Το σαλόνι σου είναι το νέο σου κίνητρο για γυμναστική!

Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ..

Κατερίνα Ανδρομιδά

kalampoka_660x200-2

 

Αν βαρέθηκες να λες ψέματα στον εαυτό σου πως θα αξιοποιήσεις και αυτή (!) τη συνδρομή στο γυμναστήριο, τότε η Drew Barrymore σου δίνει τα φώτα της και σε καλεί κι εσένα στον αγώνα που δίνει..

‘’Αφού μπορώ εγώ, μπορείτε κι εσείς’’ είναι το μήνυμα της ηθοποιού η οποία για χάρη της νέας σειράς ‘’Santa Clarita Diet’’ στο Netflix, στην οποία θα παίξει έχασε 10 ολόκληρα κιλά! Η Drew Barrymore εκτός από την επίδρασή της στο συκώτι μας με το γέλιο που μας έχει χαρίσει με τις κωμικές ερμηνείες της, μάλλον αγωνιά και για τους κοιλιακούς σου!

Η μέθοδός της;Η Barrymore το τελευταίο διάστημα μας τροφοδοτεί στο προφίλ της στο Instagram με βιντεάκια από τον τόπο του εγκλήματος ..το σαλόνι της! Οι mobile εφαρμογές για ‘’homework" γυμναστική στα σπίτια  πάνε κι έρχονται στην εποχή μας και εμείς δεν έχουμε παρά να τις εκμεταλλευτούμε! Τα κινητά μας αλλάζουν ρόλο και μας παρακινούν να αφήσουμε την αγαπημένη γωνιά του καναπέ για να αναζητήσουμε τη πιο φωτεινή του σπιτιού και να στρώσουμε το στρώμα γυμναστικής μας!

Δες μερικά από τα apps για homemade  workout

ΤonalMirror


All out studio

Υ.Γ.: Και μη ξεχνάς πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares