Κανέλα στον καφέ, κανέλα στο φαγητό, και φυσικά κανέλα στα γλυκά για εξτρά γεύση!
Δεν είναι όμως μόνο η γεύση της που σε κάνει να την αγαπάς αλλά και τα μεγάλα οφέλη που έχει στην υγεία σου.
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η κανέλα κάνει καλό στη δυσπεψία, στην υπέρταση, στον πονοκέφαλο, στις κράμπες, στη δυσμηνόρροια.
Η αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή της δράση είναι σημαντική για την υγεία σου.
Τώρα όμως οι ειδικοί βρήκαν ότι η κανέλα μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά στον καρκίνο του παχέος εντέρου χάρη σε ένα συστατικό που περιέχει, την κινναμαλδεϋδη.
Νομίζω ότι πια δεν πρέπει να μας ρωτάνε στα καφέ: «Κανέλα στον καπουτσίνο σας;», συμφωνείς;