Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Το σπάνιο μπλε φεγγάρι στους Ιχθύς φέρνει την πνευματική θεραπεία που περιμένατε

Δείτε πώς η Πανσέληνος του Αυγούστου θα επηρεάσει το ζώδιό σας



Μεταξύ της πρόκλησης δυνατών συναισθημάτων έως της ταχείας δράσης, οι πανσέληνοι είναι γνωστό ότι ανεβάζουν τη θερμοκρασία στην αστρολογία. Και η σπάνια πανσέληνος του Αυγούστου 2023 στους ονειροπαρμένους Ιχθύς τελειώνει το καλοκαίρι με μια πρόσθετη ώθηση κοσμικού δράματος, καθώς οι Ιχθύς συνδέονται με ονειροπολήσεις, ψευδαισθήσεις και διαίσθηση.

Με απλά λόγια, η εξαιρετικά υδαρή ενέργεια της πανσελήνου του Αυγούστου ανοίγει την καρδιά και το μυαλό σας σε όλα τα πράγματα που αναβλύζουν κάτω από την επιφάνεια, αναγκάζοντάς σας να αντιμετωπίσετε τον σκιερό εαυτό σας και να γέρνετε στην πνευματικότητά σας.

Είτε ονειρεύεστε πολύ κοντά στον ήλιο είτε χρειάζεστε λίγη πνευματική θεραπεία, η πανσέληνος του Αυγούστου 2023 είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει στην ένταση.

Τι ζώδιο είναι η Πανσέληνος τον Αύγουστο;

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2023 είναι στους Ιχθύς.

Πότε είναι η Πανσέληνος το 2023;

Η πανσέληνος φτάνει στις 30 Αυγούστου 2023.

Ποια είναι η πνευματική έννοια της Πανσελήνου;

Επειδή τα μπλε φεγγάρια είναι τόσο σπάνια, οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ευθυγραμμίζεται με την πνευματική φύση αυτού του φεγγαριού. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο όλων των μυστικών πραγμάτων, όπως η πνευματικότητα, το υποσυνείδητο και τα όνειρά μας. Δεδομένου ότι αυτό το σεληνιακό φαινόμενο βρίσκεται σε αυτό το μαγικό ζώδιο, αυτό το σπάνιο σεληνιακό είναι μια δυνατή στιγμή για να αξιοποιήσουμε τις δικές μας ψυχικές ικανότητες παρά τις δικές μας αμφιβολίες ή σκεπτικισμό.

Πνευματικά, αυτό είναι σαν μια δεύτερη ευκαιρία για τα συναισθήματά σας να κάνουν τον κύκλο τους. Ενώ οι Ιχθύς είναι συνήθως γνωστό ότι συμβαδίζουν με τη ροή, αυτή η πανσέληνος θα έχει μια ευδιάκριτη Κρονική ενέργεια. Αυτό οφείλεται σε μια έντονη σύνδεση μεταξύ του γαλάζιου φεγγαριού και του αυστηρού Κρόνου, που σημαίνει ότι τα συναισθήματα μπορεί να αισθάνονται κάπως πνιγμένα. Τελικά, ενθαρρύνεστε να ξετυλίξετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να εκπληρώσετε τα μεγαλύτερα όνειρά σας.

7memory3

Τι σημαίνει η Πανσέληνος για κάθε ζώδιο;

Κριός

Ποιος είσαι όταν κανείς δεν κοιτάζει, Κριέ; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ανεξάρτητη αναζήτηση ψυχής και αναγνώριση της φυσικής σημασίας της ανάπαυσης. Το να ξοδεύετε χρόνο για να γνωρίσετε ποιοι είστε και τι εκτιμάτε και να αναγνωρίσετε αυτά τα μεγάλα όνειρα μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να βρίσκεστε για να απολαύσετε την ιδανική σας ζωή.

Ταύρος

Είναι υπέροχο να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ομοϊδεάτες, Ταύρε, αλλά το να ζεις σε δωμάτιο με ηχώ έχει και τα αρνητικά του. Αυτή η σεληνιακή είναι μια στιγμή για να παρατηρήσετε ότι η ομαδική σκέψη μπορεί να μοιάζει πολύ περιοριστική. Το να μιλάς, ακόμα κι αν έρχεται σε αντίθεση με τον κόσμο, είναι πολύτιμο.

Δίδυμοι

Ο εγωισμός σου εμφανίζεται πλήρως αυτή τη στιγμή, Δίδυμε, αλλά μη φοβάσαι να ξεπεράσεις τα όρια σε ό,τι είναι δυνατό όσον αφορά την καριέρα σου. Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια περίοδος ανασκόπησης για πρακτικές στην εργασία που μπορεί να έχουν ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους. Μη φοβάστε να βάλετε τα πόδια στη γη όταν είναι απαραίτητο.

Καρκίνος

Μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στον γκρεμό ενός μεγαλύτερου και ευρύτερου από τον εαυτό σας, Καρκίνοι, γι' αυτό εξερευνήστε όλες τις γωνίες και τις σπιθαμές του περιβάλλοντός σας αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, πρέπει να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας για να έχετε αποτέλεσμα. Το ταξίδι –είτε σε συναισθηματικό, σωματικό ή πνευματικό πεδίο– δεν είναι ποτέ τέλειο. Αυτή είναι μια στιγμή για να αγκαλιάσετε την υπομονή στο ταξίδι.

Λέων

Το να φύγεις μπορεί να είναι γλυκόπικρο, Λέων, αλλά είναι απαραίτητο για την πνευματική σου ανάπτυξη. Αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα φέρει πιθανώς κάποιες μεταμορφωτικές συζητήσεις και οι Λέοντες θα κληθούν να απαντήσουν με την αυθεντική τους αλήθεια. Αφιερώστε χρόνο για να επαναξιολογήσετε τι λειτουργεί στον κοινωνικό σας κύκλο και πώς σας έχει επηρεάσει από το να προχωρήσετε.

Παρθένος

Βρείτε χρόνο για ρομαντισμό, Παρθένοι. Αυτή η εξαιρετικά αχνιστή πανσέληνος σας υπενθυμίζει ότι η οικειότητα είναι επίσης μέρος της αυτοφροντίδας. Αλλά μην παρασυρθείτε πολύ στη φαντασίωση σας – καθώς  αυτό μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις σχέσεις σας. Αυτή η σύγκρουση δείχνει μια σοβαρή αναθεώρηση των συνεργασιών και σηματοδοτεί μια ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα όρια μέσα σε αυτές.

Ζυγός

Όρια, Ζυγοί – αυτό είναι το νόημα αυτής της πανσελήνου. Το να αφιερώνετε χρόνο για τον εαυτό σας, την πνευματική συντήρηση και τη ρουτίνα ευεξίας σας είναι σημαντικό και είναι εντάξει να απορρίψετε μερικές από τις προσκλήσεις σας για να βάλετε το κεφάλι σας στο παιχνίδι. Αν και θα μπορούσε να χρειαστεί κάποια ενοχλητική επανεπεξεργασία κατά τη διάρκεια του ωραρίου, έχει σκοπό να κάνει τις ρουτίνες πιο αποτελεσματικές μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός

Η υποστηρικτική πανσέληνος είναι εδώ για να σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα άλμα πίστης στα πάθη σας, Σκορπιοί. Μην φοβάστε να αξιοποιήσετε τη δημιουργική σας ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Αγκαλιάστε τις καλλιτεχνικές σας κλίσεις και αφήστε τη φαντασία σας να ρέει ελεύθερα. Αυτή η ενέργεια υποστηρίζει έργα που σας επιτρέπουν να εκφράσετε τον αυθεντικό σας εαυτό. Το κομμάτι της δημιουργικότητας δεν είναι πρόκληση για εσάς, θα είναι να το μοιραστείτε με τον κόσμο! Το έργο έγκειται στο να πιστεύεις στην τέχνη σου για να το αγκαλιάσουν οι άλλοι. Από την ολοκλήρωση ενός έργου τέχνης μέχρι τη δημιουργία οικειότητας, αυτή η πανσέληνος είναι να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά.

Τοξότης

Είσαι ένα ζώδιο χωρίς σύνορα, Τοξότη, αλλά αυτό το ουράνιο φαινόμενο σε επαναφέρει στη γη και σε συνδέει με οικιακά θέματα. Οι Τοξότες θα πρέπει να θυμούνται ότι η κατασκευή μιας φωλιάς απαιτεί χρόνο και υπομονή, και η δουλειά τώρα θα αξίζει τον κόπο μακροπρόθεσμα. Τώρα είναι η στιγμή να αναλάβετε δράση για να κάνετε το σπίτι σας να αισθάνεται πραγματικά σαν ένα καταφύγιο.

Αιγόκερως

Συνήθως, το να μένεις προσγειωμένος είναι η υπερδύναμή σου, Αιγόκερε. Αλλά ο τύπος νοοτροπίας χωρίς όρια διεισδύει στις σκέψεις σας, επομένως το να είστε ευγενικοί με τις ανόητες ή μη ρεαλιστικές ιδέες άλλων ανθρώπων μπορεί επίσης να είναι μια σημαντική δύναμη. Ενώ η κριτική ανατροφοδότηση μπορεί να είναι σημαντική, το να ξέρεις πώς να εξομαλύνεις τα πράγματα με διακριτικότητα είναι μια μορφή επικοινωνιακής τέχνης.

Υδροχόος

Αυτός ο συναισθηματικός χαμός σας κάνει να χτενίζετε σοβαρά τις εσωτερικές σας αξίες, Υδροχόοι. Η παρατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα σε αυτά που δίνουν οι Υδροχόοι και αυτά που λαμβάνουν θα τους υπενθυμίσει τη σημασία των σταθερών πόρων. Σκεφτείτε να επαναπροσανατολίσετε πού βάζετε την ενέργειά σας όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί τον πνευματικό σας εαυτό.

Ιχθύς

Παύση, Ιχθύς – βλέπετε τον εαυτό σας με παραμορφωμένο φακό; Αυτό το φεγγάρι είναι μια απαλή υπενθύμιση για να τιμήσετε τις ανάγκες σας και να μην κάνετε υπερβολικούς συμβιβασμούς. Οι Ιχθύς θα μπορούσαν να αισθάνονται τραβηγμένοι προς μερικές διαφορετικές κατευθύνσεις και αυτή η πανσέληνος τους δίνει την ευκαιρία να αναγνωρίσουν πώς τα προσωπικά όρια μπορούν πραγματικά να οδηγήσουν στην ελευθερία.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας