3 λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση

Απλα πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να είναι το σπίτι σου τέλειο. 

Allyou Team

Οι λεπτομέρειες μετρούν στη διακόσμηση, και μπορείς πανεύκολα να το διαπιστώσεις αν κοιτάξεις οποιαδήποτε εικόνα σπιτιού σου αρέσει. Ναι, οκ, μπορεί να υπάρχουν ακριβά έπιπλα,  τέλεια βαμμένοι τοίχοι κλπ κλπ, αλλά δεν κάνουν αυτά τη διαφορά. Αλήθεια, οι λεπτομέρειες μετράνε.

Δες το σπίτι σου και ξεκίνα προσέχοντας αυτές:

#1. Μαξιλάρια

maksilaria.jpg

Τα μαξιλάρια δεν είναι μόνο για να κάθεσαι άνετα στον καναπέ, το κρεβάτι, την καρέκλα. Είναι και για να παίρνει το σπίτι σου επιπλέον πόντους στη διακόσμηση.

#2. Φωτισμός

fos.jpg

Το πιο όμορφο σπίτι, χάνει την αίγλη του με το λάθος φωτισμό. Και όταν λέμε φωτισμό, δεν εννοούμε μόνο τα φωτιστικά στο ταβάνι. Μπορεί να είναι το λαμπατέρ του κωμωδίνου, μπορεί το φωτιστικό δαπέδου ή τα κεριά! 


#3. Λουλούδια

plantw.jpg

Όπως και να είναι το σπίτι σου, λουλούδια χωράει. Υπάρχουν λουλούδια εσωτερικού χώρου που κάνουν για ίσκιο, για φως, για κρύο, για ζέστη, για υγρασία. Μίλα με κάποιον που ξέρει - σε σχετικό κατάστημα, και προχώρα στην πιο πράσινη αναβάθμιση του χώρου σου. 

 

Aν έχεις πειστεί ακόμα, ξαναδιάβασε το άρθρο και φαντάσου κάθε εικόνα χωρίς κάθε στοιχείο! Θα δεις ότι θα είναι πολύ πιο άδειο το "σκηνικό".  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares