Τρεις παγκόσμιες διακρίσεις για την Ελλάδα στα βραβεία Condé Nast Traveller!

Δύο πρωτιές και τη δεύτερη θέση σε μια κατηγορία ακόμα κατέκτησε η χώρα μας στην τελετή απονομής των Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018.

Γωγώ Καρκάνη

Έσκισε η Ελλάδα στην τελετή απονομής των ταξιδιωτικών βραβείων Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018, που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο, συγκεντρώνοντας δύο παγκόσμιες πρωτιές και τη δεύτερη θέση σε μια ακόμα κατηγορία.

Συγκεκριμένα, κατέκτησε:

-Την 1η θέση για τα ελληνικά νησιά στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως» (Best islands / Favourite islands).

-Την 1η θέση για τα ελληνικά νησιά στην κατηγορία «The World’s Top 100», αποσπώντας τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού, με το ποσοστό να φθάνει το 95,63%.

-Τη 2η θέση, μετά την Ιταλία, στην κατηγορία «Καλύτερες χώρες παγκοσμίως» (Best countries / Favourite countries).

«Η απονομή στην Ελλάδα τριών εκ των σημαντικότερων βραβείων του θεσμού αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας στο εξωτερικό, που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Τουρισμού σε εφαρμογή των κατευθύνσεων της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, ως ο εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή» επισήμανε ο ΕΟΤ σε σχετική ανακοίνωση. Τα τρία βραβεία παρέλαβε η Προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares