3 αποτελεσματικές ασκήσεις για να κάψεις λίπος σε χρόνο dt

Εις τον αφρό... 

Μαρία Μυλωνά

Θέλεις να αποκτήσεις σφιχτό σώμα εύκολα και διασκεδαστικά; Μ’ αυτές τις ασκήσεις θα το καταφέρεις! 

* Περπάτημα: Πήγαινε σε τέτοιο βάθος ώστε το νερό να φτάνει πάνω από το στήθος σου. Στη συνέχεια, περπάτησε περίπου 100 μέτρα, κάνοντας μεγάλους διασκελισμούς και ανεβάζοντας τα γόνατά σου ψηλά. Κούνησε τα χέρια έτσι ώστε οι αγκώνες να φτάνουν πίσω από την πλάτη και μπροστά από το στήθος. Εναλλακτικά, κάνε επιτόπια βήματα για 5 λεπτά.

* Εκγύμναση στήθους-πλάτης: Στάσου μέσα στο νερό με τη στάθμη του πάνω από το στήθος και τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Τέντωσε τα χέρια παράλληλα με το βυθό, με τις παλάμες να «κοιτούν» μπροστά. Με μία γρήγορη κίνηση, προσπάθησε να ενώσεις τις παλάμες μπροστά από το στήθος. Επιχείρησε να επαναφέρεις γρήγορα τα χέρια στην αρχική θέση.

* Κοιλιακοί σε ύπτια θέση: Λάβε ύπτια θέση μέσα στο νερό. Άνοιξε τα χέρια έτσι ώστε να έχεις καλύτερη ισορροπία. Με αργές και σταθερές κινήσεις, κάνε ψαλιδάκια με τα πόδια σου σαν να κολυμπάς ύπτιο. Φρόντισε τα πόδια να φτάνουν όσο πιο βαθιά και όσο πιο ψηλά μπορείς. Αν θέλεις μεγαλύτερη βοήθεια για να επιπλεύσεις, κάνε κυκλικές κινήσεις με τα χέρια σου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares