Νamaste στο Mindspark

Oι marketeers εμπνέονται από την Ινδική φιλοσοφία στο πιο ψαγμένο event της ΔΕΘ

Ζωή Γκόρου

Η Ινδική φιλοσοφία γίνεται τροφή για σκέψη στις σύγχρονες πρακτικές marketing. Δεν πρόκειται φυσικά για μαθήματα γιόγκα αλλά για το Mindspark, ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης, με φόντο την «Νέα Ινδία».  

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ με παγκοσμίου φήμης εισηγητές που θα βρεθούν στην σκηνή  του «The Μindspark» προκειμένου να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης. 

Οι ομιλιτές 

Για πρώτη φορά θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη ο Παγκόσμιος Διαμορφωτής σκέψης στην επιρροή συμπεριφοράς Professor Jeff Frenchο οποίος θα εισάγει το κοινό στο σύγχρονο ρόλο του Μάρκετινγκ, παραδίδοντας την δεύτερη μέρα ένα masterclass με ένα πλήρες toolkit για την επιρροή συμπεριφοράς.  O Iνδός Guru της Ηγεσίας  Avinash Ananda θα παρουσιάσει την σύνδεση της ευτυχίας με την ηγεσία, μέσα από το μοντέλο Meta Mind Alignement. 
O ανάρπαστος και διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης, θα αναλύσει τον μυστικό κώδικα της γενιάς των «Millennials» και της γενιάς «Ζ», οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής κατανάλωσης.

Ο βραβευμένος ειδικός εταιρικής καινοτομίας Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος θα μυήσει το κοινό του the Mindspark σε σύγχρονα επαναστατικά εργαλεία, έννοιες και πρακτικές από παγκόσμια οπτική γωνία, εστιάζοντας στις αρχές της διαχείρισης στρατηγικών καινοτομίας και εμπορικοποίησης (commercialization) για τεχνολογικούς επιχειρηματίες, με τον τρόπο του MIT.  

Στο διαδραστικό μέρος της πρώτης ημέρας, οι ομιλητές σε ένα πάνελ, πλαισιωμένοι από τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Εμπορικό Διευθυντή της Italy Lines και άλλους  πετυχημένους ανθρώπους των επιχειρήσεων, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς. 

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση και στην πράξη: 70 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε  τέσσερα ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές. Επιπλέον 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της δεύτερης ημέρας, να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο. 

   

  

Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 11 θέσεις είναι διαθέσιμες. 

 

Από 10/9 θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door) 

Θα υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων με διαμονή στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα συμβεβλημένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.  

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:  

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:  https://www.eventora.com/el/Events/mindsparkTIF19 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://linktr.ee/themindspark 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: https://mindspark.gr/about/faq/?lang=el 

 

 

   About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares