Βαριέσαι το γυμναστήριο; 5 ΣΙΓΟΥΡΟΙ τρόποι για να κάνεις την άσκηση-παιχνίδι

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Φύλλις Νικολάου

Προσοχή! Αν κάθε ημέρα σου ξεκινάει με την ατάκα «Σήμερα ΘΑ πάω γυμναστήριο» και τελειώνει με τη σκέψη «Κι αύριο ημέρα είναι!», τότε ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσεις την ανάγνωση. Γιατί; Παρακάτω θα βρεις πέντε συμβουλές που θα σε πείσουν να περάσεις (επιτέλους) την πόρτα του γυμναστηρίου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις την άσκηση διασκέδαση και θα σου φέρουν σύντομα ορατά αποτελέσματα. 

1. Γυμνάσου με το είδωλό σου: Και εννοούμε το είδωλό σου κυριολεκτικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γυμναστική μπροστά στον καθρέφτη, αυξάνει τις πιθανότητες να εκτελείς πιο σωστά και συγκεντρωμένα τις ασκήσεις, γεγονός που θα σου φέρει πιο άμεσα αποτελέσματα και θα σε παρακινήσει να πηγαίνεις πιο συχνά στο γυμναστήριο.

2. Μπες στο ρυθμό της άσκησης: Έρευνες έχουν δείξει ότι η μουσική αυξάνει σημαντικά τις αθλητικές επιδόσεις μας. Κι αυτό ισχύει για τις περισσότερες μορφές άσκησης: από το διάδρομο μέχρι την... άρση βαρών. 

3. Δυο-δυο, στο γυμναστήριο δυο-δυο: Είναι γεγονός ότι όταν γυμνάζεσαι με τις κολλητές σου, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα και, επομένως, το γυμναστήριο γίνεται πιο διασκεδαστική υπόθεση. Κι έχεις απόλυτο δίκιο! Παράλληλα, έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που γυμνάζονται παρέα με φίλους, αισθάνονται λιγότερη σωματική κόπωση μετά την άσκηση!

4. Ξεκίνησε από τους μυς που φαίνονται: Οι δικέφαλοι των χεριών και οι ώμοι είναι τα πιο εύκολα σημεία να γυμνάσεις. Αρκεί, μάλιστα, να ασχοληθείς με την εκγύμνασή τους 2 φορές την εβδομάδα, για να δεις γρήγορα αποτελέσματα. 

5. Δες το κοντόφθαλμα: Ξεκίνα κάθε προπόνησή σου θέτοντας απτούς στόχους και προκαλώντας τον εαυτό σου να τους εκπληρώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Για παράδειγμα, στόχευσε να διπλασιάσεις τα σετ των κοιλιακών που κάνεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares