Ψηφιακό... αδυνάτισμα

3 εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν... να τα χάσεις! 

Μαρία Μυλωνά

Θέλεις να χάσεις βάρος; Κατέβασε αυτές τις εφαρμογές στο κινητό σου τηλέφωνο και κάνε τη δίαιτα παιχνίδι! εφαρμογή 

1. "LoseIt": Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν αποτελεί κάτι άλλο πέρα από έναν ψηφιακό θερμιδομετρητή. Μπορείς εύκολα να ανακαλύψεις τις θερμίδες που προσλαμβάνεις μέσω των γευμάτων σου, τη σύστασή τους σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά, τις θερμίδες που καις στο γυμναστήριο και τέλος να ελέγχεις την πρόοδό σου με βάση τις ημερήσιες ανάγκες σου.

2. "Fast Food Calorie Counter": Εάν κάποια στιγμή οι συνθήκες σε "αναγκάσουν να καταναλώσεις κάποιο γεύμα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού, με το iPhone ανά χείρας και την εφαρμογή “Fast Food Calorie Counter” μπορείς να μάθεις όλες τις διατροφικές πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η βάση δεδομένων με πάνω από 9.000 μενού 73 γνωστών αλυσίδων ταχυεστιατορίων, σίγουρα θα σου φανεί πολύ βοηθητική.

3. "Food Scanner": Ίσως πρόκειται για την πιο εξελιγμένη εφαρμογή του iPhone. Τραβώντας φωτογραφία το barcode ενός συσκευασμένου τροφίμου, μπορείς να αποκτήσεις οποιαδήποτε διατροφική πληροφορία θέλεις να γνωρίζεις γι’ αυτό. Εάν πάλι θέλεις να "σκανάρεις" κάποιο φρούτο ή λαχανικό ή οποιοδήποτε άλλο μη συσκευασμένο τρόφιμο, μπορείς να το αναζητήσεις με βάση το όνομά του ή να το περάσεις στη βάση δεδομένων της εφαρμογής.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares