερού. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας στην επόμενη επαγγελματική σας κίνηση, γιατί η θεά της αφθονίας εκθαμβώνει το πιο δημόσιο σημείο στον γενέθλιο χάρτη σας και κάτι ετοιμάζεται. Όσο για το τμήμα αγάπης, πιθανότατα θα επιδοθείτε σε κάποια προκαταρκτικά παιχνίδια της μαμάς και του μπαμπά.

Σκορπιός

Μη διστάσετε να επιδοθείτε στη βασιλική περιποίηση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επενδύσετε σε νέες αποσκευές για την επόμενη απόδρασή σας. Btw, πιάνεις πτήσεις (και συναισθήματα,) οπότε μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Εξάλλου, οι ρομαντικές συναντήσεις είναι πιο πιθανές κάτω από αυτήν την εξωτική διέλευση, καθώς η θεά του έρωτα όχι μόνο σας ενθαρρύνει να τολμήσετε στο άγνωστο, αλλά σας χαρίζει και μια νέα προοπτική. Σκέφτεστε αν θα υποβάλετε στίχους από τη μυστική ποίηση σας; Ποτέ μην λες ποτέ. Οι πρώην συμμαθητές με τους οποίους συνηθίζατε θα μπορούσαν επίσης να αναζωπυρωθούν και να αναζωπυρώσουν τα συναισθήματά σας.

Τοξότης

Όσο πιο ακαταμάχητο και απαγορευμένο, τόσο περισσότερο το επιθυμείς. Είναι ο συνδυασμός της συγκίνησης σας για τη βιασύνη και της μυστικής αποπλάνησης που συνδέεται με κάθε συνάντηση. Ο ρομαντισμός μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εμμονή κάτω από αυτή τη διέλευση της Αφροδίτης, αλλά τα συναισθήματά σας δεν μπορούν να εξημερωθούν. Οικονομικά απροσδόκητα κέρδη μπορεί να προκύψουν σε μια τυχερή ημέρα του φεγγαριού, αρκεί να επενδύσετε στα σωστά ομόλογα. Το ψυχικό ραντάρ σας είναι τόσο ισχυρό όσο ποτέ, όπως και οι σαγηνευτικές σας γοητείες. Τα οικογενειακά κειμήλια και οι κληρονομιές φέρνουν κέρδος.

Αιγόκερως

Φορέστε την καρδιά σας στο μανίκι σας και περάστε ποιοτικό χρόνο με αυτούς που αγαπάτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, οι καμπάνες του γάμου χτυπούν… και το πιθανότερο είναι ότι μπορούν να τις ακούσουν και οι υπόλοιποοι! Είναι πιο πιθανό να συναντήσετε έναν σημαντικό άλλο στα μισά της διαδρομής αυτής της γοητευτικής διέλευσης, αλλά το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι κάτι περιστασιακό. Τόσο πολύ, είναι πιο πιθανό να φέρετε κάποιον ειδικό γύρω από την οικογένειά σας αυτή τη στιγμή, και αυτό από μόνο του είναι *πολύ* μεγάλη υπόθεση. Η ενσυναίσθηση και η διαίσθησή σας είναι επίσης στα ύψη όλων των εποχών.

Υδροχόος

Στολίστε τον χώρο εργασίας σας με γλυκές αναμνήσεις και περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ό,τι θεωρείτε οικείο. Το λάκτισμα για την υγεία σας είναι τόσο προφανές όσο και τα νέα σας ρούχα προπόνησης… και εννοείται, έχετε την προσοχή όλων. Αυτό, φυσικά, ξεπερνά το να σε αγκαλιάζει σε όλα τα σωστά μέρη, αλλά αυτό είναι επίσης αναπόφευκτο. Υπάρχει ομορφιά παντού γύρω σου, αλλά τη βλέπεις από πρώτο χέρι κάτω από αυτή τη γλυκιά διέλευση. Ο χαριτωμένος barista στο καφέ της περιοχής σας μπορεί επίσης να σας ψάξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορείτε να προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα χαλαρά προς το παρόν.

Ιχθύς

Αν κάνει την καρδιά σας να χτυπά σε έναν ρυθμό, τότε μάλλον αξίζει τον κόπο. Η δημιουργικότητά σας είναι τόσο μεταδοτική όσο και ο ενθουσιασμός σας και η αθωότητα πίσω από την αυθεντικότητά σας σας κάνει ακόμα πιο χαρισματικούς. Αυτό είναι το σύνθημά σας από τον κόσμο για να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να αφεθείτε σε αυτό που θεωρείτε συναισθηματικά ικανοποιητικό. Αυτή τη στιγμή είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σχετικά με τα έργα του πάθους σας, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να εμποδίσετε τα δώρα σας από τον υπόλοιπο κόσμο. Αντιθέτως, είσαι τόσο μαγνητικός και εμπνευσμένος όσο ποτέ. Και το να ερωτεύεσαι είναι το αγαπημένο σου χόμπι.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η μνήμη της καρδιάς εξαλείφει τα άσχημα και μεγεθύνει τα καλά» Gabriel García Márquez

O σπουδαίος Gabriel García Márquez πέθανε στις 17 Απριλίου 2014, αλλά τα βιβλία του συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Τέχνη δεν είναι αυτό που βλέπεις, αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν». Edgar Degas

In art we trust! Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης, μέσα από τα λόγια σημαντικών καλλιτεχνών

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Σε έναν γάμο, να μην ασχολείσαι με το ψέμα. Δεν υπάρχει χρόνος για αυτό» Andy Garcia

Γοητευτικός και πετυχημένος, στα 68 του συνεχίζει να μας μαγεύει με τις επιλογές και το ήθος του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.