5 τρόποι για να ηρεμήσεις τις γιορτές

σε λιγότερο από πέντε λεπτά!

Νανά Χατζή

Είναι ένας μήνας γιορτινός αλλά και δύσκολος. Ένα τηλεφώνημα από την τράπεζα για την δόση του δανείου σου, ένα σημαντικό ραντεβού που χάθηκε επειδή ήσουν κολλημένη στην κίνηση, μια διαφωνία με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας για το καλοριφέρ. Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος για να ανάψει και να φουντώσει. Το allyou εφημερεύει και σου έχει έτοιμα 5 εύκολα tips που θα σε καλμάρουν ότι κι αν έχει συμβεί:

1. Ψέκασε το πρόσωπό σου με ένα χαραλωτικό mist: με άρωμα λεβάντας, peppermint, ή aloe vera, είναι ένα μυστικό antistress όπλο, που όλες πρέπει να έχουμε στο beauty bar μας…

2. Μπες στο μπάνιο και κάνε ένα ζεστό ντους: κάτσε λίγη ώρα και άφησε το ζεστό νερό να τρέξει επάνω στο σώμα σου. Οι ευργετικές ιδιότητες του καυτού νερού, θα σε ηρεμήσουν άμεσα. Όλοι οι μυς, ακόμη και ο εγκέφαλος, θα χαλαρώσουν και όταν βγεις από το ζεστό μπάνιο και τους ατμούς θα είσαι άλλος άνθρωπος.

3. Κάνε τρεις φορές την γιόγκικη αναπνοή 4, 7, 8: εισπνέουμε βαθιά μετρώντας μέχρι το 4. Κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι το 7. Εκπνέουμε με δύναμη βγάζοντας όλη την τοξίνη μετρώντας μέχρι το 8. Η αναπνοή αυτή είναι ιδανική και για όταν έχεις αυπνίες.

4. Βγες αμέσως έξω για περπάτημα: έστω και δέκα λεπτά που ο αέρας θα φυσήξει επάνω στο πρόσωπό σου, θα αλλάξεις περιβάλλον και λίγο που το σώμα σου θα κινηθεί, θα δεις ότι θα γυρίσεις πίσω με άλλη διάθεση.

5. Τέλος σκέψου: "αν κάτι διορθώνεται, δεν πρέπει να σε αγχώνει και αν δεν διορθώνεται πια, είναι ανώφελο να σε αγχώνει…" Αυτό κάποιος σπουδαίος άνθρωπος το είπε, αλλά είναι ανώφελο να αγχωθώ για να θυμηθώ ποιός…
Καλές και ανέμελες γιορτές!  
foto: thecheekybeen,weheartit

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares