Skip to main content

FITNESS

Kaia Gerber: Η wellbeing προπόνηση από την μαμά Cindy

Αυτό το supermodel εκπαιδεύτηκε να φροντίζει πολύ καλά το σώμα του


Ρόμυ Μελάνι

 

Αν  είμαστε συγκλονισμένες  από την αστρονομική άνοδο της  17χρονης Kaia Gerber, είναι γιατί θυμόμαστε τόσο έντονα και την ακμή της μητέρας της. Oι πιτσιρίκες  της δεκαετίας του '90 σίγουρα  θυμούνται μια εποχή που η Cindy Crawford ήταν παντού - το πρόσωπό της βρίσκονταν  στις στοίβες των περιοδικών μόδας στο σαλόνι του πατρικού με την διάσημη διαφήμιση της Pepsi να μην είναι  τίποτα λιγότερο από θρυλική. Η μαμάδες του πλανήτη  είχαν  όλα τα βίντεο προπόνησής της και παρέα  με την Cindy, θα κοίταζαν μαζί τη ρουτίνα αερόμπικ τους, φορώντας  λύκρα.
https://www.instagram.com/p/B_p6mi1lncd/
Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ήταν ο κόσμος της Cindy Crawford και  ζούσαμε απλώς μέσα σε αυτόν.
Επομένως, δεν είναι μόνο συναρπαστικό να βλέπεις την έφηβη κόρη του supermodel να κάνει τρελά κασέ, αλλά είναι επίσης αξιοσημείωτο το πόσο πολύ μοιάζει με τη μητέρα της. Οι δύο είναι πανομοιότυπες, αν ρίξεις μια ματιά στις  πιο κλασικές φωτογραφίες της Crawford και τις ταιριάξεις  με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Kaia, θα εκπλαγείς. Και εκτός από τη γενετική, σίγουρα βοηθάει ότι η ομορφιά των αρχών της δεκαετίας του '90 -σε όλης τη δόξα- επέστρεψε στο σήμερα με φόρα.
Η Kaia Gerber έχει επενδύσει στο fitness  από την αρχή της καριέρας της,  εκπαιδευμένη έτσι από την μητέρα της.  Εντοπίστηκε λοιπόν για άλλη μια φορά να πηγαίνει για προπόνηση, νωρίς το πρωί κοντά στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.
https://www.instagram.com/p/CKjKnP6gTgm/
Η 19χρονη catwalker  κάνει ορθοπεταλιές  σχεδόν κάθε μέρα από την αρχή του νέου έτους. Η Gerber φορούσε μαύρο κολάν spandex και μαύρο τοπ. Τα μαλλιά της  ήταν κάτω,  ενώ δεν αποχωρίζεται τα  cat-eye  γυαλιά ηλίου και φυσικά, την  προστατευτική μάσκα προσώπου.
Η Kaia είναι ορκισμένη στο Pilates, για το οποίο  δεν χρειάζονται αθλητικά παπούτσια, γι’ αυτό και επέλεξε να φορέσει  μαύρες κάλτσες μαζί με  μαύρα σανδάλια.




Ακολουθεί τα πρότυπα της μαμάς της αλλά  έχει κάνει αρκετά και μόνη της, με το όνομά της, από  τα 16 της.
Η μαμά Cindy, ένα icon της βιομηχανίας μόδας, αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της  ότι η αδύνατη εμφάνισή της δεν ήρθε ποτέ εύκολα και ότι έπρεπε να εργαστεί σκληρά για να είναι μοντέλο.
"Δεν μου αρέσει η λέξη "διατροφή",  αλλά εξακολουθώ να επιλέγω να τρώω καλά", εξήγησε. "Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που μπορούν  να φάνε ότι ήθελαν -συνήθιζα να ενοχλούμαι κι ακόμα μ’ εκνευρίζει που η Kate Moss τρώει μπιφτέκι και πατάτες τηγανιτές και καπνίζει τσιγάρο!"
https://www.instagram.com/p/CIOeBxsF5MU/
"Όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, ήξερα ότι θα έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που έτρωγα αλλιώς δεν θα μπορούσα να μπω στα ρούχα", είπε, προσθέτοντας: "Παρεμπιπτόντως, τα νούμερα τότε ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα μεγέθη των σημερινών ρούχων"

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

CELEBS

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης τους

Η ατάκα του καλλιτέχνη που αιφνιδίασε τους ρεπόρτερ