Skip to main content

FITNESS

3 απίθανες ώρες στο adidas Runbase

Έζησα μια μοναδική εμπειρία στο απόλυτο fitness στέκι. Φοράω τα UltraBOOST X μου και τρέχω να στα πω.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Δεν είχα καμία, μα καμία δικαιολογία. Όχι, δε μετρούσε ότι είχα δουλειές, κούραση, αυχενικό. Ήμουν το λιγότερο απαράδεκτη που ενώ μένω στο Κουκάκι, δεν είχα μέχρι πριν από λίγες μέρες μπει σε αυτό το στολίδι στην περιοχή, που ακούει στο όνομα adidas Runbase και έχει ανοίξει από τον Νοέμβριο, για να στηρίξει τους runners κάθε επιπέδου. Το είχα δει απ' έξω, μου είχε κάνει εντύπωση η ξύλινη πρόσοψή του, αλλά ως εκεί. 

Παραδέχτηκα το λάθος μου και επανόρθωσα δυναμικά. Όλα έγιναν στις 8 Μαρτίου. Ναι, την ημέρα της γυναίκας και δύο ημέρες πριν τα γενέθλιά μου. Αποφάσισα να γιορτάσω στην καρδιά του running, το πόσο ωραίο είναι να είσαι γυναίκα αλλά και τις τελευταίες μέρες που ήμουν εικοσικάτι (τα 30 έφτασαν, ω ναι!). Έβαλα, λοιπόν, τα αθλητικά μου και ξεκίνησα για Φαλήρου 16. Είχα λάβει μια παιχνιδιάρικη πρόσκληση και το πρόγραμμα ήταν έκπληξη.

Άνοιξα την πόρτα και είδα γυναίκες παντού. Η γιορτή ξεκινούσε! Κάθισα κάπου στην άκρη για να επεξεργαστώ τον χώρο. Ξύλινες λεπτομέρειες σε ένα γκρι αλλά ζωντανό φόντο. "Ωπ, τι παπούτσια είναι αυτά εκεί στον τοίχο; Για να δω, για να δω" σκέφτηκα σε πολύ λίγο και μερικά βήματα μετά, συνάντησα για πρώτη φορά από κοντά το UltraBOOST X. Είχα ακούσει ότι η adidas έβγαλε το απόλυτο γυναικείο running παπούτσι, αλλά άλλο να στα λένε και άλλο να το βλέπεις από κοντά. Από εμφάνιση, ήταν στιλάτο, με ιδιαίτερη σόλα και μοναδικό design.
 

runbasein2.jpg
 

Εκεί που το επεξεργαζόμουν (ωχ, είναι και ελαφρύ!) ξάφνου είδα τον εαυτό μου σε ένα mirror photobooth. "Μισό λεπτάκι παιδιά, να φτιαχτώ"  και 3,2,1 τσιζ. Η φωτογραφία μου να στέλνω φιλάκια στο UltraBOOST X, τυπώθηκε σε πολύ λίγο και φυσικά την ανέβασα στο Instagram γιατί είχα χαρεί πολύ για τη γνωριμία με αυτό το νέο running παπούτσι. Πού να ήξερα ότι με αυτό που θα ακολουθούσε, τα πράγματα θα γινόντουσαν ακόμα καλύτερα...

Τώρα τρέχουμε

Με τις φωτογραφίες στο χέρι, λοιπόν, συνέχισα να επεξεργάζομαι τον χώρο και να χαζεύω τα πάντα, σα να ήμουν τουρίστας σε ένα νέο υπέροχο μέρος. Την ίδια ώρα, μερικές από τις adidas Women που είχαν έρθει να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη μέρα, απολάμβαναν beauty sessions από τους make-up stylists και hair-experts των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Γιατί ποιος είπε ότι η γυμναστική δεν πάει με το μακιγιάζ και τα παιχνιδιάρικα χτενίσματα;

hairin.jpg

Ζήλεψα που δεν είχα μακριά μαλλιά για να κάνω και εγώ μια φανταστική κοτσίδα, αλλά το ξεπέρασα σύντομα όταν με φώναξαν για να κάνω fitting το UltraBOOST X

Από την πρώτη στιγμή που το έβαλα στο πόδι μου, κατάλαβα ότι αυτό το παπούτσι αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο. Θα μπορούσα αν το ήθελα, να βγάλω μαζί του μέχρι και μαραθώνιο. Ποιά εγώ, που βγάζω μέχρι 5 χλμ. Κι όμως, σα να μου φώναζε "έλα βάλε στόχους, μπορείς να τα καταφέρεις".
 

ultraboostin.jpg
 

Έκανα πολλές ερωτήσεις στα παιδιά της adidas και καθόλου δε στεναχωριέμαι που τους ζάλισα γιατί έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα. Το παπούτσι αυτό, λοιπόν, είναι ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο πόδι. Η adidas για να το δημιουργήσει, έκανε έρευνα και ανέλυσε ακριβώς τα σημεία του γυναικείου πέλματος που χρειάζονται περισσότερη στήριξη, καθώς και τα σημεία που διαστέλλονται κατά το βηματισμό και χρειάζονται περισσότερο χώρο στο παπούτσι. 

Η προσαρμοζόμενη καμάρα, η κορυφαία πλεκτή επένδυση από Primeknit στο επάνω μέρος και η ειδικά σχεδιασμένη ενδιάμεση σόλα, το κάνουν να εφαρμόζει απόλυτα στο πόδι και να του επιτρέπουν να διατηρεί τη φυσική του κίνηση ενώ τρέχει. 

Και τα λέω αυτά, όχι επειδή μου τα είπαν μόνο. Τα έζησα, να ξέρεις! Γιατί μετά το fitting, ήρθε το ελαφρύ τρέξιμο στους δρόμους της Αθήνας. Οι adidas Women, μαζευτήκαμε και ξεκινήσαμε να τρέχουμε προς το Ζάππειο. Δε μας πτόησε ούτε το κρύο, ούτε η βροχή. Γιορτάζαμε, φοράγαμε τα UltraBOOST X και... ποιός μας έπιανε!

Ο κόσμος στο δρόμο μας ενθάρρυνε, εμείς κάναμε τα αστεία μας, τα κορίτσια της adidas μας έδιναν τις οδηγίες τους και κάπως έτσι η ελαφριά προπόνησή μας ολοκληρώθηκε, με την επιστροφή στο adidas Runbase. Η επίσκεψη στα πολύ ωραία αποδυτήρια ήταν επιβεβλημένη, η ανταλλαγή στοιχείων με άλλες adidas Women επίσης. 
 

runbasein.jpg


Μετά από 3 ώρες, λοιπόν, επέστρεψα στο σπίτι με τις τρεις αυτές σκέψεις:

1) Το adidas Runbase είναι το στέκι που θα με βοηθήσει να ανταπεξέλθω σε αθλητικές προκλήσεις.

2) Δε θα τρέξω ποτέ ξανά χωρίς σωστά παπούτσια...

3) Τι φανταστική γιορτή ήταν αυτή!

Είμαι σίγουρη ότι αν πας και εσύ σε αυτό το fitness στέκι, θα έχεις αντίστοιχες ωραίες ιστορίες να διηγηθείς. Γιατί στο adidas Runbase δε γιορτάζουν τη γυναίκα μόνο στις 8 Μαρτίου, αλλά κάθε μέρα! Ραντεβού στη Φαλήρου 16, λοιπόν. 

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας