Skip to main content

FITNESS

Νamaste στο Mindspark

Oι marketeers εμπνέονται από την Ινδική φιλοσοφία στο πιο ψαγμένο event της ΔΕΘ


Ζωή Γκόρου

Η Ινδική φιλοσοφία γίνεται τροφή για σκέψη στις σύγχρονες πρακτικές marketing. Δεν πρόκειται φυσικά για μαθήματα γιόγκα αλλά για το Mindspark, ένα καταιγιστικό διήμερο γνώσης, έμπνευσης και ανακάλυψης, με φόντο την «Νέα Ινδία».  

To μεγαλύτερο γεγονός για το Μάρκετινγκ, τη Δημιουργικότητα και την Καινοτόμο Σκέψη, επιστρέφει στις 11 & 12 Σεπτεμβρίου 2019 στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ με παγκοσμίου φήμης εισηγητές που θα βρεθούν στην σκηνή  του «The Μindspark» προκειμένου να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης. 

Οι ομιλιτές 

Για πρώτη φορά θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη ο Παγκόσμιος Διαμορφωτής σκέψης στην επιρροή συμπεριφοράς Professor Jeff Frenchο οποίος θα εισάγει το κοινό στο σύγχρονο ρόλο του Μάρκετινγκ, παραδίδοντας την δεύτερη μέρα ένα masterclass με ένα πλήρες toolkit για την επιρροή συμπεριφοράς.  O Iνδός Guru της Ηγεσίας  Avinash Ananda θα παρουσιάσει την σύνδεση της ευτυχίας με την ηγεσία, μέσα από το μοντέλο Meta Mind Alignement. 
O ανάρπαστος και διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης, θα αναλύσει τον μυστικό κώδικα της γενιάς των «Millennials» και της γενιάς «Ζ», οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής κατανάλωσης.

Ο βραβευμένος ειδικός εταιρικής καινοτομίας Δρ Φώτης Φιλιππόπουλος θα μυήσει το κοινό του the Mindspark σε σύγχρονα επαναστατικά εργαλεία, έννοιες και πρακτικές από παγκόσμια οπτική γωνία, εστιάζοντας στις αρχές της διαχείρισης στρατηγικών καινοτομίας και εμπορικοποίησης (commercialization) για τεχνολογικούς επιχειρηματίες, με τον τρόπο του MIT.  

Στο διαδραστικό μέρος της πρώτης ημέρας, οι ομιλητές σε ένα πάνελ, πλαισιωμένοι από τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Εμπορικό Διευθυντή της Italy Lines και άλλους  πετυχημένους ανθρώπους των επιχειρήσεων, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς. 

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση και στην πράξη: 70 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε  τέσσερα ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές. Επιπλέον 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της δεύτερης ημέρας, να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο. 

   

  

Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 11 θέσεις είναι διαθέσιμες. 

 

Από 10/9 θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door) 

Θα υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων με διαμονή στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα συμβεβλημένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.  

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:  

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:  https://www.eventora.com/el/Events/mindsparkTIF19 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://linktr.ee/themindspark 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: https://mindspark.gr/about/faq/?lang=el 

 

 

   

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 είδη γυμναστικής για να βελτιώσεις την αντοχή σου στη φυσική δραστηριότητα

Τι να ξεκινήσεις για να δεις την αντοχή σου να βελτιώνεται άμεσα.

FITNESS

7 ασκήσεις δαπέδου χωρίς εξοπλισμό για να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα

Γίνετε 10 κιλά ελαφρύτεροι προσθέτοντας αυτές τις εγκεκριμένες από τους ειδικούς ασκήσεις δαπέδου στη ρουτίνα σας

FITNESS

10 συμβουλές που σίγουρα χρειάζεσαι αν είσαι κι εσύ fitness newbie

Ο δεκάλογος της αρχάριας στη γυμναστική, για να πάνε όλα καλά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.