Αυτά τα 5 tips διακόσμησης του γραφείου σου θα σε κάνουν πιο δημιουργική!

Φτιάξε το ατελιέ σου.

Γεωργία Κοντού

Δεν έχει σημασία αν εργάζεσαι από το σπίτι ως μεταφράστρια ή ως γραφίστρια. Οποιαδήποτε δουλειά κι αν έχεις αναλάβει, είναι σημαντικό να την κάνεις με δημιουργικότητα για να είσαι κορυφαία στο αντικείμενό σου. Για αρχή, μετέτρεψε το δωμάτιο του γραφείου σε ένα χώρο που θα σε εμπνέει χωρίς όμως να σε αποσπά από τη δουλειά σου.

1. Διέγειρε τις αισθήσεις σου: Δημιουργώντας ατμόσφαιρα, μπορεί να ερωτευτείς ακόμη και την πιο μονότονη, φαινομενικά, εργασία! Πρόσθεσε μερικά αρωματικά κεριά, μια ζεστή φλοκάτη στο πάτωμα, βάλε απαλή μουσική και... ό,τι ήθελε προκύψει. 

2. Με μέτρο τα χρώματα: Εδώ ίσως σε απογοητεύσουμε λίγο, αν τουλάχιστον σου αρέσουν οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί. Περιόρισε την παλέτα του δωματίου σε ένα, το πολύ, ζωηρό χρώμα. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος την ώρα της δουλειάς να "πιάνεις" κάθε τρεις και λίγο τον εαυτό σου να παρατηρεί τους μοβ-κίτρινους τοίχους.

3. Οργάνωσε το γραφείο σου: Όσο λιγότερη χαρτούρα στοιβάζεται στην επιφάνειά του, τόσο ευκολότερη θα γίνει η δουλειά σου. Μερικές ακόμη ιδέες θα βρεις εδώ.

4. Εξασφάλισε αρκετό αποθηκευτικό χώρο: Επειδή η χαρτούρα που λέγαμε μοιάζει να έχει τη μαγική ικανότητα να πολλαπλασιάζεται μόνη της, αγόρασε εκ των προτέρων αρκετές αποθηκευτικές μονάδες για να σε εξυπηρετήσουν ακόμη και την πιο πολυάσχολη ημέρα. Διαφορετικά, θα βρεθείς κάποια στιγμή δώδεκα το βράδυ να παλεύεις με μια στοίβα χαρτιά στο γραφείο σου που δεν θα ξέρεις τι να κάνεις (με τον κίνδυνο, αν τα αφήσεις εκτεθειμένα, το άλλο πρωί να έχουν γίνει λιχουδιά για το κατοικίδιό σου...).

5. Δημιούργησε το δικό σου... Pinterest: Κρέμασε έναν πίνακα φελλού όπου θα τοποθετείς ό,τι σε εμπνέει: σχέδια, φυλλάδια, φωτογραφίες ή χαρτάκια με στίχους τραγουδιών.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares