FOOD
Βάλε κανέλα στον καφέ. Υπάρχει λόγος!
Κι άλλα καλά νέα για την κανέλα.
Κανέλα στον καφέ, κανέλα στο φαγητό, και φυσικά κανέλα στα γλυκά για εξτρά γεύση!
Δεν είναι όμως μόνο η γεύση της που σε κάνει να την αγαπάς αλλά και τα μεγάλα οφέλη που έχει στην υγεία σου.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η κανέλα κάνει καλό στη δυσπεψία, στην υπέρταση, στον πονοκέφαλο, στις κράμπες, στη δυσμηνόρροια.
Η αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή της δράση είναι σημαντική για την υγεία σου.
Τώρα όμως οι ειδικοί βρήκαν ότι η κανέλα μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά στον καρκίνο του παχέος εντέρου χάρη σε ένα συστατικό που περιέχει, την κινναμαλδεϋδη.
Νομίζω ότι πια δεν πρέπει να μας ρωτάνε στα καφέ: «Κανέλα στον καπουτσίνο σας;», συμφωνείς;
SELECTIONS
- 6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου
- 5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια
- Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica
- Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν