Αυτές είναι οι ασκήσεις για τα καλογυμνασμένα χέρια της Halle Berry

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της το καθιερωμένο workout της

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Η Halle Berry στα 54 της δείχνει πιο όμορφη και γοητευτική από ποτέ, ενώ το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί, το ζηλεύουν πολλές γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Η ηθοποιός όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, έπειτα από το διαζύγιό με τον Γάλλο ηθοποιό Olivier Martinez, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό της, ώστε να διατηρεί ισορροπία τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία της. Απαραίτητη είναι λοιπόν η καθημερινή προπόνησή της, αφού μέσα από την γυμναστική, εκτός του ότι διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα, βελτιώνει την διάθεση της και γεμίζει ενέργεια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, μαζί με τον προσωπικό της γυμναστή, Peter Lee Thomas, δίνουν το καλό παράδειγμα, παρακινώντας τους followers της να γυμναστούν μαζί της, μέσα από τα Instagram stories και βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό της.

Αυτή την φορά, η Berry αποκάλυψε βήμα βήμα τις ασκήσεις που της έχουν προσφέρει καλογυμνασμένα δυνατά χέρια. Ένα mini workout τριών ασκήσεων για να «ξυπνήσει τους δικέφαλους μυς, τους τρικέφαλους και τους ώμους», λέει χαρακτηριστικά ο personal trainer και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις μαζί τους αμέσως τώρα.

1η άσκηση: Η Halle Berry και ο Peter Lee Thomas στέκονται όρθιοι, με ανοιχτά τα πόδια στο ύψος των ώμων και κάνουν μικρούς κύκλους με τα χέρια τους, περιστρέφοντάς τα μπρος και πίσω (όπως θα παρατηρήσεις, στα χέρια φορούν βαράκια για μεγαλύτερη δυσκολία).

 

 

 

2η άσκηση: Λυγισμένα πόδια, κολλημένους αστραγάλους και έχοντας σκύψει προς τα μπρος, «πετούν» ανοίγοντας και κλείνοντας τα χέρια.

 

 

 

3η άσκηση: Βαθύ κάθισμα με τα χέρια να ακουμπούν το έδαφος και έπειτα έντονα πηδηματάκια με τα χέρια να ακολουθούν την ανοδική κίνηση και το σώμα να καταλήγει σε κάθετη στάση.

 

 

Αν κρίνουμε από το σώμα της ηθοποιού, το workout της έχει σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα  και είναι ένας πανεύκολος τρόπος να γυμναστείς και εσύ σαν μια star.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares