Νίκησε στα σημεία!

Μ' αυτή την άσκηση θα γυμνάσεις και τους γλουτούς και την κοιλιά. Ναι, ταυτόχρονα! 

Μαρία Μυλωνά

1. Ξάπλωσε μπρούμυτα (το πρόσωπό να κοιτάζει κάτω), με τα χέρια τεντωμένα μπροστά και τα πόδια ενωμένα, να ακουμπούν στο πάτωμα. Από τη θέση αυτή, σήκωσε προς τα πίσω το ένα πόδι, σφίγγοντας τους γλουτούς. Κατέβασέ το ξανά, χωρίς να ακουμπήσει το πάτωμα. Κάνε 15 επαναλήψεις και άλλαξε πόδι. 

2. Από την θέση 1, φέρε τα χέρια σου λυγισμένα στο πλάι (οι παλάμες να αγγίζουν το πάτωμα). Ανασήκωσε το πάνω μέρος του σώματος (από το ύψος του στήθους), στρέφοντας τον κορμό προς  τα αριστερά. Επίστρεψε μπροστά και επανέλαβε. Κάνε την άσκηση στρέφοντας τον κορμό σου και από την άλλη πλευρά.  

3. Ξάπλωσε ανάσκελα και λύγισε τα πόδια. Φέρε τα χέρια τεντωμένα μπροστά, και ανασήκωσε από το έδαφος το σώμα σου, από το ύψος των ώμων και πάνω, σφίγγοντας τους κοιλιακούς μύες. Επίστρεψε στην αρχική θέση, χωρίς να αγγίξεις το έδαφος. Κάνε 15 επαναλήψεις.

4. Από τη θέση 3, λύγισε τα χέρια και στηρίξου στους αγκώνες. Τέντωσε το δεξί χέρι μπροστά, σφίγγοντας τους κάτω μύες της κοιλιάς. Επίστρεψε στην αρχική θέση και επανέλαβε. Κάνε το ίδιο και με το αριστερό χέρι.  

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares