Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Πάμε μετρό;

Φύγαμε! Για showroom διακόσμησης που ζωντανεύει στο μετρό του Συντάγματος με μελωδίες βιολιού, βιολοντσέλου και σαξόφωνου.



Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στο μετρό του Συντάγματος!

Την εβδομάδα 7 με 13 Νοεμβρίου, στο ισόγειο του σταθμού, φιλοξενείται ένα μοναδικό showroom με αγαπημένα είδη διακόσμησης Praktiker, τα οποία οι περαστικοί επιβάτες θα δουν να ζωντανεύουν με τις μοναδικές μελωδίες live μουσικών παραστάσεων.

Μέσα σε μία «βιτρίνα» μερικών τετραγωνικών μέτρων παρουσιάζεται ένα όμορφο σκηνικό σπιτιού, που θα μας εμπνεύσει όλους να ανανεώσουμε τον χώρο μας και να του δώσουμε νέα πνοή. Είδη διακόσμησης για κάθε δωμάτιο, με την υπογραφή της εξαιρετικής αισθητικής και ανώτερης ποιότητας της Praktiker Hellas, θα συνθέσουν το «σπίτι των ονείρων μας». Σε διαφορετικές στιγμές μέσα στην ημέρα, το «σπίτι» μετατρέπεται στην πιο πρωτότυπη μουσική σκηνή που θα φιλοξενεί τις ρυθμικές τζαζ μελωδίες σαξοφώνου και τα ηχοχρώματα που δημιουργεί το βιολοντσέλο και το βιολί, αποτελώντας ένα όμορφο διάλειμμα στην καθημερινότητά μας που μας μεταφέρει στις πιο κοσμοπολίτικες γωνιές του κόσμου, χαρίζοντάς μας μία ευχάριστη εμπειρία.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός