Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

And Just Like That… Σεζόν 3: Όλα όσα γνωρίζουμε

Ο κόσμος φωνάζει για περισσότερο Che Diaz!



Ευτυχώς, οι θεοί του Max είναι καλοπροαίρετοι και το Sex and the City spin-off, And Just Like That…, ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.

Η πολυσύχναστη σειρά ακολουθεί τρεις από τις τέσσερις κεντρικές κυρίες του SATC καθώς περνούν τη μέση ηλικία: η Σάρλοτ ως μαμά που επιστρέφει στη δουλειά, η Μιράντα σταματά το ποτό και ανακαλύπτει την παραξενιά της και η Κάρι που χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα Πελοτόν και επιστρέφει στο τρένο των γνωριμιών. (Η Samantha ζει στην Ευρώπη.) Οι δύο πρώτες σεζόν έλαβαν ανάμεικτες αντιδράσεις από τους κριτικούς, με ένα μόνιμο σημείο κόλλημα να είναι ο συνεργάτης του podcast της Carrie και ο μη δυαδικός εραστής της Miranda, Che Diaz, τον οποίο υποδύεται η Sara Ramírez, η οποία είναι στην πραγματικότητα ένας αξιοπρεπώς γραμμένος χαρακτήρας αλλά οδυνηρά αστείος. Καλά, εντάξει.

«Καθώς πλησιάζουμε το πολυαναμενόμενο φινάλε της σεζόν, υψώνουμε το σύμπαν μας στον [παρουσιαστή] Michael Patrick King και την υπέροχη ομάδα συγγραφέων, παραγωγών, καστ και συνεργείων του που συνεχίζουν να μας γοητεύουν, 25 χρόνια αργότερα, με δυναμικές φιλίες και συναρπαστικές ιστορίες», είπε η επικεφαλής του αρχικού περιεχομένου του Max, Sarah Aubrey, στο The Hollywood Reporter σε μια δήλωση στις 22 Αυγούστου 2023, δύο ημέρες πριν από την προβολή του τελευταίου της δεύτερης σεζόν. «Δεν μπορούμε να περιμένουμε το κοινό να δει πού θα βγάλει η τρίτη σεζόν τις αγαπημένες μας Νεοϋορκέζες».

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε για την επερχόμενη τρίτη σεζόν:

Πού τις αφήσαμε;

Πριν από το φινάλε της δεύτερης σεζόν, η Carrie είναι πίσω με τον Aidan, αλλά το να είναι σε σχέση εξ αποστάσεως προκαλεί ορισμένα προβλήματα με τον γιο της. Η Μιράντα παίρνει διαζύγιο και ξεπερνά το Che, και η Charlotte εργάζεται στην γκαλερί του Victor Garber. Όσο για τους νέους τους φίλους, η Seema έχει επιδείξει κάποια ρούχα και συνδέεται με μια ντίβα σκηνοθέτη, η LTW μόλις είχε μια αποβολή και η Nya παίρνει επίσης διαζύγιο.

Ποιος από το καστ επιστρέφει;

Πρέπει να φανταστούμε ότι ο πυρήνας του And Just Like That… cast –Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Nicole Ari Parker, Karen Pittman και Sarita Chaudry– θα επιστρέψει, αλλά ο Aidan (John Corbett) έχει εξυπηρετήσει τους αφηγηματικούς του σκοπούς; TBD.

Ποιος φεύγει;

Είναι επίσημο: Όταν επιστρέψει η τρίτη σεζόν, ο Che Diaz δεν θα επιστρέψει. Το Variety ανέφερε στις 26 Φεβρουαρίου 2024 ότι ο διχαστικός χαρακτήρας έχει κοπεί. Είχε φημολογηθεί ότι η Ramírez απολύθηκε από την εκπομπή αφού έδειξε υποστήριξη στην Παλαιστίνη στο Instagram. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του Variety, δεν «απολύθηκε για την πολιτική του ή την παρουσία του στο Instagram». Αντίθετα, οι πηγές λένε ότι «ο χαρακτήρας αυτός είχε καταλήξει σε ένα φυσικό τέλος, αφού η σχέση τους με τη Μιράντα είχε τερματιστεί».

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Λόγω των απεργιών του 2023, η παραγωγή στο AJLT αναβλήθηκε στα τέλη του έτους, με αναμενόμενη ημερομηνία πρεμιέρας το 2025, αναφέρει το Variety.

Περιμένουμε σύντομα λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Υποθέτω ότι έχω μια πολύ ανεπτυγμένη ικανότητα στην αυταπάτη, οπότε δεν είχα πρόβλημα να πιστεύω ότι είμαι κάποιος άλλος!» Ντάνιελ Ντέι Λούις

Στα 68 του, αν κι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, οι ερμηνείες που μας έχει χαρίσει θα μείνουν αξέχαστες

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

Προτεινόμενα

BLOGS

«Όσο μπορείς» ένα ποιητικό πρότζεκτ της ποιήτριας-καθηγήτριας Αναστασίας Γκίτση και των μαθητών του ΓΕΛ Νυρεμβέργης

“Όσο μπορείς” ένα video που τρέχει… δεν σταματά… και συνομιλεί με το ποίημα του Κ.Π. Καβάφη

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μυήσετε τα παιδιά στην τέχνη του χορού και ποια τα οφέλη που τους προσφέρει

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χορού, διαβάζουμε το υπέροχο βιβλίο «Η Μαγεία του Μπαλέτου» των εκδόσεων Φουρφούρι