Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Ερωτικό Ωροσκόπιο Αυγούστου: Τι επιφυλάσσει ο Έρως για το ζώδιό σας;

Τι λένε τα άστρα για αγάπη, σχέσεις, οικογένεια, singles και ζευγάρια για τον μήνα Αύγουστο



Ο πιο σημαντικός πλανήτης για αγάπη, ρομαντισμό και σχέση είναι η Αφροδίτη. Η Αφροδίτη δηλώνει αγάπη και γάμο και κυριαρχεί πάνω στην ομορφιά, την επιθυμία, το σεξ, τη γονιμότητα και την ευημερία. Η σημασία της Σελήνης και του Άρη δεν μπορεί να αποκλειστεί. Η Σελήνη κυβερνά τα συναισθήματα και υποδηλώνει την καρδιά και τα συναισθήματα. Ο Άρης είναι η σεξουαλική ορμή, η σεξουαλική συμβατότητα, το πάθος και η ενέργεια. Η συμβατότητα μεταξύ των συντρόφων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση, το στοιχείο, την τοποθέτηση και τη διέλευση όλων των πλανητών και το ερωτικό μας ωροσκόπιο 2023 για τον Αύγουστο θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε αυτήν την αγάπη.

Τα συστατικά για τον ρομαντισμό και την αγάπη είναι – λέξεις, χειρονομίες, δώρα, χρόνος και σωματική επαφή, και όλα τα ζώδια το εκφράζουν διαφορετικά. Μερικοί πιστεύουν στην έκφραση, και κάποιοι είναι αρκετά λεπτοί στα λόγια και στις χειρονομίες τους. Οι σχέσεις, η αγάπη και η στοργή είναι σημαντικά για όλους μας. Όλοι αναζητούν πληροφορίες για το τι θα κάνει τη σχέση όμορφη και τέλεια και το ερωτικό μας ωροσκόπιο Αυγούστου 2023 θα βοηθήσει τα ζώδια να κατανοήσουν καλύτερα τις σχέσεις τους.

Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 8 Αυγούστου με ανάδρομη κίνηση και καίγεται μέχρι τις 20 Αυγούστου. Θα προκαλέσει ορισμένες δυσμενείς καταστάσεις όπως οι συγκρούσεις στην έγγαμη ζωή, η ευγένεια στα ερωτικά και οι σχέσεις θα μειωθούν ανάλογα με την κυριαρχία, την τοποθέτηση και τις πτυχές της Αφροδίτης και άλλων πλανητών. Η Αφροδίτη είναι πολύ άνετη στον Καρκίνο, που κυβερνάται από τη Σελήνη, αλλά όντας ανάδρομη και καυστική, χάνει τη δύναμή της.

Ανάλογα με το πού εμπίπτει ο ζωδιακός Καρκίνος στο ωροσκόπιό σας και ποιες είναι οι άλλες πλανητικές επιρροές, θα επηρεάσει διαφορετικά τις σχέσεις. Είναι μια καλή στιγμή για ενδοσκόπηση και επανεξέταση των σχέσεών σας και επίλυση όλων των ερωτημάτων που σχετίζονται με την αγάπη. Ο ζωηρός Άρης στον φλογερό Λέοντα θα κλιμακώσει τη λίμπιντο και θα ενθαρρύνει το περιστασιακό σεξ. Ο Άρης μετακινείται στη γήινη Παρθένο στις 19 Αυγούστου και η Αφροδίτη ανατέλλει ταυτόχρονα. Αυτό θα δει σταθερότητα και νόημα στις σχέσεις. Η πανσέληνος στις 1 και 30 Αυγούστου και η νέα σελήνη στις 16, είναι μέρες εκδήλωσης αρμονίας στις σχέσεις.

Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε ποια ζώδια θα απολαύσουν ευδαιμονία στις σχέσεις τους, ποια θα βρουν αγάπη και ποια ζώδια του ήλιου δεν θα είναι τόσο τυχερά στην αγάπη αυτόν τον μήνα.

 addicted9

Ερωτικό ωροσκόπιο Αυγούστου 2023 για όλα τα ζώδια

Κριός

Ζευγάρια

Οι Κριοί θα κατακλύζονται από συναισθήματα και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποια τριβή μεταξύ των συντρόφων. Διατηρήστε τον εαυτό σας απασχολημένο διανοητικά – ίσως ένα νέο χόμπι ή ίσως κάποιο άθλημα. Μετά τις 15 Αυγούστου, η συναισθηματική σας κατάσταση είναι πιθανό να βελτιωθεί.

Οικογένεια

Κάποια ζητήματα μπορεί να προκύψουν με τις γυναίκες στην οικογένεια. Τακτοποιήστε το χωρίς να βλάψετε κανέναν. Τα παιδιά θα είναι πηγή ευχαρίστησης.

Singles

Οι ελεύθεροι θα νιώσουν μόνοι αλλά προσπαθούν να μην βιάζουν τα πράγματα. Απολαύστε το διάστημα με τους φίλους και την οικογένειά σας και αφεθείτε στην αυτοφροντίδα. Αν είστε ήδη σε σχέση, η συμβουλή είναι να δώσετε χρόνο για να αναπτυχθεί και να ωριμάσει η σχέση πριν αναλάβετε οποιεσδήποτε δεσμεύσεις.

Ταύρος

Ζευγάρια

Οι Ταύροι μπορεί να έχουν υποτάξει τη λίμπιντο και οι σεξουαλικές τους απολαύσεις μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο. Οι σύντροφοι μπορεί να αισθάνονται παραμελημένοι. Η συμβουλή είναι να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους συντρόφους σας. Θα περάσετε υπέροχα με φίλους.

Οικογένεια

Θα έχετε καλό δέσιμο με τα αδέρφια σας και η οικογένειά σας θα είναι στοργική και στοργική.

Singles

Οι ελεύθεροι δεν θα μπορέσουν να βρουν το κατάλληλο άτομο για να κάνουν παρέα και μπορεί να μην είναι σε χαρούμενη διάθεση. Οι Ταύροι σε μια σχέση δεν θα είναι ικανοποιημένοι και θα αισθάνονται μπερδεμένοι. Το καλύτερο είναι να δώσετε χρόνο στη σχέση σας.

Δίδυμοι

Ζευγάρια

Οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι να ενισχύσουν τον δεσμό αγάπης και συντροφικότητας με τους συντρόφους τους. Όλες οι προηγούμενες παρεξηγήσεις θα διορθωθούν. Χρησιμοποιήστε το κουμπί διαγραφής για να εξαφανίσετε όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και να εργαστείτε για ένα ευτυχισμένο παρόν και μέλλον.

Οικογένεια

Η οικογένεια θα είναι υποστηρικτική και συνεργάσιμη. Θα περάσετε ικανοποιητικά με όλα τα μέλη της οικογένειας.

Singles

Οι ελεύθεροι είναι τυχεροί καθώς θα γνωρίσουν πολλά ενδιαφέροντα άτομα και θα κακομάθουν για επιλογές. Απολαύστε τις εύνοιες του σύμπαντος και μη βιαστείτε να χάσετε το single σας. Για τους ερωτευμένους Δίδυμους, η συμβουλή είναι αφήστε τον χρόνο να πάρει τον δρόμο του.

 9typ1

Καρκίνος

Ζευγάρια

Οι Καρκίνοι πρέπει να προσθέσουν μπαχαρικά στην ερωτική τους ζωή. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και κάντε συναρπαστικά πράγματα μαζί. Το γκονγκ για όμορφες διακοπές μαζί είναι μια καλή ιδέα για να σπάσετε την καθημερινή μονοτονία. Προσπαθήστε να μην θεωρείτε τα πάντα δεδομένα.

Οικογένεια

Η οικογένεια θα έχει παράπονα. Προσπαθήστε να γεφυρώσετε το χάσμα και εργαστείτε προς την ειρήνη και την αρμονία.

Singles

Οι ελεύθεροι θα είναι ευχαριστημένοι με την ανεξαρτησία τους και δεν βιάζονται να βρουν σύντροφο. Οι ερωτευμένοι ιθαγενείς πρέπει να προχωρήσουν αργά και να επαναξιολογήσουν τη σχέση τους.

Λέων

Ζευγάρια

Οι Λέοντες θα περάσουν έναν υπέροχο μήνα όσον αφορά τις σχέσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι πολύ στοργικός και συνεργάσιμος και οι δεσμοί σας με τον σύντροφό σας είναι έτοιμοι να ενισχυθούν. Θα απολαύσετε καλή συντροφικότητα και οικειότητα με τους συντρόφους σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε μια οικογένεια.

Οικογένεια

Θα απολαύσετε ζεστές στιγμές με τα μέλη της οικογένειάς σας. Μια γιορτή μπορεί απλώς να φέρει την οικογένεια πιο κοντά.

Singles

Οι ελεύθεροι είναι πιθανό να βρουν έναν σύντροφο της επιλογής τους και οι αρχές προμηνύουν ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο. Απολαύστε την κάθε στιγμή αλλά μην βιάζεστε να χάσετε την ανεξαρτησία σας. Οι ιθαγενείς που έχουν ήδη σχέση θα ερωτευτούν πιο βαθιά και θα ήθελαν να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι μια καλή στιγμή για να γλιστρήσετε ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο.

Παρθένος

Ζευγάρια

Οι Παρθένοι θα δουν σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους αυτόν τον μήνα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο επικοινωνιακοί γίνεται. Συνιστάται να δημιουργήσετε κάποια απόσταση με το ταίρι σας και να κάνετε ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλον. Μετά τις 15 Αυγούστου, τα πράγματα είναι πιθανό να βελτιωθούν.

Οικογένεια

Κάποιες διαφωνίες και δυσαρμονία υποδεικνύονται μεταξύ των μελών της οικογένειας. Η επικοινωνία θα είναι καλή αρκεί να μην προκαλέσετε λεκτική βλάβη.

Singles

Οι ελεύθεροι θα είναι μοναχικοί καθώς δεν έχουν θεραπευτεί πλήρως από προηγούμενες εμπειρίες. Πάρτε τον χρόνο σας και μη βιαστείτε να ξεκινήσετε μια σχέση. Τα ζευγάρια είναι πιθανό να κάνουν ενδοσκόπηση και συνιστάται αν η σχέση προκαλεί πολύ άγχος, δεν αξίζει τον κόπο.

7memory4

Ζυγός

Ζευγάρια

Οι Ζυγοί μπορεί να έχουν κάποιες διαφορές με τους συντρόφους τους. Η ισορροπία σε μια σχέση είναι το κλειδί, οπότε μην αφήσετε τους εγωισμούς να χαλάσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Εργαστείτε για την ειρήνη και την αρμονία.

Οικογένεια

Δεν πρόκειται να είναι ομαλή πορεία για τους Ζυγοί αυτόν τον μήνα. Η συμβουλή είναι να εγκαταλείψετε τα παράπονα του παρελθόντος. Εστιάστε στο παρόν καθώς αυτό θα καθορίσει και το μέλλον σας.

Singles

Οι ελεύθεροι μπορεί να φοβούνται ότι θα μείνουν μόνοι, αλλά μην αφήνετε τον φόβο να σας κάνει να βιαστείτε σε κάτι που δεν θέλετε. Κάποιος από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας. Η συμβουλή είναι να προχωρήσετε μόνο εάν είστε σε θέση να ξεπεράσετε τον λόγο του προηγούμενου χωρισμού.

Σκορπιός

Ζευγάρια

Οι Σκορπιοί θα έχουν μια σκληρή σχέση με τους συντρόφους τους. Μπορεί να είστε κυνικοί και αγανακτισμένοι με τον σύντροφό σας. Πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε το μυαλό σας και να κατανοήσετε την άποψη των συντρόφων σας.

Οικογένεια

Η οικογένειά σας μπορεί να αισθάνεται παραμελημένη και πρέπει να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Τα ηλικιωμένα μέλη χρειάζονται τρυφερή φροντίδα και στοργή.

Singles

Οι ελεύθεροι θα απολαμβάνουν την ανεξαρητσία τους και είναι πιθανό να συναντήσουν κάποιον ενδιαφέροντα προς τα μέσα του μήνα. Είναι πιθανό να αναπτυχθεί ένας ειδικός δεσμός. Οι ερωτευμένοι ιθαγενείς θα απολαύσουν και θα ενισχύσουν τους δεσμούς αγάπης τους και θα ήθελαν να προχωρήσουν στη σχέση τους.

Τοξότης

Ζευγάρια

Ο μήνας Αύγουστος θα ξεκινήσει με καυγάδες με το ταίρι σας αλλά όσο προχωρά ο μήνας θα επικρατεί αρμονία. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε μια οικογένεια.

Οικογένεια

Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και θα σας φροντίσουν και θα σας βοηθήσουν. Θα δεθείτε καλά με τα παιδιά και θα σας δώσουν απέραντη χαρά.

Singles

Ο Αύγουστος υπόσχεται μια καλή περίοδο για τους ελεύθερους να συναναστραφούν και να διασκεδάσουν ειδικά μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Θα συναντήσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα και θα απολαύσετε την ανεξαρτησία σας. Να είστε ειλικρινείς στις σχέσεις σας.

9typ4

Αιγόκερως

Ζευγάρια

Οι Αιγόκεροι θα είναι ανήσυχοι καθώς η κατανόηση με τους συντρόφους πρόκειται να μειωθεί. Τα πράγματα μπορεί να βελτιωθούν λίγο μετά τα μέσα του μήνα, αλλά αυτός ο μήνας δεν υπόσχεται ανακωχή μεταξύ των ζευγαριών. Η υπομονή και η επιμονή είναι ο μόνος τρόπος.

Οικογένεια

Θα υπάρξει κάποια διαμάχη με την οικογένεια ειδικά στις αρχές του μήνα. Πρέπει να χειρίζεστε τα μέλη της οικογένειάς σας με φροντίδα και αγάπη.

Singles

Οι ελεύθεροι δεν θα είναι σίγουροι για το τι θέλουν και η συμβουλή είναι να σκεφτείτε σωστά και να αφιερώσετε χρόνο στις κοινωνικές και ρομαντικές σας προσπάθειες. Οι ιθαγενείς σε μια σχέση πρέπει να δώσουν λίγο περισσότερο χρόνο πριν αναλάβουν οποιεσδήποτε δεσμεύσεις.

Υδροχόος

Ζευγάρια

Οι Υδροχόοι θα πρέπει να αρκεστούν σε έναν βουρκωμένο, παραπονεμένο και μη υποστηρικτικό σύντροφο. Ο καλύτερος τρόπος είναι να δώσετε χώρο και να μείνετε μακριά από περιττά επιχειρήματα.

Οικογένεια

Η οικογένεια θα είναι λιγότερο περιποιητική και πιο απαιτητική αυτόν τον μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε και μην στενοχωρήσετε τους μεγαλύτερους της οικογένειας. Τα παιδιά σας θα είναι πηγή χαράς.

Singles

Οι ελεύθεροι θα είναι τρισευτυχισμένοι και μπορεί να περάσουν από χωρισμό. Είναι καλύτερα να τερματίσετε μια τοξική σχέση και να αναζητήσετε ειρήνη και αρμονία. Τα ερωτευμένα ζευγάρια θα έχουν πολλές διαφωνίες.

Ιχθύς

Ζευγάρια

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι δύσκολο για τους Ιχθύς, καθώς οι σύντροφοί τους θα είναι παράλογοι και επιθετικοί. Πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα. Τα πράγματα θα βελτιωθούν προς τα μέσα του μήνα.

Οικογένεια

Η οικογένεια θα είναι συνεργάσιμη αλλά θα νιώθει παραμελημένη. Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και δοτικοί απέναντι στα μέλη της οικογένειας.

Singles

Οι ελεύθεροι μπορεί να βρουν την αδελφή ψυχή τους στον χώρο της δουλειάς και η σχέση σας θα ανθίσει. Θα αναπτύξετε έναν ισχυρό δεσμό και μπορεί σύντομα να προχωρήσετε προς τη μονιμότητα. Τα ζευγάρια πρέπει να είναι σίγουρα πριν κάνουν πρόταση γάμου.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας

…ἡ ἐν πολλαῖς ἁμαρτίαις περιπεσοῦσα γυνή… και το μεγαλείο της ψυχής

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Ζωή εν Τάφω», ακούμε το τραγούδι που ερμηνεύει ο Κώστας Μακεδόνας

Σε στίχους του Τέρπανδρου και μουσική του συνθέτη Κωνσταντίνου Βελλιάδη