Κουζίνα: Οι νέες τάσεις για το 2018

Έντονα χρώματα, διάθεση πειραματισμού και εξατομίκευση!

Allyou Team

Οι νέες τάσεις του 2018 για την κουζίνα φέρνουν ανατροπή στον πιο δημιουργικό χώρο του σπιτιού μας. Ξεχωρίσαμε τις αγαπημένες μας και σου τις προτείνουμε.

Βάλε χρώμα

Τα έντονα χρώματα συνεχίζουν να είναι δημοφιλή και αυτή τη χρονιά, αυτή τη φορά με μια πιο σκανδιναβική και pop προσέγγιση. Μην φοβηθείς έντονες αλλαγές που φτιάχνουν τη διάθεση!

Oh so pastel

Τα πλέον παιχνιδιάρικα χρώματα του interior design κάνουν δυναμική είσοδο και στην κουζίνα προσδίνοντας μια fun και δημιουργική αισθητική. Πρόκειται για χρώματα- μπαλαντέρ που ταιριάζουν απόλυτα τόσο με industrial υλικά, όσο και με ξύλινα στοιχεία.
 

ohsopastel.jpg
Κουζίνα Positano

Νησίδα σωτηρίας

Οι νησίδες εξακολουθούν ν’ αποτελούν κυρίαρχη τάση, ειδικά σε χώρους που έχουν τα απαραίτητα τετραγωνικά να τις φιλοξενήσουν. Μία νησίδα έχει πολυχρηστική σημασία καθώς αποτελεί την ίδια στιγμή το breakfast bar για ένα γρήγορο πρωινό, αλλά και το μέρος που θα γευτείς το δείπνο σου, ενώ παράλληλα χρησιμεύει ως ο τέλειος αποθηκευτικός χώρος.
 

nisida1.jpg
Κουζίνα Lounge

Open Shelves

Πρόκειται για μία απ’ τις πλέον upcoming τάσεις διεθνώς που αρχίζει να εισβάλει δειλά-δειλά και στις ελληνικές κουζίνες. Δε θα πρέπει να σε τρομάζουν τα ανοιχτά ράφια: είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βάλεις την statement πινελιά σου επιλέγοντας funky αξεσουάρ, gourmet υλικά που αγαπάς ή ακόμα και φρέσκα αρωματικά φυτά που χρησιμοποιείς όσο μαγειρεύεις.
 

opens.jpg
Κουζίνα Lounge 

 

Για περισσότερες ιδέες μεταμόρφωσης του χώρου σου, δες το blog της Porcelana!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares