Skip to main content

FITNESS

Αυτές είναι οι ασκήσεις για τα καλογυμνασμένα χέρια της Halle Berry

Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της το καθιερωμένο workout της

 



 

Η Halle Berry στα 54 της δείχνει πιο όμορφη και γοητευτική από ποτέ, ενώ το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί, το ζηλεύουν πολλές γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Η ηθοποιός όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, έπειτα από το διαζύγιό με τον Γάλλο ηθοποιό Olivier Martinez, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό της, ώστε να διατηρεί ισορροπία τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία της. Απαραίτητη είναι λοιπόν η καθημερινή προπόνησή της, αφού μέσα από την γυμναστική, εκτός του ότι διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα, βελτιώνει την διάθεση της και γεμίζει ενέργεια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, μαζί με τον προσωπικό της γυμναστή, Peter Lee Thomas, δίνουν το καλό παράδειγμα, παρακινώντας τους followers της να γυμναστούν μαζί της, μέσα από τα Instagram stories και βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό της.

https://www.instagram.com/p/BytWOw5jQpi/

Αυτή την φορά, η Berry αποκάλυψε βήμα βήμα τις ασκήσεις που της έχουν προσφέρει καλογυμνασμένα δυνατά χέρια. Ένα mini workout τριών ασκήσεων για να «ξυπνήσει τους δικέφαλους μυς, τους τρικέφαλους και τους ώμους», λέει χαρακτηριστικά ο personal trainer και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις μαζί τους αμέσως τώρα.

1η άσκηση: Η Halle Berry και ο Peter Lee Thomas στέκονται όρθιοι, με ανοιχτά τα πόδια στο ύψος των ώμων και κάνουν μικρούς κύκλους με τα χέρια τους, περιστρέφοντάς τα μπρος και πίσω (όπως θα παρατηρήσεις, στα χέρια φορούν βαράκια για μεγαλύτερη δυσκολία).

 

 

 

2η άσκηση: Λυγισμένα πόδια, κολλημένους αστραγάλους και έχοντας σκύψει προς τα μπρος, «πετούν» ανοίγοντας και κλείνοντας τα χέρια.

 

 

 

3η άσκηση: Βαθύ κάθισμα με τα χέρια να ακουμπούν το έδαφος και έπειτα έντονα πηδηματάκια με τα χέρια να ακολουθούν την ανοδική κίνηση και το σώμα να καταλήγει σε κάθετη στάση.

 

 

Αν κρίνουμε από το σώμα της ηθοποιού, το workout της έχει σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα  και είναι ένας πανεύκολος τρόπος να γυμναστείς και εσύ σαν μια star.

 

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

FITNESS

5 έξυπνα tips για να καις περισσότερες θερμίδες όσο περπατάς

Το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο προς μια καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ήπια απώλεια βάρους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.