Skip to main content

FOOD

Summer Body: 7 "χρυσά" μυστικά για να το αποκτήσεις

Υιοθέτησέ τα! 


Μαρία Μυλωνά

Είστε σπίτι και σκέφτεστε με ποιον τρόπο θα αντεπεξέλθετε στον ανταγωνισμό της παραλίας, εκτός από το να φορέσετε ένα sexy μαγιό; Μαζί με τη διατροφή σας, θα σας αποκαλύψουμε μερικά μυστικά για αδυνάτισμα, που τα συνιστούν διατροφολόγοι.

Μη ανησυχείτε, στην παρακάτω λίστα δε θα βρείτε σούπερ απαιτητικές διατροφές ή συνταγές με περίεργα συστατικά. Αντίθετα, θα βρείτε μερικές συνήθειες, που αν τις βάλετε στην καθημερινή σας ρουτίνα θα χάσετε κιλά πολύ γρήγορα!

1. Πράσινο τσάι: Καταναλώστε αυτό το ασιατικό ρόφημα 4 φορές τη μέρα. Έτσι, θα ενργοποιήσετε τις αργές καύσεις σας και θα τις κάνετε να λειτουργούν πιο γρήγορα. Μπορείτε να φτιάξετε κάποιο smoothie ή γρανίτα χαμηλών λιπαρών, με βάση το πράσινο τσάι.

2. Όχι έτοιμα φαγητά: Αποφύγετε τα τηγανητά φαγητά, τη μαγιονέζα, κρεατικά λίπη και τσιγαριστά μαγειρέματα. Όλα αυτά, περιλαμβάνουν τα «κακά» λιπαρά, που σας παχαίνουν.

3. Μην καταναλώνετε πολλά light: Τα περισσότερα από αυτά, για να είναι γευστικά, περιέχουν πολλά σάκχαρα, άρα είναι παχυντικά. Πριν φάτε το επόμενο light προϊόν, διαβάστε προσεκτικά την περιεκτικότητά του σε θερμιδογόνα περιεχόμενα.

4. Ναι στα πολλά γεύματα: Αντί να τρώτε 1-2 φορές τη μέρα τεράστιες ποσότητες φαγητού, χωρίστε τη διατροφική μέρα σας σε 5-6 γεύματα.

+ Έξτρα tip: Για να βοηθήσετε ακόμα περισσότερο την απώλεια λίπους, χρησιμοποιήστε μικρά πιάτα που απαγορεύουν να τοποθετήσετε μεγάλες μερίδες.

5. Καφές και νερό: Δε χρειάζεται να κόψετε τον καφέ, καθώς η καφεΐνη βοηθάει στις καύσεις. Απλά μειώστε τη ζάχαρη. Το νερό, από την άλλη, δε βοηθάει στις καύσεις, αλλά είναι εξαιρετικός βοηθός στο αδυνάτισμα. Να καταναλώνετε 8-10 ποτήρια ημερησίως.

6. Ναι στη μαργαρίνη: Στο πρωινό σας, αντί για βούτυρο, απλώστε στο ψωμί μαργαρίνη. Αυτή είναι πλούσια σε Ω3, σε πολυακόρεστα λιπαρά και σε λιποδιαλυτές βιταμίνες. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε δηλαδή!

+ Έξτρα tip: Αφιερώστε περίπου 20 λεπτά σε κάθε γεύμα. Όταν τρώτε γρήγορα, ο εγκέφαλος δεν προλαβαίνει να καταλάβει ότι το σώμα σας χόρτασε, με αποτέλεσμα να καταναλώνετε περισσότερο φαγητό.

7. Καθημερινή εκγύμναση: Η καθημερινή γυμναστική είναι πάρα πολύ σημαντική, για να σμιλεύσετε το σώμα σας και να αδυνατίσετε. Αν βαριέστε τα βάρη, βρείτε κάποια άσκηση που να σας ταιριάζει, όπως ο χορός, το χουλα-χουπ ή το τρέξιμο στο πάρκο. Με 30 λεπτά άσκηση την ημέρα, καίτε αποτελεσματικά θερμίδες!

Πηγή:  http://www.iatrikanea.gr

Διαβάστε επίσης

FOOD

Πώς να μείνετε ενυδατωμένοι στον καύσωνα

Υγιεινές επιλογές ενυδάτωσης για υψηλές θερμοκρασίες 

FOOD

Απογείωσε το μαύρισμά σου απολαμβάνοντας χυμό καρότου

Ο χυμός καρότου προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό σου εκτός από ενίσχυση του μαυρίσματος

FOOD

Τα πιο υγιεινά σνακ για την παραλία

Γευστικές και θρεπτικές επιλογές για μια μέρα δίπλα στη θάλασσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral