Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ώρα για θεραπεία: Πώς η εποχή του Λέοντα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Θα βρούμε την ενέργεια και την ώθηση να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε για τον εαυτό μας



Η εποχή του Λέοντα είναι μια εποχή πάθους, ρομαντισμού, δημιουργικότητας και αυτοέκφρασης. Λαμβάνει χώρα στην ακμή του καλοκαιριού, όταν η καρδιά σας είναι στα ύψη από όλη τη διασκέδαση που περνάτε. Και παρόλο που η ζέστη γίνεται όλο και πιο άγρια ​​με το χρόνο, ξεκλειδώνετε θύλακες παιδικής νοσταλγίας που σας θεραπεύουν με τρόπο που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν θεραπεία. Δείτε πώς η εποχή του Λέοντα θα επηρεάσει κάθε ζώδιο κατά τη διάρκεια του 2023, γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι επιπλέον θεραπευτική φέτος.

Όταν λέω ότι η φετινή σεζόν του Λέοντα θα είναι δραματική, αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξεκινά στις 22 Ιουλίου στις 9:50 μ.μ., μόλις 17 λεπτά μετά την ανάδρομη πορεία των σταθμών της Αφροδίτης στις 22 μοίρες του Λέοντα. Από την αρχή, η εποχή του Λέοντα περιλαμβάνει βαθιά θεραπεία των σχέσεών μας και τι αποτελεί τη βάση της αυτοεκτίμησης και της αίσθησης ασφάλειας μας. Μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί και αποζημιώσεις, καθώς οι άνθρωποι θα ενωθούν τόσο γρήγορα όσο απαιτούν χώρο.

Παρά την αντικρουόμενη ατμόσφαιρα, θα νιώσετε έμπνευση να τραβήξετε τον εαυτό σας μέχρι την 1η Αυγούστου, καθώς ο Άρης στην Παρθένο σχηματίζει τελικά ένα τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο μετά από μακρά αντιπαράθεση με τον Κρόνο. Αυτό θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και την ώθηση να δημιουργήσουμε τη ζωή που θέλουμε για τον εαυτό μας. Και καθώς ο ήλιος του Λέοντα ανάβει έναν αγώνα με τον Δία στις 6 Αυγούστου, θα σας βάλει στη διάθεση να αφεθείτε στις απολαύσεις που σας αρνούνταν τόσο καιρό.

Μέχρι τις 16 Αυγούστου, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε και να λάβετε θεραπεία καθώς ο ήλιος του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανάδρομος. Ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο «πληγωμένος θεραπευτής», δίνοντάς σας την ευκαιρία να κατανοήσετε από πού πηγάζουν οι ανασφάλειές σας και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εμπειρίες σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Το να θεραπεύεις άλλους σημαίνει επίσης να θεραπεύεις τον εαυτό σου, δίνοντάς τους αυτό που δεν σου δόθηκε ποτέ και σπάζοντας κύκλους τραύματος. Απροσδόκητα μαθήματα φτάνουν στις 15 Αυγούστου, όταν ο ήλιος του Λέοντα έρχεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ανοίγοντας χώρο για τον κεραυνό που βάζει φωτιά έμπνευσης. Πιστέψτε ότι η εποχή του Λέοντα σας φέρνει εκεί που πρέπει να είστε, καθώς ο ήλιος αργότερα θα σχηματίσει ένα τρίγωνο στον νεοσύστατο Βόρειο Κόμβο στον Κριό, δείχνοντάς σας προς την απελευθέρωση και την αυτοπραγμάτωση. Ναι, αξίζεις τον κόπο!

Η εποχή του Λέοντα τελειώνει στις 23 Αυγούστου στις 5 π.μ., μόλις μια μέρα αφότου ο Άρης στην Παρθένο σχηματίζει μια αντίθεση με τον αποπροσανατολισμό του ανάδρομου Ποσειδώνα. Αυτό μας αφήνει να κρέμονται στην άκρη των θέσεων μας καθώς η σεζόν του Λέοντα πλησιάζει στο τέλος της, καθώς το σύννεφο σύγχυσης που αιωρείται πάνω από μια κατάσταση σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες απαντήσεις.

7memory3

Πώς η εποχή του Λέοντα θα επηρεάσει το ζώδιό σας

Κριός

Ετοιμαστείτε να θεραπεύσετε το εσωτερικό σας παιδί στο βαθύτερο επίπεδο, Κριοί. Ο ήλιος του Λέοντα πλημμυρίζει τον πέμπτο οίκο διασκέδασης, ευχαρίστησης και αυτοέκφρασης με ανανεωτικό φως και καθώς σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εποχή έντονης ανάπτυξης και εσωτερικής αντανάκλασης. Ευτυχώς, αυτή η ενδοσκόπηση θα προκαλέσει μια δημιουργική αναβίωση όπως καμία άλλη. Όσο περισσότερο εκφραστείτε και βιώσετε καλλιτεχνικά, τόσο πιο ζωντανοί θα νιώθετε. Όσο περισσότερο επιτρέπεις στον εαυτό σου θα νιώθεις. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σας, αναγκάζοντάς σας να αναθεωρήσετε την προοπτική της ρομαντικής σας σύνδεσης. Ετοιμαστείτε για να ξαναεμφανιστούν οι παλιές φλόγες χωρίς προειδοποίηση, Κριοί.

 

Ταύρος

Η εποχή του Λέοντα σας φέρνει πίσω στις συναισθηματικές σας ρίζες, Ταύρε. Καθώς ο ήλιος φυτεύει τον σπόρο για κάτι νέο στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, μπορεί να φροντίζετε τον δικό σας ιδιωτικό κόσμο και να καλλιεργείτε τον κύκλο εμπιστοσύνης σας. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα πλησιάζει τόσο με τον Δία στον Ταύρο όσο και με τον Ουρανό στον Ταύρο, αυτή η εποχή έχει τη δύναμη να σας αλλάξει και να σας εμπνεύσει. Τώρα είναι η ώρα να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι για το σπίτι, Ταύροι. Επειδή η Αφροδίτη –ο κυβερνήτης πλανήτης σας– περνά τον μήνα ανάδρομο, μπορεί να βρεθείτε να επιστρέφετε σε ζητήματα που παραμένουν άλυτα. Μπορεί να ανατρέχετε στις παιδικές σας αναμνήσεις και να αναλογίζεστε τα μαθήματα που πήρατε νωρίς στη ζωή σας. Ποιες δεξιότητες μπορείτε να πάρετε μαζί σας στο μέλλον; Ποιες πεποιθήσεις είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας;

 

Δίδυμοι

Αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και έτοιμοι να συνδεθείτε με άλλους τώρα που η σεζόν του Λέοντα βρίσκεται σε εξέλιξη. Καθώς ο ήλιος φέρνει δύναμη στον τρίτο οίκο των στενών φίλων και των επικοινωνιών σας, η καθημερινή σας ζωή μπορεί να αρχίσει να επιταχύνεται. Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη μέσω του Λέοντα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι παλιοί φίλοι εμφανίζονται ξανά στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε έτοιμοι να εκφραστείτε για κάτι με το οποίο δεν νιώθατε άνετα στο παρελθόν. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε γιατί ορισμένες φιλίες δεν λειτούργησαν, ανοίγοντας το δρόμο για μια κοινωνική ζωή που ταιριάζει πολύ περισσότερο στο άτομο που γίνεστε. Η εποχή του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο τόσο με τον Χείρωνα όσο και με τον Βόρειο Κόμβο στον 11ο οίκο της δικτύωσης, των μέσων και του κοινωνικού αντίκτυπου, προτρέποντάς σας να γίνετε η φωνή της γενιάς σας.

 

Καρκίνος

Η αυτοεκτίμησή σας αγκαλιάζει μια έκρηξη θεραπευτικής ενέργειας κατά την περίοδο του Λέοντα. Καθώς ο ήλιος φωτίζει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων, των προσωπικών σας αγαθών και της αυτοεκτίμησης, νιώθετε υποχρεωμένοι να γεμίσετε τη ζωή σας με τη σταθερότητα, την αφθονία και την αυτάρκεια που λαχταρούσατε. Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη μέσω του Λέοντα, αναζωογονείτε επίσης τα μέρη του εαυτού σας που έχουν αναχθεί σε κάτι επιφανειακό. Ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείτε με αυτό που τροφοδοτεί την ψυχή σας και σας κάνει να αισθάνεστε προσγειωμένοι εδώ στη Γη. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό, καθώς και τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, κερδίζετε επίσης έλξη στην καριέρα σας και φτιάχνετε όνομα. Ετοιμαστείτε να γεμίσετε από θαυμαστές.

 

Λέων

Φέτος, η σεζόν του Λέοντα είναι διαφορετική. Εξάλλου, η Αφροδίτη κινείται επίσης ανάδρομη μέσω του πρώτου οίκου του εαυτού σας κατά τη διάρκεια της ηλιακής σας επιστροφής, προτρέποντάς σας να ρίξετε μια καλή ματιά στο πρόσωπο που ήσασταν. Τι εμπόδισε την αυτοέκφρασή σας; Τι σε ανάγκασε να γίνεις κάτι που δεν είσαι; Καταλάβετε ποιοι πραγματικά είστε, όχι αυτό που σας είπαν ότι είστε. Ούτε αυτό που νομίζεις ότι πρέπει να είσαι για να σε συμπαθούν οι άνθρωποι. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα πλησιάζει με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο, βρίσκεστε σε μια περίοδο ταραχώδους αλλαγής όσον αφορά την καριέρα σας και την εικόνα που προβάλλετε στον κόσμο να δει. Αλλάζετε και οι επαγγελματικοί σας στόχοι πρέπει αναπόφευκτα να αλλάξουν στη διαδικασία. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο τόσο με τον Χείρωνα στον Κριό όσο και με τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, ξεκινάτε ένα ταξίδι νέων εμπειριών που διευρύνουν τη σοφία σας, ανοίγουν την προοπτική σας και αποκαλύπτουν πόσο άπειροι είστε πραγματικά.

 

Παρθένος

Η εποχή του Λέοντα θα είναι μια εποχή μαγικών αντιφάσεων, Παρθένε. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα παίρνει την άδεια στον 12ο οίκο της πνευματικότητας και των υποσυνείδητων ενεργειών σας, μπορεί να νιώθετε λιγότερο ενδιαφέρον να συμμετάσχετε στον εξωτερικό κόσμο και να έλκεστε περισσότερο από τη δική σας γωνιά. Τώρα είναι μια όμορφη στιγμή για θεραπεία και αυτοστοχασμό, ειδικά καθώς η Αφροδίτη περνά ανάδρομη στον αόρατο 12ο οίκο σας ταυτόχρονα. Αναπόφευκτα θα συμβούν απροσδόκητες αποκαλύψεις, ειδικά καθώς ο ήλιος του Λέοντα πλησιάζει με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκινήσει περιπέτειες που σας αποσπούν από τη ζώνη άνεσής σας και σας δείχνουν έναν νέο δρόμο προς την αυτοεκπλήρωση. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο τόσο με τον Χείρωνα στον Κριό όσο και με τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στη φάση του κουκούλι σας. Ωστόσο, είστε πολύ καλά με την υπέροχη δουλειά που κάνετε σε αυτόν τον σκιερό χώρο, γνωρίζοντας ότι σας έχουν υποσχεθεί τα φτερά της πεταλούδας σας.

 

Ζυγός

Σκέφτεσαι πολύ και σκληρά για το σημάδι που αφήνεις στον κόσμο, Ζυγέ. Η εποχή του Λέοντα θα ενεργοποιήσει τον 11ο οίκο των ελπίδων, ονείρων και κοινωνικών προσπαθειών, εντείνοντας τη σύνδεσή σας με τον εξωτερικό κόσμο και υπενθυμίζοντάς σας τη δύναμη που ασκείτε για να κάνετε μια θετική διαφορά. Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη –ο κυβερνήτης πλανήτης σας– γυρίζει ανάδρομη μέσω του Λέοντα, μπορεί επίσης να επανασυνδέεστε με κοινότητες από τις οποίες έχετε απομακρυνθεί και να μαθαίνετε πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχετε ήδη κάνει. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο τόσο με τον Χείρωνα στον Κριό όσο και με τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μια σχέση ένας προς έναν στη ζωή σας να σας πυροδοτήσει και να σας θεραπεύσει. Στην πραγματικότητα, αυτή η σχέση μπορεί να είναι αυτό που ήδη εφαρμόζει αλλαγές στη ζωή σας που σας δείχνουν ποιος πρόκειται να γίνετε.

 

Σκορπιός

Η εποχή του Λέοντα ασκεί τόση πίεση στην καριέρα σας και στο δημόσιο πρόσωπο σας, αλλά αυτή η πίεση είναι που θα μετατρέψει ένα κομμάτι άνθρακα σε διαμάντι. Ας μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι επίσης ανάδρομη μέσω του Λέοντα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αναγκάζοντάς σας να διεκδικήσετε ξανά τις επαγγελματικές αναζητήσεις που έχουν πραγματικά σημασία για εσάς. Εάν οι ανώτεροί σας πηγαίνουν ενάντια στην αποστολή σας, τώρα είναι η ώρα να σταθείτε στη θέση σας και να ανακτήσετε το αίσθημα ιδιοκτησίας της καριέρας σας. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα πλησιάζει τόσο με τον Δία όσο και με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να βρεθείτε να αντιμετωπίζετε απροσδόκητες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε έναν σύντροφο, είτε με φιλική, ρομαντική ή επαγγελματική έννοια. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά μπορείτε να ελέγξετε αυτό που κάνετε εσείς. Επιτρέψτε στους ανθρώπους της ζωής σας να ταρακουνήσουν τα πράγματα και να σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

 

Τοξότης

Η εποχή του Λέοντα σας οδηγεί σε μερικά όμορφα και προκλητικά μέρη. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα ρίχνει φωτιά στον ένατο οίκο της εκπαίδευσης και της επέκτασης, βρίσκεστε στα πρόθυρα νέων εμπειριών που ανοίγουν την προοπτική σας, αποκαλύπτοντας τους κρυστάλλους μέσα σας. Ωστόσο, το ράγισμα μπορεί να είναι το πιο δύσκολο μέρος, καθώς ο ήλιος του Λέοντα θα ισοπεδωθεί με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο, υπογραμμίζοντας μερικές από τις βαθύτερες ευαισθησίες που έχουν εμποδίσει την ικανότητά σας να διανύσετε πραγματικά την απόσταση και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Αγκαλιάστε τη διαδικασία θεραπείας, καθώς ο ήλιος του Λέοντα θα σχηματίσει επίσης ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό και τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, στρέφοντας την πυξίδα σας πίσω στη δημιουργική έκφραση και την καλλιτεχνική ανάπτυξη. Αν ποτέ σας χάσει αυτό που πρέπει να κάνετε, θυμηθείτε να διασκεδάσετε. Με το να διασκεδάσετε, θα βρείτε τον σκοπό σας για άλλη μια φορά.

 

Αιγόκερως

Ωχ, πόνεσε αυτό, Αιγόκερε; Μπορεί να επιλέγετε παλιές πληγές, χάρη στο γεγονός ότι η Αφροδίτη στον Λέοντα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσης, του θανάτου και της αναγέννησης κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μπορεί να προετοιμαστείτε να αφήσετε καταστάσεις που δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με τον σκοπό σας, οπότε δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να θρηνήσετε. Αν και τα τελειώματα μπορεί να είναι δύσκολα στο στομάχι, είναι το χάος που μένει πίσω που γίνεται το άναμμα της φωτιάς που θα ξεκινήσετε στη συνέχεια. Καθώς η εποχή του Λέοντα σχηματίζει ένα τρίγωνο τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Δία στον Ταύρο, διαπιστώνετε ότι ο πόνος και οι δυσκολίες σας εμπνέουν με τρόπο που δεν μπορούσατε να φανταστείτε. Οι άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν απίστευτα κατορθώματα μόλις χάσουν κάτι στο οποίο βασίζονταν πάντα, αφαιρώντας το δίχτυ ασφαλείας που τους έδινε πάντα άνεση. Ήρθε η ώρα να δεις τι είσαι ικανός, γιατί η εποχή του Λέοντα θα σου δείξει ότι είσαι πολύ πιο δυνατός από όσο νόμιζες.

 

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας παίρνουν σημαντική τροπή κατά τη διάρκεια της σεζόν του Λέοντα. Καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρώην εραστές, παλιοί φίλοι και πρώην επιχειρηματικοί συνεργάτες επανεμφανίζονται στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρξουν ανεπίλυτες συγκρούσεις που χρειάζονται την προσοχή σας, καθώς το να βρείτε το κλείσιμο θα σας διδάξει τόσα πολλά για αυτές όσο και για τον εαυτό σας. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα πλησιάζει με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η οικογένειά σας είναι πηγή έμπνευσης καθώς και τριβής, υπενθυμίζοντάς σας από πού προέρχεστε και πόσο μακριά έχετε ακόμη να φτάσετε. Προετοιμαστείτε για απροσδόκητες αλλαγές που θα ξεδιπλωθούν στην προσωπική σας ζωή, καθώς μπορεί να είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε χώρο για σχέσεις που σας αναγκάζουν να κάνετε ένα τεράστιο άλμα έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

 

Ιχθύς

Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο απασχολημένοι από ό,τι συνήθως την εποχή του Λέοντα, καθώς ο ήλιος θα φορτίσει τις μπαταρίες του έκτου οίκου της εργασίας και της υγείας σας και θα ενθαρρύνει την αύξηση της παραγωγικότητας. Ωστόσο, καθώς η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι ανάδρομη για όλη τη διάρκεια της σεζόν, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας και χάος στην καθημερινότητά σας. Τώρα είναι η ώρα να επανεξετάσετε τις συνήθειες με τις οποίες ζούσατε, δίνοντας προτεραιότητα στην ευεξία και τη φροντίδα του εαυτού σας. Μην ξεχνάτε ότι το να δίνετε ένα χέρι βοήθειας σε άλλους μπορεί να σας διδάξει τόσα πολλά για το πώς να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Αυτή η εποχή του Λέοντα θα σας ενθαρρύνει να δώσετε προτεραιότητα στην αίσθηση της σταθερότητάς σας και να απελευθερώσετε ό,τι σας έχει αφαιρέσει τη ζωντάνια σας, καθώς ο ήλιος θα τρίψει τόσο τον Χείρωνα στον Κριό όσο και τον Βόρειο Κόμβο στον Κριό, οδηγώντας σας να δημιουργήσετε περισσότερη αφθονία για τον εαυτό σας.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department