Κάντο όπως στο Hollywood

Kλέψαμε ιδέες από τους  interior designers των σταρ 

Τζίνα Σπάρτακου

 

decostarin.jpg

Πάρε έμπνευση από τη φύση.  Η Jessica Alba, η Kristin Bell και ο Antonio Banderas ορκίζονται στο όνομα της Kari Whitman που επιμελήθηκε διακοσμητικά τις επαύλεις τους. Η διάσημη ντεκορατρίς και tv personality ορκίζεται με την σειρά της, οτι τη μεγαλύτερη έμπνευσή της αποτελoύν τα φυσικά υλικά και η φύση.

Βάλε την τέχνη στη ζωή σου. Το κλασσικό σαλόνι του Αntonio Banderas, έδεσε με ένα μοντέρνο ασπρόμαυρο φωτογραφικό έργο μεγάλων διαστάσεων. Σύμφωνα με την Whitman η τέχνη ενώνει και απογειώνει!

 

decostarindio.jpg

Ζωντάνεψε το δωμάτιο με μια ταπετσαρία. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα σε μια ολική ανακαίνιση ενός σπιτιού ή ενός δωματίου, μπορείς απλά να του φορέσεις μια υπέροχη ταπετσαρία, μας προτείνουν oι star interior designers του Χόλιγουντ, Drew Stuart και Adam Rolston.

Επένδυσε σε δύο ιδιαίτερες πολυθρόνες. ‘’Αντί να ξοδέψεις πάρα πολλά χρήματα για ένα ακριβό καναπέ, δώσε όλη σου την δύναμη σε δύο statement lounge chairs που θα απογειώσουν το σαλόνι σου ´´. Drew Stuart και Adam Rolston.

decostarintria.jpg

Κάνε τους μικρούς χώρους να μοιάζουν μεγαλύτεροι χρησιμοποιώντας ένα χρώμα.

Η Khloe Kardashian και η Kendall Jenner που δεν αλλάζουν ούτε λάμπα χωρίς την συμβουλή του, θεωρούν τον Jeff Andrews, απόλυτο guru του  interior design. Ο ίδιος πιστεύει οτι για να κάνεις ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται μεγαλύτερο, όπως συνήθως συμβαίνει στα διαμερίσματα της Νέας Υόρκης, είναι να επενδύσεις σε ωραία κομμάτια που πραγματικά θέλεις να βλέπεις κάθε μέρα και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Επίσης αν ένα δωμάτιο είναι μικρό μην το φορτώσεις με πάρα πολλά χρώματα.

Η ταπετσαρία πάει στο ταβάνι. Αντίθετα με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι, ο Andrews μας λέει οτι ένα άσπρο ταβάνι είναι εντελώς άχαρο, ενώ μια διακριτική ταπετσαρία, θα δώσει χαρακτήρα και στιλ στο δωμάτιο.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares