Χασμουριέσαι; Να γιατί ξυπνάς κουρασμένη

Οι 3 σοβαροί λόγοι, πέρα από τα ξενύχτια.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Βγαίνεις με τις φίλες σου, πίνετε κάτι παραπάνω, γυρίζεις πτώμα, δεν ξεβάφεσαι καν και το άλλο πρωί πιάνεις το ξυπνητήρι και το πετάς στον τοίχο απέναντι. Λογικό.

Τι συμβαίνει όμως όταν είσαι χαλαρή, έχεις κάνει ένα ωραίο μπάνιο, κοιμάσαι νωρίς αλλά όταν ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί νιώθεις ότι δεν έχεις ξεκουραστεί καθόλου; Ότι δεν είναι 7 το πρωί αλλά 2 το βράδυ;

Τι φταίει;

Μήπως...
1. Σε πήρε ο ύπνος χαζεύοντας στο διαδίκτυο και το πρωί βρέθηκες με το κινητό στο χέρι; Εσύ θεωρείς ότι αυτή η συνήθεια σε νανουρίζει αλλά η αλήθεια είναι ότι επηρεάζει τη μελατονίνη και κατά συνέπεια τον ύπνο σου, σε αντίθεση με ένα ωραίο βιβλίο. 

2. Έχεις καιρό να αντικαταστήσεις το μαξιλάρι και το στρώμα σου; Έχουν γεμίσει γρομπαλάκια και λακούβες εδώ κι εκεί, αντίστοιχα; Μην το αναβάλεις. Επένδυσε σε ένα καλό μαξιλάρι και στρώμα και θα δεις πόσο ανανεωμένη θα ξυπνάς.

3. Επιλέγεις λάθος στάση ύπνου; Εάν, για παράδειγμα, κοιμάσαι μπρούμυτα πιέζεις το στομάχι σου και αυτό προκαλεί όπως είναι φυσικό κακή ποιότητα ύπνου. Άσε που έτσι κάνεις και ρυτίδες. Η καλύτερη στάση ύπνου είναι στο πλάι, εναλλάσσοντας τις μεριές κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares