Το μυστικό που βοήθησε την Oprah Winfrey να χάσει 20 κιλά

Η γνωστή παρουσιάστρια αδυνάτισε και αποκαλύπτει τον τρόπο. Σίγουρα θα εμπνευστείς!

Μαριέτα Χριστοπούλου
`

Η Oprah Winfrey πάλευε με τη ζυγαριά της για πολλά χρόνια. Μέχρι που, επιτέλους κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά. Για τον τρόπο που έφτασε σε αυτό αποτέλεσμα, μίλησε στο Weight Watchers Magazine. 

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, εκτός από διατροφή, άλλαξε και τρόπο σκέψης. Εξήγησε ότι "ξεκόλλησε" από τον αριθμό της ζυγαριάς και εστίασε σε άλλα πράγματα. "Όταν το βάρος άρχιζε να φεύγει, έπρεπε να ξεκαθαρίσω την πρόθεση μου. Μπορούσα να χάσω κιλά για να χορέσω σε ένα φόρεμα ή να βρεθώ σε μια εκδήλωση ή για να αρέσω στους άλλους. Αλλά δε γινόταν να διατηρήσω (την απώλεια βάρους που είχα πετύχει) για αυτούς τους λόγους. Πάντα ξαναέπαιρνα τα κιλά που έχανα" ανέφερε.

"Αυτή τη φορά, άλλαξα την πρόθεση μου στο ότι θέλω να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται - σωματικά, συναισθηματικά, πνευματικά. Οπότε η διαδικασία και ο σκοπός, δούλεψαν για εμένα. Ήταν πιο εύκολο γιατί η πρόθεση μου ήταν πιο καθαρή" συμπλήρωσε.

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…