Μεγάλο στο μάτι...

Πώς θα οργανώσεις το μπάνιο σου ώστε να δείχνει μεγαλύτερο και να χωράει όλα τα απαραίτητα;

Γεωργία Κοντού

Το μπάνιο είναι συνήθως το πιο αδικημένο δωμάτιο του σπιτιού, και από άποψη φωτισμού και από άποψη μεγέθους. Με τα παρακάτω tips, όμως, μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε τετραγωνικό και να δώσεις μια αίσθηση ευρυχωρίας και άνεσης. 

Κοίτα χαμηλά: Πρόσθεσε αποθηκευτικές μονάδες που θα εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χώρο κάτω από τον νιπτήρα. Π.χ. ένα ντουλαπάκι, μια συρταριέρα ή ένα τρόλεϊ με συρτάρια. 

Στον τοίχο: Ένα ραφάκι και μερικές ράγες πετσέτας θα διευρύνουν τις αποθηκευτικές δυνατότητες του δωματίου χωρίς να περιορίσουν τον διαθέσιμο χώρο. Σε ένα ελεύθερο κομμάτι του τοίχου μπορείς επίσης να τοποθετήσεις μια κρεμάστρα αποθήκευσης. 

Του κουτιού: Ταξινόμησε σε κουτιά από αδιάβροχο υλικό τα καλλυντικά και τα απορρυπαντικά που δεν χωρούν σε ντουλαπάκια.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου: Ένας μεγάλος καθρέφτης, ή περισσότεροι μικρότεροι, θα ξεγελάσουν το μάτι δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι το δωμάτιο είναι μεγαλύτερο.

Περισσότερο φως: Ειδικά αν το μπάνιο σου είναι απομονωμένο από οποιαδήποτε πηγή φυσικού φωτισμού, θα χρειαστείς τουλάχιστον δύο φωτιστικά πάνω από τον καθρέφτη για να φωτίσεις τον χώρο επαρκώς - και να μην έχεις ευτράπελα στο μακιγιάζ. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares