Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου



Μπορεί να μην πιστεύεις ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, αλλά ίσως να μπορείς να το πεις για συγκεκριμένους κρυστάλλους και τις ιδιότητές τους – καθώς η κρυσταλλοθεραπεία τους έχει αναδείξει σε πολύτιμους συμμάχους στην καθημερινότητά μας. Είτε είσαι single που αναζητάς σχέση είτε θέλεις να διατηρήσεις ισχυρό το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, η προσθήκη κρυστάλλων αγάπης στο ρεπερτόριό σου αξίζει να ληφθεί υπόψη - και ποτέ δεν βλάπτει να έχεις κάποια επιπλέον τύχη στην τσέπη σου, στον καρπό σου ή στη γωνία του υπνοδωματίου σου. Γιατί παρόλο που από τεχνική άποψη δεν υπάρχει μαγεία ή φίλτρα αγάπης, υπάρχει κάτι σαν ενέργεια - και η ενέργεια μπορεί να είναι πολύ ισχυρή.

Οι κρύσταλλοι εκπέμπουν μια φυσική ενέργεια, οπότε το να μάθεις ποιοι κρύσταλλοι μπορούν να προσελκύσουν την αγάπη και τον ρομαντισμό θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Τα μέταλλα έχουν θετική ενέργεια και όλοι οι κρύσταλλοι έχουν διαφορετικούς τύπους θετικής ενέργειας. Οι κρύσταλλοι είναι βασικά εκφράσεις χημικής ενέργειας, αντί να έχουν ενέργεια, μπορεί κανείς να πει ότι είναι ενέργεια.

Κάθε κρύσταλλος έχει μια ταυτότητα και ενέργεια μοναδική για αυτόν. Με τον ίδιο τρόπο που η ενέργεια μέσα στους κρυστάλλους μπορεί να μεταφερθεί στα τσάκρα μας για να θεραπεύσει ασθένειες και πόνους, οι ενέργειες ορισμένων κρυστάλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν πράγματα στο σύμπαν - πράγματα όπως αγάπη, επιτυχία και πλούτος.

Τα αρχαία κοσμήματα ήταν κάτι περισσότερο από απλή διακόσμηση, οι όμορφες πέτρες ήταν συχνά αφιερωμένες στη θεά της αγάπης, την Αφροδίτη, υπό τις πολλές μορφές της - Αφροδίτη στην Ελλάδα, Inanna ή Ishtar στη Βαβυλώνα, Χάθορ στην Αίγυπτο. Οι ροζ και οι πράσινες-μπλε πέτρες ανήκαν παραδοσιακά στη Θεά της Αγάπης, οπότε αν θέλεις να έλξεις, να διατηρήσεις ή να αξιοποιήσεις την αγάπη στη ζωή σου, βάλε πέτρες της Αφροδίτης στη ζωή και τον χώρο σου.

 https://www.instagram.com/p/CT0IvrFPdup/

Ροζ χαλαζίας για άνευ όρων αγάπη

Θεωρήστε την πέτρα «για όλες τις χρήσεις» ή «αγάπη για αρχάριους». Φέρνοντας τη θηλυκή ενέργεια της συμπόνιας και της ειρήνης, ο ροζ χαλαζίας είναι το πιο δημοφιλές και mainstream της οικογένειας χαλαζία. Παραδοσιακά ονομάζεται Πέτρα της Καρδιάς, χρησιμοποιείται ως διακριτικό αγάπης ήδη από το 600 π.Χ.

Μια απαλή και θρεπτική πέτρα, αυτή είναι αυτή που θέλεις αν ψάχνεις για άνευ όρων αγάπη σε πολλές πτυχές της ζωής σου. Αν το φοράς κοντά στην καρδιά, όπως σε κολιέ, ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς και προάγει την αγάπη προς τον εαυτό σου που ακτινοβολεί και βοηθά στην προσέλκυση εξωτερικής αγάπης. Είναι ιδανική πέτρα για την έναρξη ειδυλλίων και την περιήγηση στα περίπλοκα συναισθήματα των πολλών διαφορετικών τύπων αγάπης.

Ίσως πρέπει να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου ή ίσως ψάχνεις να θεραπεύσεις την οικογενειακή αγάπη με ένα πληγμένο μέλος της οικογένειας. Ή ίσως ψάχνεις για την αδελφή ψυχή σου. Όποιον τύπο αγάπης και αν ψάχνεις, είναι μια καλή επιλογή να έχεις στο σπίτι ή ως κόσμημα.

Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσεις την άνευ όρων αγάπη μέσω αυτής της πέτρας είναι να κρατάς ένα κομμάτι στο χέρι σου, επαναλαμβάνοντας μια επιβεβαίωση: «Ελκύω την αγάπη στη ζωή μου, η ζωή μου είναι γεμάτη αγάπη αυτή τη στιγμή , η ζωή μου είναι γεμάτη άφθονη αγάπη. Είμαι μαγνήτης για την αγάπη, αυτή τη στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CR1rxS6hobY/

Πράσινη αβεντουρίνη για να ανεβάσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό

Η πράσινη αβεντουρίνη είναι η πέτρα που πρέπει να έχεις εάν θέλεις να αλλάξεις την τύχη σου και να ανεβάσεις τον θερμοστάτη πάθους στη σχέση και στο κρεβάτι σου. Το όνομά του προέρχεται από τον ιταλικό όρο «a ventura», που σημαίνει «τυχαία». Ενώ πολλοί συνδέουν το ροζ με την αγάπη, το πράσινο είναι στην πραγματικότητα η πιο ακριβής αναπαράσταση του τσάκρα της καρδιάς. Επίσης ταξινομείται ως πέτρα «επιτυχίας» και «πλούτου», αυτή η πέτρα χρησιμοποιεί την ενέργειά της για να αξιοποιήσει την επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου του υπνοδωματίου.

Πρόκειται για μια «πιο ώριμη πέτρα για πιο ώριμα στάδια αγάπης, προσκαλώντας το πάθος στη ζωή εκείνων των πιο μακροχρόνιων σχέσεων και επιτρέποντας στην αγάπη να είναι συνεχής.

 https://www.instagram.com/p/CULiMrgvtRI/

Ροζ τοπάζι για να βρεις την αδελφή ψυχή σου

Αν θέλεις να ανεβάσεις τα στάνταρ στην προσπάθειά σου για αγάπη, ίσως είναι καιρός να επενδύσεις σε ροζ τοπάζι. Θεωρείται «πολυτελής πέτρα» ή αλλιώς πολύτιμος λίθος, το τοπάζι είναι το χρυσό πρότυπο των λίθων εκδήλωσης (manifestation). Σπανιότερο από το κοινό σας ροζ χαλαζία, επικαλείται ένα επίπεδο πολυπλοκότητας και πολυτέλειας - όπως οι ιδιότητες που αναζητάτε στο επόμενο ραντεβού σου.

Οι ειδικοί στα κρύσταλλα πιστεύουν επίσης ότι έχει σεληνιακές συνδέσεις – η ενέργειά του επηρεάζεται από τον κύκλο του φεγγαριού. Όπως και οι διαφορετικοί κύκλοι του φεγγαριού, κάθε χρώμα του τοπάζι μπορεί να προκαλέσει διαφορετική ενέργεια και σκοπό.

Το ροζ τοπάζι μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ταίρι, ​​όταν θα είσαι έτοιμη να σοβαρευτείς και να σταματήσεις να επενδύεις ​​σε όλα εκείνα τα αρνητικά άτομα που προσελκύεις.

 https://www.instagram.com/p/CUMaLkfrLlt/

Ρουμπίνι για μια αληθινή και ρομαντική σύνδεση

Η πέτρα της αρχοντιάς, είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα έντονο ειδύλλιο. Τα ρουμπίνια πιστεύεται ότι προκαλούν μια αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης σε όσους τα φορούν, γι’ αυτό μπορεί να είναι η πέτρα που έχεις δει εδώ και καιρό τη βασίλισσα της Αγγλίας να φοράει πολλές φορές. Σε αντίθεση με τον ροζ χαλαζία ή την πράσινη αβεντουρίνη, αυτή η πέτρα δεν ενεργοποιεί το τσάκρα της καρδιάς, αλλά το τσάκρα της ρίζας - το πρώτο τσάκρα που βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης.

Επειδή ενεργοποιεί το βασικό τσάκρα, ξεκινά τις αισθησιακές απολαύσεις μας, προάγοντας την αυξημένη επιθυμία και τη σεξουαλική ενέργεια. Για την ακρίβεια, αισθάνεσαι τον καλύτερο εαυτό σου όταν φοράς ρουμπίνια και η σεξουαλική ενέργεια και η αυτοπεποίθηση που αναδεικνύεις δεν περνούν απαρατήρητα.

Αυτή είναι η καλύτερη πέτρα για την προσέλκυση εκείνης της καυτής βραδιάς που μετατρέπεται σε μακροχρόνια σχέση (καθώς θεωρείται επίσης γαμήλια πέτρα σε ορισμένους πολιτισμούς).

 https://www.instagram.com/p/CUMsDELMiT7/

Αμέθυστος για την αγάπη προς τον εαυτό σου πριν από οτιδήποτε άλλο

Οι κρύσταλλοι αμέθυστου έρχονται σε μεγαλοπρεπείς, καταπραϋντικές αποχρώσεις του μοβ, οι οποίες τον καθιστούν «μια ισχυρή πέτρα για την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης», σύμφωνα με τους ειδικούς θεραπείας. Προσθέτουν ότι ο αμέθυστος είναι ένα υπέροχο στολίδι για να το κρατάς όποτε κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σου.

Με περισσότερη από μια ροή πνευματικής δύναμης, ο αμέθυστος μπορεί να φέρει ειρήνη και θεραπεία. Είναι μια απίστευτη πέτρα για να στραφείς όταν νιώθεις τον άγριο πόνο ενός πρόσφατου χωρισμού. Ο χρυσός κανόνας: Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν μπορείς να περιμένεις από κάποιον άλλο να σε αγαπήσει. Ο αμέθυστος θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτή τη βαθιά αγάπη προς τον εαυτό σου – ακόμα και όταν είναι θαμμένος κάτω από ανασφάλειες.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.