3 πανέξυπνοι τρόποι για να κάψεις θερμίδες χωρίς να κάνεις γυμναστική

Κάψε θερμίδες χωρίς να έχεις στο νου σου συγκεκριμένα προγράμματα εκγύμνασης που σε κουράζουν

Ναταλία Πετρίτη

Θέλεις να διατηρείσαι σε τέλεια φόρμα, αλλά δεν σου αρέσει να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ούτε και έχεις χρόνο για ομαδικά αθλήματα. Κι όμως υπάρχουν τρόποι να βάλεις τη γυμναστική στην καθημερινότητά σου, απλώς επιλέγοντας να φέρνεις εις πέρας δραστηριότητες που θα σε βάλουν σε κίνηση. Να τρεις από αυτές.

Χορός

Για να κάψεις επιπλέον θερμίδες, πρέπει να κάνεις το σώμα σου να κινείται πιο συχνά. Ο χορός είναι ένας πραγματικά εκπληκτικός τρόπος για να το πετύχεις αυτό, καίγοντας μάλιστα κατά μέσο όρο έως 200 ή περισσότερες ανά ώρα χορού. Επιπλέον, δεν χρειάζεσαι εξοπλισμό, αλλά ούτε και να φύγεις από το σπίτι σου αν δεν έχεις χρόνο για μετακινήσεις.

Εργασίες κηπουρικής

Συνδύασε το να φροντίζεις τα λουλούδια σου καίγοντας ταυτόχρονα αρκετές θερμίδες βάζοντας την κηπουρική στο πρόγραμμά σου. Αν λοιπόν δεν έχεις καθόλου φυτά στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου, πήγαινε μια βόλτα στο φυτώριο της γειτονιάς σου και εξοπλίσου με μπόλικες ρίζες και χώμα για να ξεκινήσεις το φύτεμα. Είτε φυτεύεις νέα λουλούδια, είτε κουρεύεις το γρασίδι, μπορείς να χάσεις την ίδια ποσότητα θερμίδων (αν όχι περισσότερη) με το να περπατάς στον διάδρομο ή να κάνεις ένα μάθημα cardio HIIT 20 λεπτών.

Πήγαινε σούπερ μάρκετ

Η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ είναι και αυτή ένα είδος γυμναστικής, αρκεί να την κάνεις σωστά. Πήγαινε με τα πόδια και όχι με το αμάξι σου και προσπάθησε να σύρεις το καρότσι σου περνώντας από κάθε διάδρομο και όχι μόνο από αυτούς που σε ενδιαφέρει να επισκεφθείς. Θα δεις ότι κ αυτό συμβάλει ικανοποιητικά στο να κρατιέσαι σε φόρμα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares