Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Soul Nurturing: To wellness trend του 2020

Δεν έχει να κάνει (ακριβώς) με την άσκηση


Ζωή Γκόρου

Υπάρχει μια μεγάλη, σκληρή αλήθεια για του millennials. Κι αυτή δεν είναι άλλη από ένα...  επικίνδυνο κοκτέιλ!  Ένα κοκτέιλ που φτιάχνεται από συστατικά σκληρής δουλειάς, άρωμα καριέρας και μεγάλη δόση  social media   Αυτα τα τρία συστατικά  του επικίνδυνου κοκτέιλ, έφεραν το πιο ενεργό και παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας  στο σημείο να "καίγεται" εύκολα. Το στρες, τα συμπτώματα burned out και η κατάθλιψη είναι μια σκληρή αλήθεια για τους millennials. Αρκεί να σκεφτεί κανείς,  ότι αυτοί είναι οι βασικοί τροφοδότες της wellness βιομηχανίας που αξίζει 200 δισεκατομμύρια δολάρια.

Aπό μπουτίκ fitness, ιδέες, συμπληρώματα διατροφής μέχρι τους τρόπους εκγύμνασης μέσα από το κινητό, το κεφάλαιο της ευεξίας ζητά όλο και περισσότερο  ιδέες για να νιώσεις καλύτερα.

Εκεί κάπου κάνει την εμφάνισή του το Soul Nurturing που δεν σου ζητά να κάνειςούτε γιόγκα, ούτε πιλάτες, ούτε cardio. Σου ζητά να ασχοληθείς και να φερθείς στο σώμα σου με καλοσύνη. Σύμφωνα με το Class Pass's είναι το επικρατέστερο wellness trend του 2020.

Τι περιλαμβάνει; Mην πάρεις μαζί σου νερό και πετσέτα. Μιλάμε για τον διαλογισμό, ειδικές τάξεις που σε μαθαίνουν να αναπνέεις σωστά, θεραπείες με τον ήχο του γκόνγκ κ.α 'Ολες αυτές οι εναλλακτικές μορφές άσκησης σκοπεύουν να σε βοηθήσουν να διαχειριστείς το στρες σου και να βάλεις πρώτα σαν στόχο την ψυχική σου ευεξία και όχι τα χιλιόμετρα στο διάδρομο.

Το trend είναι στο χέρι σου, αφού υπάρχει ήδη σε πολλά app που μπορείς να βρεις στο κινητό σου όπως το Calm ή το headspace.

Μillennial είσαι, θα τη βρεις την άκρη.

 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

ΥΓΕΙΑ

Μπορεί ο θηλασμός να σας προστατεύσει από μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Ο θηλασμός είναι πολύτιμος τόσο για την υγεία σας όσο και για το νεογέννητό σας. Αυτή η εκπληκτική αλήθεια συχνά μένει ανείπωτη.

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η νηστεία είναι το καλύτερο εργαλείο αποτοξίνωσης για την υγεία σου

Ανεξάρτητα από το θρησκευτικό της υπόβαθρο, η νηστεία μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό μέσο φροντίδας για την υγεία σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»