Skip to main content

FITNESS

10 τρόποι να κινούμαστε περισσότερο στην καθημερινότητά μας

Συμβουλές ώστε να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση με τον πιο ανώδυνο τρόπο



Αναζητάτε κι εσείς τρόπους να κινείστε περισσότερο στην γεμάτη καθημερινότητά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφιερώνετε παραπάνω χρόνο από όσον πραγματικά διαθέτετε για τη φυσική σας κατάσταση; Τότε συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί το ΑllYou έχει τη μαγική φόρμουλα για maximum απόδοση, χωρίς πίεση.

Ανεβείτε με τις σκάλες

Όσο βαρετό κι αν ακούγεται, το να ανεβείτε στο σπίτι ή στο γραφείο σας με τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο σώμα σας και να σας κρατήσει fit. Πόσο μάλλον αν το κάνετε συνεχώς σε όλες σας τις δραστηριότητες.

Δοκιμάστε τα walking meetings

Αν δουλεύετε από το σπίτι ή αν τα meetings της δουλειάς σας γίνονται έτσι κι αλλιώς διαδικτυακά, δοκιμάστε τα walking meetings, στα οποία θα κινείστε μέσα στον χώρο σας ή πάνω σε έναν διάδρομο καθ’ όλη τη διάρκειά τους. Θα ενισχύσετε τόσο το σώμα όσο και την πνευματική σας λειτουργία.

Κάντε τον γύρο του σούπερ μάρκετ με το καρότσι σας

Όταν ψωνίζετε στο σούπερ μάρκετ, πάρτε ένα καρότσι για τα ψώνια σας ως prop γυμναστικής και κάντε τον γύρο του καταστήματος. Θα γυμναστείτε περισσότερο και θα πάρετε και όσα προϊόντα ενδεχομένως είχατε ξεχάσει ότι χρειάζεστε!

Δοκιμάστε μια exercise ball

Αφήστε στην άκρη την καρέκλα του γραφείου σας για λίγη ώρα μέσα στην ημέρα και δοκιμάστε ως κάθισμα μια exercise ball. Βοηθά στον πόνο της πλάτης, βελτιώνει τη στάση του σώματος και κινείστε ελαφρώς για να έχετε ισορροπία όσο κάθεστε πάνω της.

Παρκάρετε μακριά

Όταν είστε έξω με το αυτοκίνητο, παρκάρετε μακριά από τον προορισμό σας ώστε να αυξήσετε τα χιλιόμετρα που περπατάτε μέσα στην ημέρα.

Κάντε περισσότερο σεξ

Απόλαυση και γυμναστική συναντιόνται, όταν απλώς κάνετε περισσότερο σεξ!

Υιοθετήστε ένα κατοικίδιο

Ένας σκύλος που θα βγάζετε βόλτα μπορεί να συμβάλει στη φυσική σας κατάσταση με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αρκεί να τον υιοθετήσετε για περισσότερα από αυτό φυσικά…

Κάντε ένα πάρτι

Τί καλύτερο για το σώμα και το πνεύμα σας από το να κάνετε ένα πάρτι με φίλους στο οποίο θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως!

Διοργανώστε ένα game night

Από το κρυφτό και το κυνηγητό, μέχρι το Twister και τις μουσικές καρέκλες, ένα game night με τους φίλους και τα παιδιά σας είναι ό,τι καλύτερο για τη φυσική σας κατάσταση για διασκέδαση στο φουλ!

Κάντε stretching και διάδρομο μπροστά στην τηλεόραση

Όσο απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σειρά, δοκιμάστε το stretching, τον διάδρομο ή όποια άλλη ήπια άσκηση μπορείτε να εκτελέσετε μπροστά στην τηλεόραση. Και τα 30 λεπτά που χρειάζεστε την ημέρα θα περάσουν πιο γρήγορα από όσο νομίζατε!

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

FITNESS

5 έξυπνα tips για να καις περισσότερες θερμίδες όσο περπατάς

Το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο προς μια καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ήπια απώλεια βάρους

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ