Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Πες μου πού ψωνίζεις, να σου πω...τι κερδίζεις

Εχεις σκεφτεί ότι ψωνίζοντας μπορείς να αποκτήσεις πολλά προνόμια, μοναδικές εκπτώσεις, ακόμη και ταξίδια;


Τάνια Σουγιουλτζή

Μια τέτοια ημέρα είναι και η σημερινή. Από την ώρα που ξύπνησα, πίνω έναν καφέ στα όρθια και σημειώνω στο ημερολόγιό μου τα σημαντικά της ημέρας.

massins1.jpg

Α! Να μην ξεχάσω τη λίστα με τα ψώνια και φυσικά την κάρτα μου. Αυτή τη μικρή κάρτα που μου προσφέρει την πολυτέλεια να κάνω πολλές αγορές, κάθε ώρα, κάθε λεπτό και να με επιβραβεύει με επιπλέον δώρα μόνο στο αγαπημένο μου σούπερ μαρκετ Μασούτης. Nα παίρνω όχι μόνο τα χρήσιμα και τα απαραίτητα, αλλά και τα...περιττά, τα ιδιαίτερα, τα παράξενα. Γιατί αυτή είναι η χαρά του shopping!

Κοιτάζω το ρολόι, πήγε κιόλας 07.00 πμ…Ώρα να ξυπνήσω τους μπόμπιρες για το σχολείο! Ετοιμάζω το πρωινό τους, τις τσάντες τους, το κολατσιό. Πίνω την τελευταία γουλιά καφέ και βρίσκομαι ήδη στο αυτοκίνητο. Αφήνω τα παιδιά στο σχολείο, μια γλυκιά καλημέρα και δυο υπέροχα φιλάκια από τις μικρές μου αγάπες μου ανεβάζουν τη διάθεση

massins3.jpg

Συνεχίζω για το σούπερ μαρκετ. Λίστα check, mas card check! Με τον αέρα πρωταγωνίστριας πηγαίνω κατευθείαν στις προσφορές, που έχω τσεκάρει από την προηγούμενη μέρα και γεμίζω το καλάθι της νοικοκυράς! Σήμερα μετράω πόντους με τόσες προσφορές! Περνάω από όλους τους πάγκους, τα τυριά, τα γάλατα, τα φρούτα, τους καφέδες, τα απορρυπαντικά…Παίρνω τ΄ απαραίτητα της ημέρας και δεν ξεχνώ ότι μέχρι τέλος Ιουνίου, ψωνίζοντας με τη mas card, κάθε φορά που επισκέπτομαι το super market Μασούτη, μπαίνω στην κλήρωση για να διεκδικήσω ένα 3ήμερο ταξίδι στο Costa Navarino.

Πηγαίνοντας προς το ταμείο βλέπω εκπτώσεις σε καλλυντικά! Πειρασμός! Γιατί πάνω απ΄ όλα είμαι γυναίκα! Μ΄ αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου και να αισθάνομαι όμορφη και περιποιημένη για μένα, για τον άνδρα μου, για τα παιδιά μου…

massins2.jpg

Φτάνω στο ταμείο, δίνω την κάρτα και μου ανακοινώνει η πωλήτρια ότι με την εξαργύρωση των 200 πόντων που έχω συγκεντρώσει κερδίζω επιπλέον 6€ έκπτωση εκείνη τη στιγμή. Η έκπληξή μου εμφανής, η ικανοποίησή μου τετραπλή από τα τόσα προνόμια που πήρα σήμερα. Από την χαρά μου δεν είδα ότι η ώρα έχει πάει 9.30 πμ κι εγώ έπρεπε να είμαι ήδη γραφείο! Κι εκεί δεν έχω τα προνόμια της mas card! 

mascard.jpg

Οι φρενήρεις ρυθμοί του γραφείου δεν μ΄ αφήνουν να χαρώ τα πρωινά προνόμια αγορών μου. Ένα τηλέφωνο από την κολλητή μου ότι θα έρθουν το απόγευμα σπίτι να μας δουν, μ΄ επαναφέρει στην πραγματικότητα. Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι δεν προλαβαίνω super market.

Μπαίνω στο mas app και βλέπω τις προσφορές! Η mas card σύμμαχός μου σε πόντους, εκπτώσεις και προνόμια. Νοιώθω ήδη νικήτρια! Ακόμη κι αν δεν κερδίσω αυτό το ταξίδι, έχω κερδίσει με έξυπνες αγορές, στο πορτοφόλι μου. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα