Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Manifest: Τι μπορεί να «ζητήσει» κάθε ζώδιο στις 25 Ιουλίου, κατά το πρώτο τέταρτο της Σελήνης

Μέσα στις μεταβαλλόμενες παλίρροιες, η αλήθεια θα εμφανίζεται πάντα, ειδικά όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό.



Τι μπορεί να ζητήσει το ζώδιό σας στις 25 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του πρώτου τετάρτου της Σελήνης; Σήμερα, το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό σας προσκαλεί στα συναισθηματικά βάθη καθώς τραβάει τα κορδόνια της καρδιάς σας και ξεπλένει κάθε ψευδαίσθηση που είχατε. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της αλήθειας και της μεταμόρφωσης, ωστόσο αντιπροσωπεύει επίσης μια βαθιά δέσμευση στον εαυτό σας και αυτή η ενέργεια θα διαποτίσει τις εκδηλώσεις σας σήμερα.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης είναι μια στιγμή για να σκεφτείτε αυτό που φαίνεται να μην έχει πλέον απήχηση με τις προθέσεις που βάλατε πρόσφατα στη Νέα Σελήνη, σε αυτήν την περίπτωση, αυτό που συνέβη στον Καρκίνο στις 17 Ιουλίου 2023. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δείτε τι λειτουργεί για εσάς ή ακόμα και εναντίον σας καθώς προχωράτε προς την εκπλήρωση της εκδήλωσής σας και προσαρμοστείτε όπως χρειάζεται.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το πιο σημαντικό θέμα είναι μια δέσμευση τόσο βαθιά στον εαυτό σας που δεν επιτρέπετε σε τίποτα ή σε κανέναν άλλο να σας παρασύρει από το προορισμένο μονοπάτι σας. Μπορείτε να αναγνωρίσετε κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης τι πρέπει να απελευθερώσετε από ορισμένες πτυχές της ζωής σας που μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητες και να αρχίσετε να κάνετε έστω και μικρά Manifestβήματα για να ενσωματώσετε περισσότερα από αυτά που λειτουργούν.

Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, η ανάληψη άμεσης δράσης μπορεί να μην είναι κάτι που έχει απήχηση ή είναι πολύ εύκολο να γίνει τώρα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι αλλαγές πρέπει να ανασταλούν για μεταγενέστερη ημερομηνία. Σκεφτείτε μικρά πράγματα, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τον προβληματισμό ή μια αλλαγή προοπτικής, που μπορείτε να αρχίσετε να ενσωματώνετε στη ζωή σας.

Τα πράγματα αλλάζουν και αλλάζουν συνεχώς καθώς μεγαλώνετε και θεραπεύεστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το σύμπαν σας αποκαλύπτει περισσότερα καθώς το λαμβάνετε υπόψη και θα διαπιστώσετε ότι η αλήθεια θα βγαίνει πάντα στην επιφάνεια.

proto-tetarto-selinis-c  

Τι μπορεί να φανερώσει το ζώδιό σας στις 25 Ιουλίου:

Κριός

Manifest: Αγκαλιάζοντας τις αλλαγές

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον τομέα μετασχηματισμού σας, δημιουργώντας ενθουσιασμό για τις επιθυμητές αλλαγές. Δημιουργήστε ένα σπρέι αύρας χρησιμοποιώντας αμαμελίδα, λευκό φασκόμηλο, κέδρο και λεβάντα. Καθώς το ψεκάζετε γύρω από το σώμα σας, στεφανώνετε το τσάκρα, επαναλάβετε την επιβεβαίωση και εισπνέετε βαθιά, νιώθοντας το σώμα σας να εμποτίζεται με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Αγκαλιάζω την αλλαγή με ενθουσιασμό σε κάθε πτυχή της ζωής μου.

Ταύρος

Manifest: Ρομαντική μεταμόρφωση

Ο Σκορπιός είναι το αντίπαλό σου ζώδιο και γι' αυτό αντιπροσωπεύει τον αισθηματικό σου τομέα. Με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης εδώ, είναι καιρός να εστιάσουμε σε αυτό που πρέπει να αλλάξει για να φέρει μεγαλύτερη εκπλήρωση. Παρακαλώ σημειώστε τις προθέσεις σας για τη ρομαντική σας ζωή, διπλώστε το χαρτί τρεις φορές και αλείψτε το με Manifest αιθέριο έλαιο λεβάντας για ειρήνη. Φυτέψτε το κάτω από μια βελανιδιά, συμβολίζοντας την εμπιστοσύνη, καθώς επαναλαμβάνετε την επιβεβαίωση επτά φορές.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Υπηρετώ μια ολόκληρη αγάπη που καλύπτει τα πάντα.

Δίδυμοι

Manifest: Φροντίδα για τον εσωτερικό εαυτό σας

Ενώ το πρώτο τέταρτο της Σελήνης βρίσκεται στον Σκορπιό, ενεργοποιώντας τον τομέα της υγείας και της ευημερίας σας, γράψτε την επιβεβαίωση σας σε ένα κομμάτι χαρτί και τοποθετήστε το μέσα σε ένα μικρό φακελάκι. Προσθέστε λεμονόχορτο, λεβάντα, ροδοπέταλα και ροζ χαλαζία. Καθώς το σφραγίζετε, επαναλάβετε την επιβεβαίωση έξι φορές και, στη συνέχεια, τοποθετήστε την στο πορτοφόλι σας ή σε κάποιο σημείο που το έχετε ως υπενθύμιση για να φροντίζετε τον εαυτό σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Φροντίζω τον εσωτερικό μου εαυτό καθώς προετοιμάζομαι για τις μελλοντικές αλλαγές.

proto-tetarto-selinis-b

Καρκίνος

Manifest: Μια θεραπευτική αλήθεια

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό αναδεικνύει θέματα οικογένειας, δέσμευσης και ευτυχίας. Για να εκμεταλλευτείτε αυτή την ισχυρή ενέργεια, αλείψτε τα σημεία του τσάκρα σας με αιθέριο έλαιο λουίζας για την αλήθεια και καθίστε ήσυχα καθώς επικεντρώνεστε στο να ηρεμήσετε την αναπνοή σας. Μόλις το κάνετε, τοποθετήστε το αριστερό σας χέρι σε tattva mudra, για την αλήθεια, και το δεξί σας στην καρδιά σας για να επικαλεστείτε τη συναισθηματική θεραπεία και τη δύναμη να ακολουθείτε την καρδιά σας. Επαναλάβετε την επιβεβαίωσή σας πέντε φορές σε συγχρονισμό με την αναπνοή σας.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Καλωσορίζω τη θεραπευτική ενέργεια της αλήθειας στον εαυτό μου και στη ζωή μου.

Λέων

Μανιφέστο: Να λες την αλήθεια σου

Η ενέργεια του Σκορπιού ενεργοποιεί θέματα θεραπείας, για να αγκαλιάσει τη δύναμη του πρώτου τετάρτου της Σελήνης εδώ, εστιάστε στο να μιλήσετε για τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Κάντε μασάζ με αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού στο τρίτο σας μάτι χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι λάπις λάζουλι για να επικοινωνήσετε με την αλήθεια σας. Στη συνέχεια, πάρτε αυτήν την πέτρα και τοποθετήστε την πάνω από μια φωτογραφία σας στο βωμό σας κοντά σε ένα μπλε κερί για να διαλογιστείτε καθώς επαναλαμβάνετε την επιβεβαίωση τρεις φορές.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Είμαι αφοσιωμένος στο να λέω την αλήθεια μου με βαθιά ευαλωτότητα και συμπόνια.

Παρθένος

Manifest: Υπερασπίζοντας τα όνειρά σας

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας σας, καθιστώντας αυτήν την περίοδο μια ισχυρή στιγμή για να ξεκινήσετε τη δικτύωση και να θέσετε τα θεμέλια για τα όνειρά σας. Αλείψτε τους καρπούς σας με αιθέριο έλαιο λεβάντας και τοποθετήστε το δεξί σας χέρι σε shuni mudra για να τους καλωσορίσετε με υπομονή και κατανόηση. Πάρτε τρεις μεγάλες αναπνοές καθώς επαναλαμβάνετε σιωπηλά την επιβεβαίωσή σας και μετά δέστε ένα κορδόνι λεβάντας γύρω από το αριστερό σας δαχτυλάκι για να το εκπληρώσετε τα όνειρά σου.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Εμπιστεύομαι τα όνειρα και την ψυχή μου να με οδηγούν συνεχώς μπροστά στο μονοπάτι που προορίζεται για μένα.

proto-tetarto-selinis-a 

Ζυγός

Manifest: Εστιάζοντας στις λεπτομέρειες

Η ενέργεια του Σκορπιού κυβερνά τον δεύτερο οίκο σας που διέπει την αξία, τα οικονομικά, ακόμα και την αυτοεκτίμηση. Για να δώσετε προσοχή σε αυτά τα σημεία, αλείψτε το τρίτο σας μάτι με αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου και ανάψτε ένα πορτοκαλί κερί για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στις λεπτομέρειες της ζωής σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συμμετάσχετε σε έναν διαλογισμό μάνταλα είτε σχεδιάζοντας ένα δικό σας είτε χρωματίζοντας ένα, παρατηρώντας τις ιδέες και τις εργασίες που σας έρχονται. Κρατήστε την επιβεβαίωσή σας απαλά στο μάτι του μυαλού σας ενώ ασκείτε το τελετουργικό.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Εστιάζω στις λεπτομέρειες των ονείρων και της ζωής μου, επομένως δονώ μια ενέργεια ετοιμότητας.

Σκορπιός

Manifest: Εσωτερική Ανανέωση

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι μια έντονη περίοδος μεταμόρφωσης καθώς καθοδηγείστε να δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. Χρησιμοποιώντας ένα κλαδάκι λεμονόχορτο, κάντε ένα αυτομασάζ χρησιμοποιώντας αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού. Καθώς το κάνετε, επαναλάβετε την επιβεβαίωση και αφήστε τον εαυτό σας να απορροφηθεί από την ενέργεια του λεμονόχορτου, νιώθοντας ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επόμενη φάση του ταξιδιού σας.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Έχω όλο τον χρόνο που χρειάζομαι για να δημιουργήσω τη ζωή που επιθυμώ.

Τοξότης

Manifest: Συγχώρεση

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό ενεργοποιεί θέματα του υποσυνείδητου σας, φόβους, ακόμα και πληγές. Για να θεραπεύσετε αυτά τα θέματα, πάρτε ένα μπλε κερί και γράψτε το όνομά σας και τα ονόματα οποιουδήποτε πιστεύετε ότι πρέπει να συγχωρήσετε. Αλείψτε το κερί με αιθέριο έλαιο λιβανιού για συγχώρεση και τοποθετήστε λεβάντα γύρω από τη βάση του. Καθώς διαλογίζεστε μπροστά στον ιερό σας χώρο, επαναλάβετε την επιβεβαίωση δώδεκα φορές.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Συγχωρώ τον εαυτό μου και τους άλλους για οτιδήποτε έχει συμβεί στο παρελθόν, ώστε να μπορέσω να αγκαλιάσω πλήρως το μέλλον μου.

proto-tetarto-selinis 

Αιγόκερως

Manifest: Εσωτερική επίγνωση

Αποκτήστε διανοητική διαύγεια κάτω από το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, καθώς ενεργοποιεί τη ζώνη των κοινωνικών σας ομάδων και τη φήμη σας. Αλείψτε έναν διαυγή χαλαζία με αιθέριο έλαιο μέντας και κάντε μασάζ στο τσάκρα της καρδιάς σας. Καθώς επαναλαμβάνετε την επιβεβαίωση έντεκα φορές, εστιάστε στην απορρόφηση του φωτός και στην προστασία του διαυγούς χαλαζία και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τον στα ρούχα σας για την ημέρα.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Εστιάζω στον εσωτερικό εαυτό μου και στην επίγνωση της ψυχής μου για το τι είναι για μένα και τι όχι.

Υδροχόος

Manifest: Σταθερότητα

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό υπογραμμίζει την ικανότητα να φέρει αυξημένη σταθερότητα και ανάπτυξη στον επαγγελματικό σας τομέα. Ξεκινήστε γράφοντας το όνομά σας σε ένα χαρτί και δέστε το ένα άκρο μιας κίτρινης κλωστής γύρω από αυτό ενώ επαναλαμβάνετε την επιβεβαίωση. Στη συνέχεια, βγείτε έξω και συνδέστε το άλλο άκρο γύρω από ένα δέντρο, θάβοντας το χαρτί δίπλα του. Επαναλάβετε την επιβεβαίωση καθώς εστιάζετε στην αξιοποίηση της σταθερότητας της γης. Ρίξτε αλάτι γύρω από το δέντρο για να προστατευτείτε από περισπασμούς ή φόβους.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Δημιουργώ μια ζωή σταθερότητας, ειρήνης και χαράς.

Ιχθύς

Manifest: Εμπιστεύεστε τον εαυτό σας

Η ενέργεια του Σκορπιού κυβερνά τον τομέα της τύχης, της αφθονίας και της πνευματικής σας σύνδεσης. Για να ενισχύσετε τη σχέση σας με τη θεϊκή εμπιστοσύνη, αλείψτε το ιερό τσάκρα σας με αιθέριο έλαιο αγγελικής ενώ επαναλαμβάνετε την επιβεβαίωση. Στη συνέχεια, δέστε ένα μπλε κορδόνι γύρω από το δεξί ροζ δάχτυλο, αντιπροσωπεύοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη για τον εαυτό σας καθώς δένεστε ενεργητικά με τον εσωτερικό σας εαυτό.

Καθημερινή επιβεβαίωση: Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου να πάρω αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με την ψυχή μου και τα σχέδια του θείου.

Τι να διαβάσεις περισσότερο:

MANIFEST – Brainfood Εκδοτική

ΟΔΗΓΟΣ MANIFEST – Gill Thackray – BRAINFOOD

MANIFESTATION – Λαμπρινή Λαδά – Brainfood Εκδοτική

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ – JOCELYN NORBURY (brainfood.gr)

ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ – Corinne de Leenheer (brainfood.gr)

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Αγάπα περισσότερο, ώσπου να μην πονάει άλλο» William Shakespear

Μαθήματα αγάπης και έρωτα από τον William Shakespear

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου