5 λύσεις για τις ημικρανίες σου - AllYou.gr

Search

 

5 λύσεις για τις ημικρανίες σου

Θα αλλάξει η ζωή σου

> ΥΓΕΙΑ ::
30 Ιανουαρίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αυτές οι ημικρανίες δεν παλεύονται. Εάν δεν το έχεις ζήσει, σίγουρα θεωρείς υπερβολικές όσες γυναίκες παραπονιούνται για τους έντονους πόνους στο κεφάλι τους. 

Σίγουρα θα έχεις συμβουλευτεί τον γιατρό σου, αλλά και εάν δεν το έχεις κάνει, μπορείς να δοκιμάσεις ορισμένες λύσεις στο πρόβλημα που λέγεται Ημικρανία:

1. Μην παίρνεις υπερβολικά πολλά φάρμακα κατά της ημικρανίας
Εννοείται ότι η υπερκατανάλωση φαρμάκων οδηγεί πάντα σε αρνητικά συμπτώματα. Το θέμα είναι να μην παίρνεις φάρμακα νομίζοντας ότι βελτιώνεις την κατάσταση ενώ τελικά την επιδεινώνεις. 

2. Κλείσε ραντεβού στον οδοντίατρο
Ναι, ναι, καλά διάβασες. Μπορεί ένα πρόβλημα στη γνάθο, στις αρθρώσεις, στα δόντια σου να σου προκαλεί αυτούς τους φρικτούς πόνους. 

3. Βρες τι φταίει
Μπορεί να οφείλεται σε κάτι που τρως, σε κάτι που κάνεις, σε κάτι που σε αγχώνει, πιθανόν και σε μια αλλαγή του καιρού, ή στα μεγάλα ποσοστά υγρασίας. 

4. Μείωσε το στρες σου
Εδώ γελάμε άνετα. Γιατί όλοι ξέρουμε πως το υπερβολικό στρες σου προκαλεί πονοκέφαλο χωρίς καν να το καταλάβεις. Το ζητούμενο είναι πώς μπορείς να το μειώσεις. 

5. Μην αλλάζεις την καθημερινότητά σου
Εάν, για παράδειγμα, ενώ συνήθιζες να ξυπνάς στις 8 το πρωί και κάτι άλλαξε και πλέον ξυπνάς στις 7, μόλις έχεις προκαλέσει ένα σοκ στον οργανισμό σου. Εάν είχες συνηθίσει να πίνεις 3-4 καφέδες και αποφάσισες να τους κόψεις, άλλο σοκ. Γενικά, όταν η ρουτίνα σου αλλάζει, οι πονοκέφαλοι έρχονται. 

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Let's get high!

Η ιατρική κάνναβη (aka cbd) έχει επίσημα αξιωθεί το θρόνο στο βασίλειο του παγκόσμιου Luxury Wellness.