Αυτή είναι η απόλυτη άσκηση για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου


Και να γυμνάζεις ολόκληρο το σώμα σου

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αν θέλεις ή προλαβαίνεις να κάνεις μόνο ένα είδος άσκησης, αξίζει να μάθεις ποιο είναι αυτό που και το κορμί σου θα γυμνάζει συνολικά και τον μεταβολισμό σου θα ενισχύει ώστε να χάνεις κιλά πιο εύκολα και γρήγορα.

Κολύμβηση, φίλη μου, αυτό είναι το μυστικό!

Φαντάσου ότι με μια ώρα κολύμπι καις γύρω στις 500 θερμίδες την ώρα ενώ αποτελεί την ιδανική καρδιαγγειακή άσκηση και την πλέον αποτελεσματική για την ενδυνάμωση των μυών.

Το πολύ θετικό με την κολύμβηση είναι ότι λόγω του νερού η αίσθηση μοιάζει σαν να γυμνάζεσαι με αντιστάσεις, μόνο που δεν καταπονείται το σώμα σου.  

Γυμνάζεις ώμους (έχεις παρατηρήσει τους γραμμωμένους ώμους και τις πλάτες των κολυμβητών, έτσι;), τρικεφάλους, μέση, γοφούς και γλουτούς.

Όλο το κορμί, εν ολίγοις με μία μόνο άσκηση!

Επιπρόσθετα, οι έρευνες δείχνουν ότι όσοι κολυμπάνε συστηματικά ενισχύουν τόσο πολύ τον οργανισμό τους που αποδεικνύεται νεότερος από την ηλικία του κατά 20 χρόνια (απίστευτο).

Και δεν αναφέρομαι στην όψη αλλά στις λειτουργίες του οργανισμού όπως η πίεση, η χοληστερόλη, η καρδιαγγειακή αντοχή αλλά και το κεντρικό νευρικό σύστημα. 

Πάρε αθλητικό μαγιό, σαγιονάρες και μπουρνούζι, γράψου στο κοντινότερο κολυμβητήριο (ρώτα και στον δήμο σου) και άρχισε πρόσθιο και ύπτιο επενδύοντας σε ένα σφιχτό σώμα αλλά κυρίως στην υγεία σου! 
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares