Αυτό το muffin τραπεζάκι θα σου πάρει τα μυαλά

Σου βρήκαμε την πιο γλυκιά και ψαγμένη αγορά για το σπίτι σου, τη φετινή σεζόν.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Νέα σεζόν και το σπίτι μπαίνει ξανά στο επίκεντρο. Τι αγορά θα κάνεις φέτος για να δώσεις μια φρέσκια πινελιά στο μέρος που περνάς τις πιο ξεκούραστες ώρες της ημέρας; Οι κατάλογοι επίπλων δίνουν και παίρνουν το ίδιο και οι βόλτες στο ίντερνετ αλλά μπα, τίποτα εντυπωσιακό; Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Πριν λίγες μέρες, έφτασε στα χέρια μας ένας κατάλογος που μάλλον σου ξέφυγε (κακώς, πολύ κακώς και θα δεις γιατί). Ο λόγος για τη νέα συλλογή της Porcelana. Ξεφυλλίζοντας τις νέες ομορφιές που έχει φέτος στα καταστήματα της, πέσαμε πάνω σε ένα έπιπλο το οποίο θα αποτελέσει την πιο γλυκιά προσθήκη στο σπίτι σου φέτος. Πρόκειται για ένα τραπεζάκι σε σχήμα muffin! Nαι ναι, το διάσημο αμερικανικό κέικ βάζει υποψηφιότητα για τον χώρο σου και σου υπόσχεται να προσθέσει μια αφή της γλυκύτητας σε κάθε setting. 

Kι αν δε σου φτάνουν όλα αυτά, σου έχουμε κι άλλα: το τραπεζάκι μπορεί να γίνει και κάθισμα. Αρκεί να το τουμπάρεις! Βρες το στα καταστήματα Porcelana σε γκρι, ανθρακί, κόκκινο και πράσινο και διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σου.

bonaldoporcelana.jpg 

bonaldo.jpg    About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares